#regrann

Reposted from @trci_chapter_tegal - Repost @poetra_pradana22 (@get_repost) ・・・ Halal Bi Halal KELUARGA TRCI CHAPTER TEGAL #trcichaptertegal   #toyota_rush_club_indonesia   trci_indonesia - #regrann  

from @uiwang_trip - . ✨ UCC 공모전 소문내기 이벤트 ✨ . 해당 이벤트 페이지를 리그램하고 참여완료 댓글을 남겨주세요. 추첨을 통해 아이스크림 기프티콘을 선물로 보내드립니다! . - 이벤트 기간 : 2019. 6. 24.(월) ~ 6. 30.(일), 7일간 - 경품 : 베스킨라빈스 파인트 아이스크림 50명 (의왕시 블로그, 페이스북, 카카오스토리, 인스타그램 합산) - 참여방법 : 하나, 의왕 인스타그램 팔로우 누르기 둘, 이벤트 페이지를 리그램하기 셋, 참여완료 댓글로 남기기 - 당첨발표 : 7월 4일 (목) . . #의왕   #의왕시   #UCC공모전소문내기   의왕시UCC공모전 - #regrann  

from @say_g33 - No se si están mas grandes los globos o mis boobies 🤣🤦🏼‍♀️ #unañomas   amoamimejoramiga - #regrann  

- 1. Paket Pemutih Kulit Vitaline TIENS ini adalah Produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural, bukti ini dapat kami lihat dari begitu banyak testimoni yang masuk mengenai paket produk ini. 2. Vitaline merupakan suplemen tiens yang kaya akan vitamin E. Vitamin E yang terdapat di Vitaline berasal dari minyak gandum yang terkenal kaya akan Vitamin E. Vitaline sangat bagus dalam mengencangkan kulit dan mencegah penuaan dini. Selain karena Vitamin E nya tinggi, Vitaline juga kaya akan antioksidan untuk menangkal radikal bebas penyebab penuaan dini. Vitaline cocok untuk dipakai oleh orang yang mengalami masalah jerawat, memutihkan kulit, mengatasi kulit kering, mencegah keriput serta untuk mengencangkan kulit dan juga kulit akan terlihat lebih putih dalam kurun waktu tidak lebih dari 2 minggu. 3. Kandungan Minyak kecambah yang telah di kenal khasiatnya untuk kesehatan kulit terdapat  dalam produk Vitaline Softgel Capsules ini. Minyak kecambah ini dipercaya dapat mengurangi masalah lemak berlebih didalam darah yang dapat mengakibatkan penyumbatan aliran darah ke jantung yang jika tidak segera diatasi, maka akan mengakibatkan serangan jantung. 4. Produk ini menjadi favorit di indonesia karena memang sangat cocok untuk di gunakan di daerah yang beriklim tropis yang sinar matahainya relatif lebih mudah membuat kulit lebih gelap. #vitaline   #vitalinetiensasli   #vitalinemurah   #vitalinesoftgels   #vitalinetiens   #vitalinepemutih   #pemutihtiensmurah   #pemutihbadanalami   #pemutihwajah   #pemutihbadan   #pemutih   #pemutihkulit   #pemutihalami   #pemutihbadanpermanen   #pemutihbadanampuh   #pemutihtianshi   pemutihtiens - regrann - #regrann  

Reposted from @mizzysimply3 - XY GLOW 175.000/pc wa 08585.2014.900 line : @surabayaonlineshoo . XY Glow is a BB Glow ampoule that literally makes your skin sparkling like a pearl after the treatment. . 📣BENEFITS: ❤️Instant Pearly sparkling skin ❤️Promotes Skin Repair. ❤️Evens skin discoloration ❤️Prevents early signs of aging. ❤️Refines skin tone. ❤️Skin color corrector. ❤️ISO 22716 certified (GMP approved) . #XYblush    #XYprofessionalSkinTechnology   #bbglow    #bbglowblush    #koreanskincare    #koreabbglow   #beauty    #bbglow    #xyglow    #bbglowpearl   #serumbbglow   #bbglowserum   #promobbglow   #klinikbbglowjogja   #promobbglow   #dermapen   #alatbbglow   #bbglowmurah   #bbglowjakarta   #bbglowsurabaya   #bbglowkorea   #xyglow   #stayve   #ample   #mdample   #promobbglow   skincareorganic~®~ - #regrann  

Reposted from @dvicio - Empezó el verano y esta es nuestra manera de combatirlo y compartirlo ....MADRID Y EL POLO BRASILERA 🎥 @Bepartprod #dvicio   #regrann  

Reposted from @iamkevingates - Those who kno,Kno!!! Those who don’t Fuck em!!!! alhamdulillah - #regrann  

Reposted from @heliojason - Segundona dia de treino!! Heeyyyy!! 👊🏾👊🏾@academia_biofitness #aclimacao   #teamjason   #afc   #muaythai   #jason   #alunos   #turma   #treinocoletivo   #fujimae   #fujimaebrasil   academia - #regrann  

Repost @andreas_talent_management • • • • • • Reposted from @crazygeniustv - #Roku   #Firestick   PlayStation all #StreamingTV   #Platforms   #Tv   #Music   #Distribution   Dm for details - regrann Get your #Music   #Video   Distributed on #StreamingTV   Platforms $25 special 1 year #Music   #Distribution  

from @somosgeneracionz8 - En nuestro segundo podcast les hablaremos del ciberacoso o ciberbulling . voz: @yinnet_studio redacción: @bricetecnologia . #generacionz   #tecnologia   #niños   #entrechamos   #charallave   #VallesDelTuy   #miranda   venezuela - #regrann  

Custom Binder IDR 110.000 . 🔥 Assalamu'alaikum, 💔Masih bingung mau kasih kado apa? 💔Pengin tau kado apa yg anti mainstrem? 💔Susah nyari kado yang cocok? 💔Ga sempet belanja apalagi bikin sendiri? 💔Bingung kirim kado ke orang tersayangmu yang jauh? 💔Ada ga kira2 yang kadonya unik, murah, bisa custom, dan bermanfaat? . 🔥🔥Ada dong pastinya, . 💯Ada 15 Jenis kado yang bisa kamu pilih untuk orang tersayangmu, Pesan >> pilih desain >> dan duduk manis he . . ⛔FAQ ✅ Bisa custom desain sesuai yg sy mau kak? - Pastinya bisa donk kak, ✅ Bisa cetak satuan kak? - Bisa donk he ✅ Kualitas cetak gimana? - Dengan tinta dan mesin terbaik Insya Allah hasil maksimal ✅ Dikirim dari mana? - Bisa dari Jakarta dan Jogja kak ✅ Jadinya berapa hari? - antara 1-3 hari tergantung antrian kak ✅ Klo pesan banyak ada diskon? - Ada dong, bit.ly/harga2019 ✅ Okey kak, mau pesan caranya gimana? - Follow dan klik link di BIO ya, nanti isi form order :) . . #hadiahuntukpernikahan   #hadiahuntuksahabat   #hadiahuntukwisuda   #hadiahwedding   #hadiahwisuda   #hadiahwisudafoto   #hadiahwisudafotounik   #hadiahwisudagraduationaward   #hadiahwisudahandmade   #hadiahwisudahandmadeunik   #hadiahwisudalucu   #hadiahwisudamurah   #hadiahwisudaromantis   #hadiahwisudaunik   #hadiahwisudauntukpacar   #hadiahyangcocokuntukayah   #hadiahyangcocokuntukguru   hadiahyangcocokuntukpacar - #regrann  

Reposted from @willevyupdates - @willevy En Chino Hills, Califórnia 😍💜 • [ #williamlevy   #willevyupdates   willevy ] - #regrann  

Reposted from @nachoperezmx - Agradecido siempre. - #regrann  

Reposted from @dash_broadcast - Scott and North spending quality time together😇✈️ - #regrann  

Repost @theipf (@get_repost) ・・・ WORLD OPEN SQUAT RECORD of 396kg in the 93kg class! - - Reposted from @the_epf_ - NEW World Record Squat with 396kg by Nicki Lentz Nielsen @nicki.lentz DEN in -93 kg class 🇩🇰 ••• #new   #european   #record   #equipped   #powerlifting   #squat   #bench   #deadlift   #epf   ipf ••• @theipf @sbdapparel @aplyft @eleikosport @theworldgames - #regrann  

Todos nuestros postres son elaborados con ingredientes 💯 % naturales!! Visítanos en el C.C Unicentro isla 10-20 P.B @frulados.ec @frulados.ec @frulados.ec @frulados.ec . . . Ecuador 🇪🇨 #fruta   #Guayaquil   #cholados   maracuyado - #regrann  

SIAPA BILANG HAMIL ITU SULIT? ANDA TIDAK PERLU PERCAYA DENGAN POSTINGAN INI TAPI BUKTIKAN SENDIRI Mendapatkan tiket hamil itu sangat mudah tapi Anda dan pasangan harus maksimal menjalani dan melewati setiap prosesnya. Kebanyakan orang gugur dalam melewati proses ini Apa penyebabnya? Hanya Anda dan pasangan Anda lah yang tahu penyebab kegagalan ini. Coba pikirkan lagi! Anda bisa menunggu selama bertahun-tahun tanpa usaha apapun! Tapi, ketika Anda menjalani promil hanya dalam waktu 1 bulan belum berhasil, sudah pasrah begitu saja??? Apakah dengan pasrah, impian Anda bisa terwujud? Ingat, di dunia ini tidak ada yang namanya instan, mie saja yang dibilang instan masih butuh proses dan waktu untuk siap dimakan. Apalagi untuk mendapatkan BUAH HATI pasti butuh proses dan waktu untuk menghadirkannya kedalam keluarga kecil Anda. Tapi kebanyakan, 95% orang sudah merasa bahwa usaha yang dilakukannya sudah maksimal. Jika benar-benar sudah maksimal kenapa belum berhasil? Akhirnya tanpa berpikir panjang, pasrah dengan keadaan. Apa dengan berdo'a dan pasrah, usaha Anda akan dikabulkan Tuhan? KONSULTASI Whatsapp /telp : 0813-3669-3854 #regrann   #bayicantik   #tutorialmakeupnatural   #tutorialhijabsegiempat   #tutorialhijabsimple   #tutorialpashmina   #tutorialsegiempat   #tascewekbranded   #tascewekbatam   #tascewekcantik   #guru   #tascewekimport   #like4likes   #followers   #tascewekfashion   #pegawaikantor   #tascewekbatammurah   #lipstikwardah   #selasa   #lipstikpurbasarimatte   #lipstikpurbasari   #lipstikjafra   #lipstikmattemurah   #lipstikharemurah   #lipstikhare   #lipstikbranded   #bekasi   #lipstikberl   #lipstikwaterproof   #inginhamilsehat  

Reposted from @sovsakh.news - Жители Лугового рассказали министру здравоохранения о том, где болит  Разбираться с проблемами пациентов Владимир Ющук @vladimiriushchuk приехал с целой делегацией из руководителей южносахалинских медучреждений. Быстро убедившись, что все ответственные на месте, Ющук перешел к беседе с горожанами. Каждому из них сегодня было, что сказать. Претензий к руководству и врачам поликлиники за годы «правления» Алексея Пака накопилось много. Большинство из них на сегодняшней встрече были признаны системными, и даже если не находили отклика в глазах и душах руководителей медучреждений города, министром сахалинского здравоохранения охотно брались в работу. Такой формат диалога оказался достаточно эффективным, к удивлению сахалинцев, встреча оказалась не из разряда поговорили-поговорили-разошлись, -насущные проблемы, в основном, решались на месте. Всего, за почти 4- х часовую встречу, врачебный десант разрешил около 2 десятков наболевших проблем пациентов 6-ой поликлиники. Министра долго не отпускали и после ее окончания, многим хотелось, чтобы их выслушали тет-а-тет, и конечно помогли, по возможности. Возможно, сказался опыт общения с предыдущим министром, точнее его отсутствие. Поверить в то, что медицинская помощь теперь станет доступной не только «в телевизоре» людям все еще трудно. Но глядя на то, как молодой и амбициозный чиновник вникал в проблемы каждого, кто пришел поделиться с ним своей бедой, надежда появляется. Правда не понятно пока, сколько времени ему потребуется, чтобы разгрести амурское наследство. Современный_Сахалин @sakhminzdrav #луговое   #южносахалинск   #сахалин   медицина - #regrann  

Reposted from @theshannonstone - Warning ⚠️ This MANCRUSH post will make you young and restless 💋❤️ #themenofyandr   #yr   #youngandrestless   #theyoungandtherestless   #cbs   #fanevent   #mcm   #hotties   #actors   love - #regrann   #TylerJohnsonFan   #TeamTyler  

Reposted from @kumpulankajian - Amalan Agar Selamat Dari Fitnah Dajjal . 👤: Ustadz Abdul Somad ====================== Follow: @kumpulankajian ================================== Sumber Video: Youtube Taman Surga.NET ================================== #kajian   #kumpulankajian   ustadzabdulsomad - #regrann  

Reposted from @i_dreamofbaby - #selflove   #onethingatatime   #takecare   mentalhealthawareness Reposted from @theblurtfoundation - Things that seem overwhelming and unmanageable at first, can become so much easier when we break them down into manageable chunks. We don't have to do everything at once. 📷 @chibirdart Image description: Illustration featuring two drawings of a rabbit. In the first image, the rabbit is holding a large platter of food, which they're clearly struggling with. Above them, black text says: 'we feel like we have to keep everything on our plate at once.' In the second image, the rabbit has split the food up onto different small plates, labelled 'now', 'later', 'future'. The rabbit looks much happier. Above this image, black text says: 'but we don't! We can split things up. Let yourself breathe and focus on one small plate at a time.' The artist of this image is @chibirdart - #regrann  

Freebooking Size M Ready Selasa Hanya Size L dan M Emily Dress stripes grey. Material Cotton stripes mix toyobo . Busui friendly zipper depan. . Size S ❎ lingkar dada 98 panjang 135 Kerung lengan 46 Panjang lengan 56. . Size M Lingkar dada 104 Panjang baju 135 Kerung lengan 48 Panjang lengan 56. . Size L (FULLBOOKED) Lingkar dada 110 Panjang baju 135 Kerung lengan 52 Panjang lengan 56. . 198500 - #reselleremadailyjakarta   #klaten   #jakarta   #bogor   #klaten   #jakarta   #mataramlombok   kalimantan - regrann - regrann - #regrann  

ㅠㅠ Galikku bye.. Do-bon Jeong-biseo 👋😭 malam ini ep terakhir bisa nonton kalian sedih Aigoo 😥😢😭😭 Kalian sudah sangat bekerja keras 6 bulan syuting lamanya kalian luar biasa cast dan semua staff crew tim produksi.. Terima kasih banyak aku nonton terus live siarannya ❤❤❤ Reposted from @809.90m - 종방연에서도 갈릭은 예뻤다🥰 #초면에사랑합니다   #김영광   #진기주   종방연 - #regrann   #jinkijoo   #kimyoungkwang   #junggalhee   #dominik   #galik   #The_Secret_Life_of_My_Secretary   #thesecretlifeofmysecretary   #wrapupparty  

Reposted from @onecareid - BERKAH RAMADHAN UNTUK GAZA ( Distribusi Paket Ifthar Ramadhan Untuk Gaza Palestina ) Alhamdulillah, puji syukur yang tak terhingga, kami One Care telah mendistribusikan paket Ifthar Ramadhan pada tanggal 25/05/2019 di kamp. Nushairat, Gaza Palestina. Ditengah sulitnya menjalani hari hari Ramadhan, dan di saat multi krisis yang terus melanda, kini warga Gaza bisa tersenyum sejenak menikmati suguhan Ifthar Ramadhan, buah peduli dari masyarakat Indonesia. Gerakan terus buah buah peduli kita untuk warga Gaza yang terus dan tak kunjung usai diterpa ragam duka. Terima kasih tak terhingga untuk semua yang telah berkiprah dan berpartisipasi dalam program Ifthar Ramadhan ini, semoga Allah SWT senantiasa membalas kebaikan kita semua dan menjadikan lipatan lipatan pahala yang tak terhingga. #ramadhan   #peduli   #kemanusiaan   #palestine   #indonesia   gaza - #regrann  

Semangat pagiiiii sanaaaak 😘😘😘😘 . . Foto dr uda @fedofathuur_ • • • 🌏 Loc : Jln. Sudirman, Bukittinggi, Sumbar #bukittinggiku   bukittinggi - #regrann  

Reposted from @una_esperanza_para_miguel - Ayuda Urgente. Para Miguel Adolfo , estamos en la Busqueda urgente de los siguientes medicamentos Anfoterecina B Loposumal , Caspofugina y tigacicline. Ustedes que han seguido la historia de Miguel adolfo, saben que es un niño que ha guerreado con su enfermedad base LLA Leucemia Linfoblastica Aguda durante 4 años y con 2 recaidas. Deade hace un mes presenta un cuadro bacteriano en su ojo izquierdo , donde no se ha podido controlar del todo. Primero una infección, luego una bacteria y por último un hongo de la familia mucormiscosis donde ya habia estado controlado. Miguel ha pasado en menos de 1 mes por 4 entradas a quirófano. El dia martes 18/06 donde entro a quirófano para su respectiva cura donde habia secreciones abundantes y se toma muestras para cultivos, donde arroja un resultado positivo (Pseudomonas aeruginosa) agregando a su cubertura de antibióticos que viene recibiendo Levofloxacina cada 12 horas. El Viernes 21/06 entra a quirófano para su cura y nuevamente toman muestras para cultivos , hongos y biopsias del hueso orbital, cornete medio y mucosa de seno maxilar mas la secreción que presentan. Instafamilia este mes ha sido muy fuerte donde hemos dado el todo por el todo para que Miguel se recupere y salga victorioso. El que es padre y madre saben lo que somos capaces de hacer para que nuestros hijos esten bien. Queridos seguidores, amigos y familiares los medicamentos que estamos en búsqueda es de suma URGENCIA . La anfotericina B Loposumal Miguel Adolfo debe recibirla para poder combatir ese cuadro infeccioso tan importante que el presenta, al igual la capofungina solo le queda pocas dosis y no se debe dejar de cumplir y para esta noche no tiene el tigacicline el hospital ya no cuenta con este antibiótico. Los medicamentos que mencione no los hay en el país, necesitamos comprarlos y son muy costosos, necesitamos de tu granito para lograr comprarlos, una vez mas comparto la campaña necesitamos recaudar el dinero para la compra de los mismo. #Difunde   #Colabora   #Urgente   #Medicamentos   #Miguelnosnecesita   #Tusolidaridadsalvavidas   #Gofundme   #AnfotericinaBLoposumal   #Capofugina   Tigacicline - #regrann  

Reposted from @tuanmudadidien - New baby sapoe angin 😁😁 - #regrann  

Air Terjun Batang Reposted from @andhikadeady - _______________________________ LOCATION 📌air terjun batang 📌desa pola tebu 📌kabupaten karo 📌SUMUT 📌INDONESIA _______________________________ Follow @tobaconnect Tag dan hastag tobaconnect untuk membagikan foto dan info lokasi Anda di kawasan Danau Toba dan sekitarnya. Website direktori lokasi Toba: http://tobaconnect.com . #direktoritoba   #infotoba   #tobadirectory   #indonesiatourism   #visitsumaterautara   #WonderfulIndonesia   #laketoba   #danautoba   #direktoritoba   #tempatwisata   #tourtoba   #infotoba   #exploreindonesia   #pesonaindonesia   #indonesiarepost   #indonesiajuara   #akukembara   #idexplorer   #mdplindonesia   #ayodolan   #thisisindonesian   #ayoketoba   #indonesiageographic   #INDOTRAVELLERS   #wonderful_location   #idpetualang   #parapejalan   neverstopexploring - #regrann  

from @ferytiger - Lagi bersama Cs @buuxfrederiksen cover "Story Of My Life" nya @socialdistortion . Dan @buuxcoffee_punx yg segar masih belum habis. Nikmaaattttttt . - #regrann  

Watch full video on BBC News's page Reposted from @bbcnews - A Polar Bear wanders into a Russian city, an artist makes a powerful statement about school shootings – here are a few stories you may have missed over the last week. - #regrann   #PolarBears   #Russia   #Animals   #Vegans  

Jangan Ge'eR . Udah di bahas, kamu yg kemana? Barakallah Oppa @fuadhnaim . #pernahtenggelam   #kpop   #dangdut   #pop   #hollywood   #hijrah   #sayang   #cinta   #kangen   #rindu   #nikahmuda   nikah📓@aisyah.qt - #regrann  

Repost from @mbcdrama_now . ・・・ 봄밤약국 "하루에 하나씩 꺼내보는, 읽는 약" 💊오늘의 처방 : 절실함 - 매주 수목 밤 8시 55분 MBC 수목미니시리즈 <봄밤> - #mbcdrama   #onespringnight   #봄밤   #한지민   #정해인   #드라마틱9   #8시55분방송   #regrann  

Custom Binder IDR 110.000 . 🔥 Assalamu'alaikum, 💔Masih bingung mau kasih kado apa? 💔Pengin tau kado apa yg anti mainstrem? 💔Susah nyari kado yang cocok? 💔Ga sempet belanja apalagi bikin sendiri? 💔Bingung kirim kado ke orang tersayangmu yang jauh? 💔Ada ga kira2 yang kadonya unik, murah, bisa custom, dan bermanfaat? . 🔥🔥Ada dong pastinya, . 💯Ada 15 Jenis kado yang bisa kamu pilih untuk orang tersayangmu, Pesan >> pilih desain >> dan duduk manis he . . ⛔FAQ ✅ Bisa custom desain sesuai yg sy mau kak? - Pastinya bisa donk kak, ✅ Bisa cetak satuan kak? - Bisa donk he ✅ Kualitas cetak gimana? - Dengan tinta dan mesin terbaik Insya Allah hasil maksimal ✅ Dikirim dari mana? - Bisa dari Jakarta dan Jogja kak ✅ Jadinya berapa hari? - antara 1-3 hari tergantung antrian kak ✅ Klo pesan banyak ada diskon? - Ada dong, bit.ly/harga2019 ✅ Okey kak, mau pesan caranya gimana? - Follow dan klik link di BIO ya, nanti isi form order :) . . #hadiahuntukpernikahan   #hadiahuntuksahabat   #hadiahuntukwisuda   #hadiahwedding   #hadiahwisuda   #hadiahwisudafoto   #hadiahwisudafotounik   #hadiahwisudagraduationaward   #hadiahwisudahandmade   #hadiahwisudahandmadeunik   #hadiahwisudalucu   #hadiahwisudamurah   #hadiahwisudaromantis   #hadiahwisudaunik   #hadiahwisudauntukpacar   #hadiahyangcocokuntukayah   #hadiahyangcocokuntukguru   hadiahyangcocokuntukpacar - #regrann  

Welcome to the garden 🌺🌻🌼🌷🦋 Which 🌺 am I??? Reposted from @eclectic_vibez - A flower does not think of competing with the flower next to it. It simply blooms 🌻🌸🏵🌼🌷 • • • 📸 @delicia.e.photos - #regrann  

Ma'am you're so much welcome!!Me and team appreciate your trust!!I'm so happy your trust and the risk you took paid you!! DM me to mine your coin now!! #forextrading   #traderslife   #investors   #forex   #daytrader   #forexlifestyle   #forexsignals   #investing   #cryptotrader   #bitcoin   #bitcoinminer   #financialfreedom   #makemoneyonline   #learntotrade   #money   #swingtrader   #bitcoinexchange   #tradeonline   #foreignexchange   #crptocurrency   #cryptotrading   #forextrade   #forexbroker   #fx   #finance   #freedom   #regrann  

Reposted from @mizzysimply3 - Glovivi eyelash Remover 160.000 wa 08585.2014.900 line : @surabayaonlineshop . Remover ini gk perih karna udah dicoba utk pemakaian sendiri Stock banyak.... dijamin 💯ori. . #glovivi   #remover   #gloviviremover   #glovivimurah   #promoglovivi   #jualglovivi   #gloviviremover   #glovivimurah   #jualglovivi   #glovivireadystock   #jualglovivi   #glovivisurabaya   #surabayamurah   #glovivimurah   #glovivireadystock   #jualeyelashremover   #eyelashglovivi   #glovivikorea   #eyelashsurabaya   #eyelashextention   #eyelashmurah   #promoeyelash   #jualeyelash   #supliereyelash   glovivieyelash~®~ - #regrann  

Reposted from @buslik_online - Друзья, у нас Розыгрыш. И на этот раз Полицейский автобус с аксессуарами😍 ⠀ ⠀ Правила вам хорошо знакомы: ⠀ 🍭Быть подписчиком нашей группы @buslik_online ⠀ 🍭 Поставить любой смайлик в комментарии к этой новости ⠀ 🍭 Сделать репост этой новости с хэштегом игрушкивбуслике буслике и названием нашей группы @buslik_online в период с 24 по 27 июня 2019г. 🍭 Не удалять запись до объявления результатов 27 июня 2019г. ⠀ 🍭 Ваш профиль должен быть открыт ⠀ ⠀ 🎁 Победитель будет 1. 27 июня мы выберем победителя случайных фото по тегу игрушкивбуслике ⠀ Видео выбора победителя будет выложено в сториз. Конкурс проходит только на территории РБ. Желаем удачи! 🤞 #розыгрыш   #конкурс   #скидки   #акции   #буслик   # -   #regrann  

Reposted from @unidasxmas - #HistoriasInstagram   MarcoAntonioSolis . Gracias @marcoantoniosolis_oficial por compartir tus experiencias de viaje , son maravillosos y hacen que de alguna manera viajemos con vos ! ✈️🏨🛫🚝 . #TeAmamosMAS   CadaDiaMAS - #regrann  

@curvadovento recebe @dadayute e @freedomsounds_canoaquebrada Reggae Roots na pizzaria e Bataria mais charmosa de Natal! . 📆 28/06 🕚 22h às 01h 📍 Curva do Vento . 🎟 GARANTA SEU INGRESSO NA CURVA DO VENTO OU NO SYMPLA 🎟 (Link na bio) . 📞 Para mais informações: 99916-3517 . #curva   #curvadovento   #gastronomiaemnatal   #natalrn   pontanegra - #regrann  

Beautifullll!!💧🏞💧🏊🏽‍♀️💦 from @photos - This waterfall is one of the most beautiful in Brazil! It is located about 30 kilometers from the city of Mateiros and the water here is crystal clear surrounded by a forest of ferns and trees 🌿💦 Video by: @lugaresquevocedeveconhecer - #regrann  

Reposted from @officialbovi - Me self go need extra sheet o😂😂😂 @ominiaho @efewarriboy .... #backtoschool.   2ndterm - #regrann  

Reposted from @ketchp313 - Go to @deeplyrootedhiphop (LINK IN BIO) and check out my new joint off my upcoming project "Gift Certificate". "Doap Pusher" produced by @peaceofmind313 @middlefingermusic313 #inkster   #detroithiphop   #hiphop   #hiphopmusic   #hiphopculture   #hiphopinternational   #boombaphiphop   #boombap   #undergroundhiphop   #middlefingermusic   michiganhiphop - #regrann  

Reposted from @jimizujd - Ji Chang Wook Thank you for sharing😍💕 190604 Jichangwook at DMK airport ©TITDeezizi twitter https://twitter.com/TIDTeezizi/status/1143181843639877632?s=20 @jichangwook #지창욱   #jichangwook   #池昌旭   チチャンウク - #regrann  

Reposted from @willevyupdates - @willevy En Chino Hills, Califórnia 😍💜 • [ #williamlevy   #willevyupdates   willevy ] - #regrann  

Reposted from @edoseptiyan - — And those who spend (part of) the night to their Lord prostrating and standing (in prayer) • Al Furqaan: 64 - #regrann  

Wanita mampu menyembunyikan cinta selama 40 tahun, tapi tak mampu menyembunyikan cemburu meski sesaat. (Ali bin Abi Thalib) @muh.aryopradana duniamuslimah_ - #regrann  

Reposted from @letraespirita - #espiritismo   #espiritualidade   letraespirita - #regrann  

Custom Binder IDR 110.000 . 🔥 Assalamu'alaikum, 💔Masih bingung mau kasih kado apa? 💔Pengin tau kado apa yg anti mainstrem? 💔Susah nyari kado yang cocok? 💔Ga sempet belanja apalagi bikin sendiri? 💔Bingung kirim kado ke orang tersayangmu yang jauh? 💔Ada ga kira2 yang kadonya unik, murah, bisa custom, dan bermanfaat? . 🔥🔥Ada dong pastinya, . 💯Ada 15 Jenis kado yang bisa kamu pilih untuk orang tersayangmu, Pesan >> pilih desain >> dan duduk manis he . . ⛔FAQ ✅ Bisa custom desain sesuai yg sy mau kak? - Pastinya bisa donk kak, ✅ Bisa cetak satuan kak? - Bisa donk he ✅ Kualitas cetak gimana? - Dengan tinta dan mesin terbaik Insya Allah hasil maksimal ✅ Dikirim dari mana? - Bisa dari Jakarta dan Jogja kak ✅ Jadinya berapa hari? - antara 1-3 hari tergantung antrian kak ✅ Klo pesan banyak ada diskon? - Ada dong, bit.ly/harga2019 ✅ Okey kak, mau pesan caranya gimana? - Follow dan klik link di BIO ya, nanti isi form order :) . . #hadiahuntukpernikahan   #hadiahuntuksahabat   #hadiahuntukwisuda   #hadiahwedding   #hadiahwisuda   #hadiahwisudafoto   #hadiahwisudafotounik   #hadiahwisudagraduationaward   #hadiahwisudahandmade   #hadiahwisudahandmadeunik   #hadiahwisudalucu   #hadiahwisudamurah   #hadiahwisudaromantis   #hadiahwisudaunik   #hadiahwisudauntukpacar   #hadiahyangcocokuntukayah   #hadiahyangcocokuntukguru   hadiahyangcocokuntukpacar - #regrann  

[REPOST] @falsadopop - //💕👑 Olá Homem de Ferro , ou devo lhe chamar de reizinho inevitável ???? Pra quem ainda não assistiu "Vingadores: Ultimato" e não quer receber um spoiler daqueles , acho melhor parar por aqui !! ⚠️ Em uma postagem no instagram , Jimmy Rich , assistente de Robert Downey Jr , publicou um vídeo das gravações do icônico momento em que o Tony Stark aka Homem de Ferro , fala uma frase que com sombra de dúvidas , entrará para a história da cultura pop. A gravação dos bastidores é daquele momento que Tony fala : "Eu sou o Homem de Ferro” , antes do estalar de dedos fatal para o Thanos 😍😍💖 (📸📽 Foto e Vídeo : Reprodução divulgação / Instagram | Marvel Studios ; @jimmy_rich) 💋 - #regrann  

Detroit por nossos clientes! from @jessy_luh - Teamo # -   #regrann  

This is so creepy and funny at the same time. lmaooooo from @soufs_videos - When you become someone’s chauffeur missions ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Tag that friend‼️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #supreme   #worldstarhiphop   #comedy   #basketball   #worldstar   #WSHH   #islam   #fasting   #tsrcomedy   #trickshot   #thefinals   #lmao   #goldenstate   #fastbreak   #explore   #nbaplayoffs   #arab   #fridayprayer   #houseofhighlights   #championship   #bleacherreport   #toronto   #viral   #raptors   #Bleacherreport   SoufsVideos - #regrann  

from @nutricion.rosario - Miren que ricos bifecitos para preparar esta noche y salir del clásico bife seco con ensalada de lechuga 🤣 • La idea la saqué de Pinterest, pueden usar las verduras que gusten! Acá hay morrón rojo y verde en tiras + cebollitas. Condimenta los bifes con sal, perejil, ajo, agrega las verduras y enrolla. Usa palillos para cerrar y cocina en sartén bien caliente a fuego medio bajo hasta dorar! Yo los acompañaría con un puré mixto de papá y zapallo, ustedes??? blondie_fitt . #Nutricionista   #Nutricion   #habitos   #alimento   #comida   #aprender   #educar   #eat   #eatclean   #salud   #saludable   #healthy   #heathylife   #lifestyle   #noobsesion   #obsesion   #mitos   #dieta   #equilibrio   #fit   #fitness   #deli   #lunch   #dinner   #veggie   rosario - #regrann   #fitnessadict   #fit   #fitness   #fitnessmotivation  

Posted @withrepost • @american.archangels Sounds like election interference to me. SHUT GOOGLE DOWN!!!! Posted @withrepost • @x.tg.x_ Reposted from @jamesokeefeiii - BREAKING >> Google Exposed. Senior Executive caught on hidden cam. Reveals Google plan to prevent “Trump situation” - #regrann  

Reposted from @viniammado - 💔💔 4anosdesaudade - #regrann  

Reposted from @absxtatts - 🦍 1 Day Out! 🦍 - 💪🏼 Today I was able to get in my last pump up session with my awesome coach @markanthonyflex at @hbtrainingfacility here in Riverside, CA. - 🦍 We hit back, shoulders, chest, and bis one last time before tomorrow’s competition to put the carbs right where I need them. - ✅ Tonight is tanning, check ins, competitors meeting, and more posing topped off with a burger and fries. - 😶 If I said I wasn’t nervous for tomorrow I’d be lying, but I’m excited to be able to display my hard work along side some awesome guys here on the West Coast. - 🙏🏼 I want to give a huge thanks to everyone who has been in my corner throughout this whole process. From friends and family, to my coach and team, I appreciate all of you, and none of this would have been possible without your continued support. - 📍 Whether I place or not tomorrow, I’ve already won in my mind just being able to make it to the stage once again. - NPCWestCoast here we come! - -📸 @yoshidizzle - 🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍 AbsxTattsAffiliates @ForbiddenLabz @MarkAnthonyflex @olympia1coaching @1_fit_native @ukrainian_terminator @bsipe67 @timemonthly @btg32 @kryptogym @batkev55 @greg_gawlik @crash_romano @mike_crocker @aaron.k.proctor @dave5589 @mis_meliss_ @ranga194 @rhodylifting @overweight_2_great @sarahchelle_fit @simple_sam_strong @guti_gainz @eli_vgnmuscle 🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍 - #regrann  

Reposted from @yammsnail - 얌스라방공지 😎 . . @pregel_korea 와 함께~ #이달의아트만들기   사르르녹는중 😘 . ✔쉽고 심플한 아트, ✔비쥬젤을 이용한 파츠데코. . 그리고 리그램 이벤트와 방송중 이벤트들까지! 즐거운 시간 함께해요~ . . ☆6월25일 화요일 밤10시 방송! ☆리그램이벤트 마감은 방송전 8시! (본 피드 리그램후 댓글) . . 얌스라방 - #regrann  

Diseñado para vapeadores viajeros ya que es fácil de llevar a todos lados. 😎👌🏻 #vapormania   #vaping   #getinthvape   #vaper   #anytimeanywhere   #vapeon   #justvape   suorinair - regrann - #regrann  

from @seungjang_ - Idk why but my mind automatically play how R U Today when I see the 3rd pic . . cr. logo . #KimJaehyun   #Jaehyun   #nflying   #nfia   #meme   #funny   #cute   #엔플라잉   #김재현   #엔플라잉   #NFlying   #FLY_HIGH_PROJECT   #봄이부시게   #NFlying_FLYHIGH_3_봄이부시게   제목_봄이부시게_지은이_엔플라잉 - #regrann  

Reposted from @monogatari_sha - [コーヒー出張サービスのご案内] . ご希望の場所へ訪問し コーヒー豆を挽き コーヒーを淹れます . オフィス、美容サロン、ケアセンターなどでのケータリングサービスです 従業員様への福利厚生、お客様への限定サービスなどにいかがでしょうか . 物語舎が提供しますのは、焙煎後1週間までのスペシャルティコーヒーです . お店を持たない今だからこそ、コーヒーを通してできるこんなこと、やってみます いろいろやってみないと、人生もったいない . 早くしないとまたお店持っちゃうぞっ!急げー . ※詳細は、お手数ですがHPをご覧下さいませ . . 物語舎 -Coffee,Scone&Third place- . #物語舎   #cafe物語舎   #coffee   #scone   #plain   #thirdplace   #coffeelovers   #coffeelife   #life   #andscone   #storyteller   #木場3丁目scones   #日常にスコーンを   #ブームではなくカルチャーに   #休日の朝に   #あなたが居ていい場所   #生きていくということ   #また笑うためのコーヒー豆と小麦粉   #不変でありたい   #わざわざ   #スコーン   #プレーン   #プレーン好き   スコーンミックス - #regrann  

Reposted from @colafeliz - AYUDA URGENTE PARA PRINCESA:!Está peluda hace vida en la urbanización el recreo de cabudare, su FAMILIA ES DE MUY BAJOS RECURSOS ECONÓMICOS. Presenta TUMOR MAMARIO GIGANTE y no está esterilizada. Se buscan MADRINAS Y PADRINOS de buen corazón para realizar el procedimiento este VIERNES 28 con el equipo de CONTROL ETICO ANIMAL en las jornadas. Se deben recaudar 50$ el costo de AMBAS CIRUGIAS. SOLO TENEMOS 4 días para recaudar el DINERO. Ayuda a está peluda. Es dulce y amorosa y corre el riesgo de morir sino se interviene urgente. Si deseas apoyarla puedes hacerlo a través de las siguientes cuentas: Banco Mercantil, cuenta nro 01050749911749042517, a nombre de Maria Gabriela Cavallo Pittia, cédula 12266823, correo [email protected] Si estas FUERA DE VENEZUELA, tenemos a disposición: ➡PayPal: [email protected] ➡Bank of American BOFA Preguntar al privado Inf +58 414 5186628 Por favor, informarnos de la colaboración al +58 414 5186628 para llevar el control interno. - #regrann  

RECEITA EMBAIXO ,⤵️⤵️⤵️ .❤visite nosso perfil e veja como emagrecer rápido e comendo comidas gostosas . Não esqueça de nos seguir por perfil: @dicasdeemagrecimento.oficial ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ . Hoje fiz a receita diferente!!! Coloquei os ovos batidos, fico uma delícia!!! Untar a frigideira com azeite, colocar quatro fatias de mussarela um pouquinho de orégano, os ovos batidos com uma pitada de sal, salsinha, tudo com o fogo deslisado, tampar pronto uma delícia.😋🤤😍 - Via: @deliciasdaeleni 💝 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖ Preparamos pra você um livro digital com 200 receitas low carb:⠀ Separadas em café da manhã, almoço e janta; ▶️Receitas fáceis e práticas; ▶️Livro digital ilustrado; ▶️Receitas avaliadas e aprovadas por nutricionista; ▶️Receitas que vão te ajudar definitivamente a queimar gordura; ▶️4 bônus exclusivos ▶️Grupo Vip no Facebook ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ você receberá 4 bônus exclusivos: ➡️1-Guia Completo Low Carb (Por que engordamos, quem pode fazer dieta low carb, lista de alimentos permitidos, lista para supermercado e muito mais) ➡️2-Desafio dos 15 dias com Detox + Low carb (método completo pra você perder de 5 a 7 Kg em até 15 dias) ➡️3-Ebook com 20 Sucos Detox; ➡️4-Ebook com 16 Shakes; Emagrecedores; ➡️Grupo VIP Nossa missão com este material é te ensinar a ter o corpo e mente equilibrados através de uma alimentação saudável. Aproveite nosso preço especial e limitado de lançamento! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ E o preço por tudo isso? Por APENAS 29 Reais com GARANTIA de 7 dias ou seu dinheiro de volta! . Adquira o guia lowcarb clicando no link AZUL em meu perfil: @dicasdeemagrecimento.oficial .. #emagrecimento   #emagrecer   #emagrecarapido   #emagrecersemneurose   #emagrecacomsaude   #foco   #determinação   #atitude   #academia   #crossfit   #crossfitgirls   #croosfit   #gracianebarbosa   #jujusalimeni   #maromba   #dieta   #dietasemsofrer   #dietalowcarb   #dietaflexivel   #dietacetogenica   #dietasaludable   #vamossecar   dietade17dias ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ - #regrann  

Reposted from @dvicio_missis - Queda inaugurada la temporada de pantano!!! 🌊🏄‍♂️ #wakesurf   #pantano   #wakea   #summer   #picoftheday   #instagood   #instadaily   #instagram   #dvicio   #regrann  

Be the Elle Woods of everything you do 💋🌸❤ #snapcup   ellewoods . . Reposted from @reesewitherspoon - WWEWD 🤔(@evelyn_henson) - #regrann  

Reposted from @willevyupdates - @willevy En Chino Hills, Califórnia 😍💜 • [ #williamlevy   #willevyupdates   willevy ] - #regrann  

Reposted from @willevyupdates - Look at this precious @kaileylevy19 @willevy 😍💜 • [ #williamlevy   #willevyupdates   willevy ] - #regrann  

Reposted from @kumpulankajian - Amalan Agar Selamat Dari Fitnah Dajjal . 👤: Ustadz Abdul Somad ====================== Follow: @kumpulankajian ================================== Sumber Video: Youtube Taman Surga.NET ================================== #kajian   #kumpulankajian   ustadzabdulsomad - #regrann  

from @who_raised_u_niggas82 - JUNE29TH IS SATURDAY COUPLE MORE DAYS AWAY IF ANYBODY TRYNA GET RIGHT HIT ME UP I KNOW YA LOOK GOOD FOR DA BIG SHOW #POLISHEDBYDREAD   #ILLGETURIGHT   #JUNE29TH   #BIGMOVIE   DAWHOLEWORLDFINNABETHERE 🎥🎥🎥🎥💨💨💨💨 - #regrann  

Reposted from @fightdogmeat_dot_com - CHINA: 'TENDERIZED' DOG INTERCEPTED.  A lot of men eat dog meat under the false belief it boosts their libido. It doesn't. Take viagra and leave dogs alone! This is a deliberate act by this man to 'tenderize' the dog to make the meat tough. Dog eaters falsely believe the tougher the meat, the better. Its toughened by inflicting pain or terror on the conscious animal, to flood it's body with adrenaline prior to death. What this dreadful man in Tianjin is doing makes me so angry I can barely write about it! At this stage its unknown if the dog was saved or not. Forcibly taking the dog would be 'theft' by Chinese law. HOWEVER, lets hope that OFF CAMERA they overpowered him and removed the dog. A lot of local people on Chinese media want to know if the dog was saved. I'll update 'if and when' new information becomes available. With no animal protection laws this man answers to no one! Fight Dog Meat www.FightDogMeat.com Registered Charity. #dogsofinstagram   #stopanimalabuse   #dogmeat   #dogbutcher   #fightdogmeat   #stopyulin   #stopanimalcruelty   #animalabuse   #animalcruelty   #China   Tianjin - #regrann  

Reposted from @houseofhayfa - Manusia itu laksana sekawanan burung, memiliki naluri untuk berkumpul dengan sejenisnya. Oleh karena itu, jika kita ingin menjadi orang shalih, hendaklah berusaha berkawan dan berkumpul dengan orang-orang shalih. Allâh Azza wa Jalla berfirman: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَكُونُوا مَعَ الصَّادِقِينَ Wahai orang-orang yang beriman! Bertakwalah kepada Allâh, dan hendaklah kamu bersama orang-orang yang benar (jujur).” [At-Taubah/9:119] Ibrâhim al-Khawwâsh rahimahullah berkata: دَوَاءُ الْقَلْبِ خَمْسَةُ أَشْيَاءَ: قِرَاءَةُ الْقُرْآنِ بِالتَّدَبُّرِ، وَخَلَاءُ الْبَطْنِ، وَقِيَامُ اللَّيْلِ، وَالتَّضَرُّعُ عِنْدَ السَّحَرِ، وَمُجَالَسَةُ الصَّالِحِيْنَ Penawar hati itu ada lima : membaca al-Qur’an dengan tadabbur (perenungan), kosongnya perut (dengan puasa-pen), qiyâmul lail (shalat malam), berdoa di waktu sahar (waktu akhir malam sebelum Shubuh), dan duduk bersama orang-orang shalih”. . . #sahabat   #friendship   #ukhuwah   #ukhuwahislamiyah   #alquran   #hadits   #hijrahfisabilillah   #pemudahijrahindonesia   #pemudahijrah   #shift   #qurantravel   #alquranpria   #oneminutedakwah   hijrah - #regrann