#ramadan

__ Tag your brothers and spread love 💟 Tag 3 people who you would like to go Jannah with ❤️ In shaa Allah share with your loved ones so that they may benefit too Support the purpose, gain rewards by simply sharing.And remember every reminder benefits the believer.😊❤ #joininprayer   #ramadhan   #islam   #quran   #prophet   #pray   #islamicquote   #muslim   #muslimah   #ramazan   #islamicquotes   #learnislam   #prayer   #religion   #makkah   #ramadan   #islamicposts   #ramadanmubarak   #islamic   #allhamdulillah   #dua   #Allah   #islamicpost   #muhammad   #ummah   #sunnah   #instaislam   #islamicreminders   #hijab   #islami  

واصف علی واصف #wasifaliwasif   #wasifkhayal   #urdupoetry   #urdu   #urdu_quote   #ramadan   #instagood   instafollow @imwaleedbinkhalid #instapic   #qoute   #qoutes   #beautiful  

Repost @christ_pelamonia with @kimcy929_repost • • • • • • Repost @blanjacom (@get_repost) ・・・ Ramadan, bulan indah yang penuh dengan berkah. Bulan yang ditunggu-tunggu oleh Gema dan sang Ayah, untuk menyusun kembali segala sikap yang pernah salah. . Seperti bedug Magrib yang selalu ditunggu-tunggu, pastinya serial MenungguBedug ini akan ditunggu juga sama Teman Blanja! Tunggu kehadirannya besok 7 Mei 2019 pukul 16.00 WIB hanya di channel YouTube BLANJA.com! Subscribe dengan tap link di bio atau buka dari browser kamu >> blj.co/ytblanja

Если хотите больше лекций этого шейха то переходите на мою страницу ════════ ❁✿❁ ════════ Посланник Аллаха (мир ему и благословение Аллаха) сказал: «Указавшему на благое (полагается) такая же награда, как и совершившему его». Муслим ════════ ❁✿❁ ════════ ▶️Забирайте видео на свои страницы. ▶️Ставьте ❤️ чтобы другие увидели в ленте. ▶️Пишите хотя бы точку для распространён ════════ ❁✿❁ ════════ ▶️Подписывайтесь @firdavs_pro #islam   #iman   #ramadan   #muslims   #ummah   #namaz   #farz   #sunna   #umma   #мухаммадхоблос   #свободуалибеку   #ислам   #иман   #намаз   #фарз   #сунна   #умма   #напоминание   #рамадан   #таухид   #верующие   #пророк   #хадисы   #лекции   #знания   #коран   #пророкмухаммадﷺ   #хоблос   #таджикистан   #дагестан  

Repost @christ_pelamonia with @kimcy929_repost • • • • • • Repost @blanjacom (@get_repost) ・・・ Ramadan, bulan indah yang penuh dengan berkah. Bulan yang ditunggu-tunggu oleh Gema dan sang Ayah, untuk menyusun kembali segala sikap yang pernah salah. . Seperti bedug Magrib yang selalu ditunggu-tunggu, pastinya serial MenungguBedug ini akan ditunggu juga sama Teman Blanja! Tunggu kehadirannya 2 hari lagi hanya di channel YouTube BLANJA.com! Subscribe dengan tap link di bio atau buka dari browser kamu >> blj.co/ytblanja

Surah 20. Ta-ha 80. O ye Children of Israel! We delivered you from your enemy, and We made a Covenant with you on the right side of Mount (Sinai), and We sent down to you Manna and quails: 81. (Saying): "Eat of the good things We have provided for your sustenance, but commit no excess therein, lest My Wrath should justly descend on you: and those on whom descends My Wrath do perish indeed! 82. "But, without doubt, I am (also) He that forgives again and again, to those who repent, believe, and do right, who,- in fine, are ready to receive true guidance." 83. (When Moses was up on the Mount, Allah said:) "What made thee hasten in advance of thy people, O Moses?" 84. He replied: "Behold, they are close on my footsteps: I hastened to thee, O my Lord, to please thee." 85. ((Allah)) said: "We have tested thy people in thy absence: the Samiri has led them astray." 86. So Moses returned to his people in a state of indignation and sorrow. He said: "O my people! did not your Lord make a handsome promise to you? Did then the promise seem to you long (in coming)? Or did ye desire that Wrath should descend from your Lord on you, and so ye broke your promise to me?" . . Recited by Maher Al Muaiqly . . . . . . . Follow @quranic_verses_daily 🕋🕌🌙🌍 #Islam   #Allah   #Quran   #religion   #heaven   #jannah   #sunnah   #muslim   #islamic   #islamicquotes   #Muhammad   #deen   #God   #Jesus   #Arabic   #الله   #allahuakbar   #Islamicpost   #Islamicreminders   #bismillah   #pece   #Medine   #Makkah   #sujood   #ramadan   #inspirationalquotes   #salah   #knowledge   #assalamualaikum  

Back with your daily dose of satisfaction 😂😁😍❤️😜🌹😛 . . . . . . . #islamic   #islam   #muslim   #allah   #quran   #islamicquotes   #muslimah   #sunnah   #ramadan   #deen   #jannah   #allahuakbar   #muslims   #dua   #love   #namaz   #makkah   #hijab   #subhanallah   #muhammad   #life   #alhamdulillah   #prophet   #pray   #madina   #prophetmuhammad   #art   #ummah   #peace   #bhfyp  

Kita semua pendosa. • • • #muslim   #islam   #muslimah   #quran   #allah   #hijab   #hijrah   #sunnah   #dakwah   #islamicquotes   #islamic   #indonesia   #love   #dua   #like   #deen   #alhamdulillah   #makkah   #pemudahijrah   #jannah   #tauhid   #ramadan   #muhammad   #allahuakbar   #religion   #kajian   #alquran   #prayer   instagram Go follow @rankle.id Go follow @rankle.id Go follow @rankle.id

Free Delivery Nationwide🇵🇰 Confirm Your Order: Inbox us 💬 OR Whatsapp: 03028222199 📲 https://www.daraz.pk/shop/fk-designers-vi-karachi/ https://www.facebook.com/fkdesigners6/ https://www.instagram.com/fkdesigners/ #watchcollection   #ladiesfashion   #watchesforwomen   #girlsfashions   #onlinestore   #onlineshoppingpakistan   #onlinesales   #onlineshop   #OnlineShopping   #girlsquad   #girlstuff   #ladieswear   #watches   #FkDesigners   #watchesforsale   #watches⌚   #eid2019   #eid2k19   #ramadan2019   #ramadan   #preeid   #eidsale   #bangle   #bracelets   #rings💍   #watchesforcouples   #couplewatches  

🍯 CARA PENGAMBILAN : . 1. Ambil separuh atau satu sudu teh kecil bila-bila masa anda perlukan tenaga. Disyorkan untuk mengambil setiap hari pada waktu pagi selepas sarapan. . 2. Untuk keintiman - makan separuh atau satu sudu teh kecil penuh 30 minit sebelum persetubuhan. . * Pengguna pertama kali - ambil setengah sudu teh kecil. . * Bagi pesakit jantung, sila dapatkan nasihat doktor anda tentang pengambilan Epimedium . . HARGA : 1 BOTOL =RM 65 . HARGA : 2 BOTOL =RM 120 (NORMAL PRICE RM130) . . . area yang saya boleh cod..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place,seremban,senawang.ampangan.paroi . FREE COD :UITM SHAH ALAM APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ; . Whatsapp 011 10641207 Whatsapp 011 10641207 Whatsapp 011 10641207 . #wawalipmatte   #mascarawawa   #wawacosmeticsnini   #makeuplookinspiration   #makeupartistmalaysia   #makeuptutorial   #tutorialmekap   #tutorialmakeup   #mengandung   #supplement   #intimsuamiisteri   #wawapremiumrayakit   #wawacosmetics   #codn9   #codnegerisembilan   #uitmshahalam   #teamfyza   #maduajaibturkey   #turkey   #luarbiasa   #suamiisteribahagia   #maduajaibturkey   #rahsiasuamiisteribahagia   #maduajaib   #madu   #ramadan   #sihatdankuatdenganmaduajaibturkey  

Напишите «ИСЛАМ» по буквам кому не сложно😍👌🏻❤️ @islam_muslims01 👆Ставь Лайк♥️Чтоб Другие Видели♻️ ════════❁✿❁════════ ❗️НАПОМИНАНИЕ СЕБЕ И ВАМ❗ ♻️В Истории ♻️Делитесь с Друзьями📲 📲Подписывайся на @umma_muhammada_islam_01 ════════❁✿❁═══════ СКАЖИ АЛЬХАМДУЛИЛЛАh➡️ СКАЖИ АЛЛАhУ АКБАР➡️ СКАЖИ ЛЯ ИЛЯhА ИЛЯЛЛАh➡️ СКАЖИ СУБХАНАЛЛАh➡️ СУБХАНА ЛЛАХИ ВА БИХАМДИХИ, СУБХАНАЛЛАХИЛЬ ' АЗИМ ════════❁✿❁═══════ ════════❁✿❁═══════ #знания   #лекции   #проповеди   #медиа   #media   #рамадан   #ramadan   #ислам   #иман   #ихсан   #сунна   #хадис   #медицина   #цели   #фаджр   #арабский   #религия   #дагестан   #чечня   #кавказ   #россиямосква   #питер   #ислам   #джума   #ислам   #умма  

Напишите «ИСЛАМ» по буквам кому не сложно😍👌🏻❤️ @islam_muslims01 👆Ставь Лайк♥️Чтоб Другие Видели♻️ ════════❁✿❁════════ ❗️НАПОМИНАНИЕ СЕБЕ И ВАМ❗ ♻️В Истории ♻️Делитесь с Друзьями📲 📲Подписывайся на @umma_muhammada_islam_01 ════════❁✿❁═══════ СКАЖИ АЛЬХАМДУЛИЛЛАh➡️ СКАЖИ АЛЛАhУ АКБАР➡️ СКАЖИ ЛЯ ИЛЯhА ИЛЯЛЛАh➡️ СКАЖИ СУБХАНАЛЛАh➡️ СУБХАНА ЛЛАХИ ВА БИХАМДИХИ, СУБХАНАЛЛАХИЛЬ ' АЗИМ ════════❁✿❁═══════ ════════❁✿❁═══════ #знания   #лекции   #проповеди   #медиа   #media   #рамадан   #ramadan   #ислам   #иман   #ихсан   #сунна   #хадис   #медицина   #цели   #фаджр   #арабский   #религия   #дагестан   #чечня   #кавказ   #россиямосква   #питер   #ислам   #джума   #ислам   #умма  

Напишите «ИСЛАМ» по буквам кому не сложно😍👌🏻❤️ @islam_muslims01 👆Ставь Лайк♥️Чтоб Другие Видели♻️ ════════❁✿❁════════ ❗️НАПОМИНАНИЕ СЕБЕ И ВАМ❗ ♻️В Истории ♻️Делитесь с Друзьями📲 📲Подписывайся на @umma_muhammada_islam_01 ════════❁✿❁═══════ СКАЖИ АЛЬХАМДУЛИЛЛАh➡️ СКАЖИ АЛЛАhУ АКБАР➡️ СКАЖИ ЛЯ ИЛЯhА ИЛЯЛЛАh➡️ СКАЖИ СУБХАНАЛЛАh➡️ СУБХАНА ЛЛАХИ ВА БИХАМДИХИ, СУБХАНАЛЛАХИЛЬ ' АЗИМ ════════❁✿❁═══════ ════════❁✿❁═══════ #знания   #лекции   #проповеди   #медиа   #media   #рамадан   #ramadan   #ислам   #иман   #ихсан   #сунна   #хадис   #медицина   #цели   #фаджр   #арабский   #религия   #дагестан   #чечня   #кавказ   #россиямосква   #питер   #ислам   #джума   #ислам   #умма  

Not sure what to order? Here are our three most popular sizes😊

لا أهمية للمسافات،امت دائما معي. ______________________________ ________________________ ____________________ _______________ ___________ _______ ____ __ _ ... @arapca_guzel_sozler_ @_dirilis.tv_ @enginaltandzytn @handesoral #dirilisosman   Ertuğrul @forman1903 #sen17yasimsin   #senonyediyaşımsın   #arapçakelime   #arapcayazilar   #arapca_guzel_sozler   #تركيا   #عربي_تركي   #besiktas   #beşiktaşçarşı   #karakalem   #karakartal   arapcasozler @ricardoquaresmaoficial #quaresma   #fenerbahçe   #galatasaray   #beşiktaş   #ramazan   #ramadan   #dirilişertuğrul   #mehmetçik   #kutülamare  

💣 Anniversary Sale 💣 Harga asal RM189 Harga sale RM89 📣 . 🎉 JIMAT RM 100 !!! . Slide untuk tengok saiz 👉 . 📲 019-8678851 *klik di bio untuk fast respond . . #kurung   #modernkurung   #kurungmoden   #bajukurung   #setcouple   #coupleset   #kurta   #jlabellaraya2019   #kurungraya   #hariraya2019   #ramadan   #kurungkids   #baimondjubah   #sophiajubah   #bajuraya2019   #baimondsjubah   #gizellekebaya   #bajutunangcantik   #bajutunangsimple   #bajutunangan   #bajutunangmurah   #bajutunang   #bajutunanganmurah   #bajunikahputih   #bajunikahmurah   #bajunikah   #bajunikahsimple  

Напишите «ИСЛАМ» по буквам кому не сложно😍👌🏻❤️ @islam_religiya01 1 👆Ставь Лайк♥️Чтоб Другие Видели♻️ ════════❁✿❁════════ ❗️НАПОМИНАНИЕ СЕБЕ И ВАМ❗ ♻️В Истории ♻️Делитесь с Друзьями📲 📲Подписывайся на @umma_muhammada_islam_01 ════════❁✿❁═══════ СКАЖИ АЛЬХАМДУЛИЛЛАh➡️ СКАЖИ АЛЛАhУ АКБАР➡️ СКАЖИ ЛЯ ИЛЯhА ИЛЯЛЛАh➡️ СКАЖИ СУБХАНАЛЛАh➡️ СУБХАНА ЛЛАХИ ВА БИХАМДИХИ, СУБХАНАЛЛАХИЛЬ ' АЗИМ ════════❁✿❁═══════ ════════❁✿❁═══════ #знания   #лекции   #проповеди   #медиа   #media   #рамадан   #ramadan   #ислам   #иман   #ихсан   #сунна   #хадис   #медицина   #цели   #фаджр   #арабский   #религия   #дагестан   #чечня   #кавказ   #россиямосква   #питер   #ислам   #джума   #ислам   #умма  

Напишите «ИСЛАМ» по буквам кому не сложно😍👌🏻❤️ @islam_religiya01 1 👆Ставь Лайк♥️Чтоб Другие Видели♻️ ════════❁✿❁════════ ❗️НАПОМИНАНИЕ СЕБЕ И ВАМ❗ ♻️В Истории ♻️Делитесь с Друзьями📲 📲Подписывайся на @umma_muhammada_islam_01 ════════❁✿❁═══════ СКАЖИ АЛЬХАМДУЛИЛЛАh➡️ СКАЖИ АЛЛАhУ АКБАР➡️ СКАЖИ ЛЯ ИЛЯhА ИЛЯЛЛАh➡️ СКАЖИ СУБХАНАЛЛАh➡️ СУБХАНА ЛЛАХИ ВА БИХАМДИХИ, СУБХАНАЛЛАХИЛЬ ' АЗИМ ════════❁✿❁═══════ ════════❁✿❁═══════ #знания   #лекции   #проповеди   #медиа   #media   #рамадан   #ramadan   #ислам   #иман   #ихсан   #сунна   #хадис   #медицина   #цели   #фаджр   #арабский   #религия   #дагестан   #чечня   #кавказ   #россиямосква   #питер   #ислам   #джума   #ислам   #умма  

💣 Anniversary Sale 💣 Harga asal RM199 Harga sale RM89 📣 . 🎉 JIMAT RM 110 !!! . Slide untuk tengok saiz 👉 . 📲 019-8678851 *klik di bio untuk fast respond . . #kurung   #modernkurung   #kurungmoden   #bajukurung   #setcouple   #coupleset   #kurta   #jlabellaraya2019   #kurungraya   #hariraya2019   #ramadan   #kurungkids   #baimondjubah   #sophiajubah   #bajuraya2019   #baimondsjubah   #gizellekebaya   #bajutunangcantik   #bajutunangsimple   #bajutunangan   #bajutunangmurah   #bajutunang   #bajutunanganmurah   #bajunikahputih   #bajunikahmurah   #bajunikah   #bajunikahsimple  

Напишите «ИСЛАМ» по буквам кому не сложно😍👌🏻❤️ @islam_religiya01 1 👆Ставь Лайк♥️Чтоб Другие Видели♻️ ════════❁✿❁════════ ❗️НАПОМИНАНИЕ СЕБЕ И ВАМ❗ ♻️В Истории ♻️Делитесь с Друзьями📲 📲Подписывайся на @umma_muhammada_islam_01 ════════❁✿❁═══════ СКАЖИ АЛЬХАМДУЛИЛЛАh➡️ СКАЖИ АЛЛАhУ АКБАР➡️ СКАЖИ ЛЯ ИЛЯhА ИЛЯЛЛАh➡️ СКАЖИ СУБХАНАЛЛАh➡️ СУБХАНА ЛЛАХИ ВА БИХАМДИХИ, СУБХАНАЛЛАХИЛЬ ' АЗИМ ════════❁✿❁═══════ ════════❁✿❁═══════ #знания   #лекции   #проповеди   #медиа   #media   #рамадан   #ramadan   #ислам   #иман   #ихсан   #сунна   #хадис   #медицина   #цели   #фаджр   #арабский   #религия   #дагестан   #чечня   #кавказ   #россиямосква   #питер   #ислам   #джума   #ислам   #умма  

Makin cerah skin pengguna kita sekarang ni😍 Berbeza sangat dengan skin dia yang dulu . Tapi kena ingat tau , tips taknak bagi kulit nampak kusam atau burn JANGAN SKIP SUNSCREEN ☝🏻 . SUNSCREEN PALING WAJIB DALAM RUTIN SKINCARE KITA. Jadi berapa SPF yang kita perlukan untuk daily use? 📸: . . #sitinurhaliza   #ctdk   #tips   #trending   #lipsgloss   #neelofa   #fazura   #malaysia   #cute   #dramasangat   #tv3malaysia   #meletop   #remyishak   #mirafilzah   #zahirahmacwilson   #jerawat   #cantik   #serum   #experience   #ramadan   #putih   #bazarpaknil   #terlajaklaris   #igshopmalaysia   #visitmyig   #sayajualonline   #instashopmalaysia   #lokalah   #ootdmalaysia   #tipscantik  

💣 Anniversary Sale 💣 Harga asal RM189 Harga sale RM89 📣 . 🎉 JIMAT RM 100 !!! . Slide untuk tengok saiz 👉 . 📲 019-8678851 *klik di bio untuk fast respond . . #kurung   #modernkurung   #kurungmoden   #bajukurung   #setcouple   #coupleset   #kurta   #jlabellaraya2019   #kurungraya   #hariraya2019   #ramadan   #kurungkids   #baimondjubah   #sophiajubah   #bajuraya2019   #baimondsjubah   #gizellekebaya   #bajutunangcantik   #bajutunangsimple   #bajutunangan   #bajutunangmurah   #bajutunang   #bajutunanganmurah   #bajunikahputih   #bajunikahmurah   #bajunikah   #bajunikahsimple  

Malu sama ALLAH... . . Semoga bermanfaat... . . Follow 👉 @channelsurga . ❤️like, 💬comment, 👥tag, dan 🔁repost . . #hijab   #viral   #islam   #muslimah   #muslim   #syari   #hijrah   #ramadan   #sunnah   #dakwah   #ramadhan   #motivasi   #pemudahijrah   #inspirasi   #beraniberhijrah   #kajianislam   #shift   #istiqomah   #akhwat   #dakwahislam   #kajian   #puasa   #kajiansunnah   #doa   #dakwahtauhid   #tausiyah   #yukngaji   #muhasabahdiri  

Nak lagi resepi? Follow @resipikampung . Sarapan pagi ni, roti jala terlajak sedap, terlajak lembut... Nak resepi tak?? Nanti sy share resepi paling mudah dan roti jala lembut sampai ke petang.. Resepi roti jala terlajak sedap & mudah: Bahan²: 1 kg Tepung Gandum 2 biji Telur 1 liter Air Garam secukup rasa Pewarna * campur semua bahan sekali... Kacau sebati.. (kalau nak buat kaler², asingkan sedikit) ... Cara memasak: 1. Sapu nipis minyak di kuali supaya tidak melekat 2. Kemudian, sedia untuk menjala.. (Saya guna botol lebih senang) => adunan ni boleh dapat lebih kurang 80 keping kredit: norhafiza zainal abiden . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resipikampung . #instaselfie   #sedap   #bazar   #ibu   #iftar   #viral   #resepi   #resepimudah   #seafood   #delicious   #ramadan   #instashare   #cooking   #malaysia   #western   #foodporn   #instagood   #puasa   #adabi   #cuisine   #instaseleb   #mahn   #ramadhan   #breakfast   #kuihraya   #berbuka   sayangketatsendatpadat . Jangan lupa follow . Suka resipi @resipikampung Tempah kek @mysabrinabakery Suka travel @mytravelmurah

|•Coretan nasehat•| . . Hijrahnya si tukang tampil. . Tentu engkau tau mau begitu dipanggil. Sama aku juga. Ketika tampilan sudah Sunnah, nyatanya banyak kutemukan sikap dan tutur yang berkilah. Lagi-lagi aku melihat diriku masih si tukang tampil. . Dulu menggebu sekali, berpakaian syar'i memupuk iman dengan ilmu sana sini. Nyatanya akhlak tak juga berubah, mata sinis pada manusia lain masih menjamah. Ya lagi-lagi akulah si tukang tampil yang berusaha rendah hati dalam keadaan hati yang tinggi. . Tentu engkau tak mau dipanggil oleh langit situkang tampil . Sama aku juga. Mari merubah akhlak sering tebalnya jenggot kita. Mari menambah rasa malu seiring kembangnya Khimar dan cadar kita. . Mari berjuang bersama menjadi salafi yang sebenarnya. . ✍️ Nona Kecil . . #tadabbur    #alquran    #salafy    #salafiyyah   #ahlussunnah    #muslim    #shiftpemudahijrah   #dakwah    #tauhid    #manhaj    #manhajsalaf    #aswaja   #ustadzsyafiqbasalamah   #ustadzsubhanbawazier    #ustadzfirandaandirja   #ustadzkhalidbasalamah    #ustadzbadrusalam   #ustadzyazidjawas    #ustadzfarhanabufuraihan   #kajianislam    #kajiansunnah    #rodjatv    #ramadan   #ilmuberfaidah   #ramadhan   #LetTheSunnahGoForth   #indonesiabertauhidofficial   #agungsgarto   #thesalafpath   #coretannasehat  

Nak lagi resepi? Follow @resipikampung . Selagi blm habis musim.. Meh kita goreng pulak RESEPI CEKODOK DURIAN VERSI AA untuk sarapan pagi . Kredit ~ Aleen Aireish Bahan-bahan : 1 cawan isi durian 1 cawan tepung gandum [jika lembik boleh tambah tepung] 1/3 cawan tepung kek secubit garam gula secukupnya sedikit air [tak perlu banyak2] Caranya : - Campurkan semua bahan, kacau sebati - Semua sudah cukup rasa, panaskan minyak goreng hingga masak. jom buat .. . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resipikampung . #instaselfie   #sedap   #bazar   #ibu   #iftar   #viral   #resepi   #resepimudah   #seafood   #delicious   #ramadan   #instashare   #cooking   #malaysia   #western   #foodporn   #instagood   #puasa   #adabi   #cuisine   #instaseleb   #mahn   #ramadhan   #breakfast   #kuihraya   #berbuka   sayangketatsendatpadat . Jangan lupa follow . Suka resipi @resipikampung Tempah kek @mysabrinabakery Suka travel @mytravelmurah

Активь лайк ❤️ Понравился видео ❤️ Комментарии 📝 Ставить видео ❤️ ___________ Активь лайк ❤️ П ___________ Подпишись на @1bod7ade #ramadan   #telegram_yulduzlari   #telegramchannel   #telegram   #islam   #islomuz   #islom   #kokan   #kokand   #quqon   #qoqon   #buxoro   #samarkand   #tashkentcity   #tashkent   #uzbekiston🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿   #uzbek   #uzb   #bukhara   #toji  

Terima kasih buat dukungan teman teman yang sudah berpartisipasi menuliskan komen untuk acara amal ini ya!! Semuanya berjalan dengan lancar, semoga apa yang kita berikan bisa membantu adik adik disana dan membawa kebahagiaan☺️☺️ . . . . #beramal   #charity   #berbagi   #menolong   #UDberbagi   #santunan   #ramadan  

Активь лайк ❤️ Понравился видео ❤️ Комментарии 📝 Ставить видео ❤️ ___________ Активь лайк ❤️ П ___________ Подпишись на @1bod7ade #ramadan   #telegram_yulduzlari   #telegramchannel   #telegram   #islam   #islomuz   #islom   #kokan   #kokand   #quqon   #qoqon   #buxoro   #samarkand   #tashkentcity   #tashkent   #uzbekiston🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿🇺🇿   #uzbek   #uzb   #bukhara   #toji  

✔️Кейде ойыңның шашырап, мінез-құлқыңның өзгергенін байқайсың. Тәнің тыныштық пен тынымды, ал жаның сүйіспеншілік пен қамқорлықты іздеп тұрады. Неге❓ Себебі, Алла Құранда: «Әрі сендердің тыныштық, тыным тауып орнығуларың үшін өздеріңнен жұбайлар жаратуы және араларыңда сүйіспеншілік пен мейірім-жанашырлық пайда етуі де – Оның белгілерінен", - деген. ("Рум" сүресі, 21-аят) Демек, бұл – Жаратушы орнатқан заң. Оған қарсы шығып, тыныштық табуың екіталай: не күнәға ұрынасың, не ақылыңа, біліміңе, даналығыңа, мінез-құлқыңа, тіпті, денсаулығыңа кері әсері тиеді. Осыны ұққан бір данышпан: «Мен некеге дейін бар болдым, ал некеден кейін өмір сүре бастадым», - деген екен.⠀ _________⠀ #қайырлытаң   #МейірімАйы   #ислам   #дін   #жәннат   #Аллаұлық   #сауап   #иман   #өмір   #адам   #мағыналысөздер   #шындық   #ғибрат   #мұсылман   #қазақелі   #mekka   #жанұя   #отбасым   #қазақжастары   #medina   #asylarna   #ramadan   #mubarak  

[ 4 PERKARA KENA CUKUP KALAU BETUL-BETUL NAK KURUS ] . ✔️ Cukup makan. Makan ikut keperluan kalori oke. Jangan lebih jangan kurang!! . ✔️ Cukup minum. Air putih mesti minum ikut keperluan badan. Untuk setiap 20kg berat badan kita perlu 1 liter air. . ✔️ Cukup tidur. Haaa tidur yang cukup bantu stabilkan hormon ghrelin dan leptin, yang berperanan kawal selera makan. . ✔️ Cukup rehat. Bila cukup rehat badan jadi tak stress. Orang yang kurang stress biasanya lebih mudah dan lebih cepat turun berat badan. . Jgn risau dan Jgn Ragu, kami coaching akan bimbing dan pantau anda dari semasa ke semasa. . . Jom saya bantu anda semua dengan tips dan fakta yang membantu. . Jom cepat2 klik link di bio ig @anitarmokhtar sekarang untuk tahu lebih tips & info kurus 📢📢📢📢 . Let's get started with me, ONLINE COACHING +6014-9084641 I lost 20kg Mother of 4 . . ANY TIPS OR INFO....?? STAY TUNE WITH COACHING. WANT TO BE MY COACHEES? PM OR DM ME DIRECTLY. 😉😉😉😊☺️🤗 . #instaselfie   #sedap   #bazar   #ibu   #iftar   #viral   #resepi   #resepimudah   #seafood   #delicious   #ramadan   #instashare   #cooking   #malaysia   #western   #foodporn   #instagood   #puasa   #adabi   #cuisine   #instaseleb   #mahn   #ramadhan   #breakfast   #kuihraya   #berbuka   #sayangketatsendatpadat   #resepisedap   #resepi_ala_kampung   #resepiorangkita  

Hai guys.. Lagi-lagi Suzy jadi korban hipnotis oleh Nein nih. Hmm para jagoan imut bisa menyelamatkan Suzy tidak ya? . Jangan sampai terlewat keseruannya dalam Sinema Keluarga Mini Force pkl 11.30 WIB hanya di RTV Makin Cakep . . #miniforce   #kartun   #superhero   #programanak   #kids   #bioskop   #ramadan   #rtv   #makincakep  

Dan dari mana sahaja engkau keluar (untuk mengerjakan sembahyang), maka hadapkanlah mukamu ke arah masjid Al-Haraam (Kaabah); dan sesungguhnya perintah berkiblat ke Kaabah itu adalah benar dari Tuhanmu. Dan (ingatlah), Allah tidak sekali-kali lalai akan segala apa yang kamu lakukan. (Al-Baqarah 2:149) . Pelbagai pilihan Al Quran Tagging 🤩 Lebih 25,000 unit sudah terjual 🥳 . Kenapa ramai yang suka repeat order ❓ . 1) Sebab terdapat banyak pilihan saiz . 2) Warna pelbagai & sangat cantik . 3) Tagging yang sangat kemas & berkualiti . 4) Agent2 SahabatAtTaqwaBerdaftar yang sangat baik semuanya . 5) Service yang sangat bagus InshaAllah . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp 0148731293 @ KLIK LINK BIO laju-laju . Atau . 2. Comment "AL QURAN TAG" di ruangan comment nanti saya Reply 😊 . #SahabatAtTaqwa   #BisnesKitaDakwahKita   #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR   #SahabatAtTaqwaBUDDIES   #eNuur   #BelieveAndAchieve   #PlannereNuur   #Planner2019   #IslamicPlanner   #IslamicPlanner2019   #ILovePlanner   #Ramadan   #Ramadan2019   #PlannerLover   #CollectionsPlanner   #PlannerMalaysia   #PlannerAddict   #PlannerZahraa   #PlannerRayyan   #alqurantag   #alqurantagging   #alqurantaggingbyenuur   #komboAisya   #alquranmalaysia   #alquran   #alqurantag   #alqurantaggingmalaysia   #alqurantagmalaysia  

Umroh Plus Turkey, Berangkat 8 April 2020 Berangkat dari Surabaya Harga Mulai 50,9 Jutaan Flight by @saudi_airlines Informasi lebih lanjut hubungi: Andalus Travel Hajj and Umrah Service Kantor Pusat : Jl. Raya Menganti Wiyung No. 93C Surabaya Telp: 031 767 5564, WA: 0812 3157 3733 #umroh   #umrohmurah   #umrohpromo   #umrohmudah   #umroh2019   #umrohhemat   #umrohindonesia   #umrohterpercaya   #umrohsurabaya   #promoumroh   #saudiarabia   #saudiairlines     #umrohplus   #ramadan  

🍀 اليوم بدأت بنشر أول مواضيع مشروعي الجديد وذلك بطريقة مختلفة 👩‍🎨 المشروع عبارة عن وحدات الحروف العربية بغرزة الفقاعة كما ترون في الصورة 💟 غداً الخميس ستكون أول مجموعة أنشرها بالتعليمات المكتوبة والرسم 👩‍💻 أما اليوم فنشرت الموضوع التعريفي عن المشروع وماهي أقسامه والغرز المستخدمة فيه وغيرها الكثير ✔ . . . الرابط المباشر في الستوري أو رابط الموقع في البايو أو اكتبوا في قوقل رام كروشيه . . . Raamcrochet.com . . . #كروشيه   #رام_كروشيه   #كروشيهات   #باترون   #كروشيه   #أميغورومي   #مفارش   #سلال   #دمية   #رمضان   #رام_كروشيه   #كروشيهات   #crochet   #raamcrochet   #crochetpattern   #amigurumi   #doily   #basket   #coasters   #ramadan   #heart  

-• Coretan Nasehat •- . . Teman.., Jika dirimu menemukan kesalahan pada diriku..., aku hanya mengharap tiga hal darimu.. yakni dirimu menasehatiku , mendoakanku dan juga menjaga aibku... . . #tadabbur    #alquran    #salafy    #salafiyyah   #ahlussunnah    #muslim    #shiftpemudahijrah   #dakwah    #tauhid    #manhaj    #manhajsalaf    #aswaja   #ustadzsyafiqbasalamah   #ustadzsubhanbawazier    #ustadzfirandaandirja   #ustadzkhalidbasalamah    #ustadzbadrusalam   #ustadzyazidjawas    #ustadzfarhanabufuraihan   #kajianislam    #kajiansunnah    #rodjatv    #ramadan   #ilmuberfaidah   #ramadhan   #LetTheSunnahGoForth   #indonesiabertauhidofficial   #agungsgarto   #thesalafpath   #coretannasehat  

Bismillahhhh ... 🌷 | | | mehh order .konfem puas hati n repeat order ❤😋 nk order @ tny ap² tekan je link wasap kt bio 😘 📲 01132183157 . p/s- yg penting harga xsampai RM20++ .mehh order cepat2 .😍 #keklapissarawak   #kek   #homemade   #bazarpaknil   #airtangansr   #moist   #gebu   #cheese   #supportbisnesmelayu   #terengganu   #yangpentingmurah   #keklapissedap   #keklapismurah   #keklapispremium   #keklapissarawakoriginal   #keklapislover   #keklapiskukus   #keklapissarawakmurah   #keklapissarawaksedap   #keklapisoriginal   #repost   #vsco   #sukamakan   #selamathariraya   #ramadan   #jalanjalancarimakantv3   #jjcmtv3  

Hai Selamat Pagi semua... . Senaman, Pemakanan dan Mindset itu penting !!! 😉 . Senaman harus dilakukan kerana diet yang sihat memerlukan 20 peratus senaman. Kini sudah banyak senaman yang sesuai dilakukan ketika berada di rumah mahupun di gym.Tambahnya, diet bukanlah untuk dipuji, tetapi untuk diri sendiri. Banyak perkara yg coach ingin kongsikan kepada anda. Jadi, jom join coach!! Jom sihat sama-sama. 😜 . Open intake Ogos utk 20 org terawal... ramai dah daftar tinggal beberapa lagi ja kekosongan. . Klik link di Bio IG atau wassup saya. . 🔥 Let's be part of us as a team to STAY FIT & BE MORE HEALTHY 🔥 . ONLINE WEIGHT LOST COACH @anitarmoktar +014-9084641 . Ibu anak 4 / 3 org cucu Umur 59 tahun Turun 20kg . . #instaselfie   #sedap   #bazar   #ibu   #iftar   #viral   #resepi   #resepimudah   #seafood   #delicious   #ramadan   #instashare   #cooking   #malaysia   #western   #foodporn   #instagood   #puasa   #adabi   #cuisine   #instaseleb   #mahn   #ramadhan   #breakfast   #kuihraya   #berbuka   #sayangketatsendatpadat   #resepisedap   #resepi_ala_kampung   #resepiorangkita  

Bismillahhhh ... 🌷 | | | mehh order .konfem puas hati n repeat order ❤😋 nk order @ tny ap² tekan je link wasap kt bio 😘 📲 01132183157 . p/s- yg penting harga xsampai RM20++ .mehh order cepat2 .😍 #keklapissarawak   #kek   #homemade   #bazarpaknil   #airtangansr   #moist   #gebu   #cheese   #supportbisnesmelayu   #terengganu   #yangpentingmurah   #keklapissedap   #keklapismurah   #keklapispremium   #keklapissarawakoriginal   #keklapislover   #keklapiskukus   #keklapissarawakmurah   #keklapissarawaksedap   #keklapisoriginal   #repost   #vsco   #sukamakan   #selamathariraya   #ramadan   #jalanjalancarimakantv3   #jjcmtv3  

Bismillahhhh ... 🌷 | | | mehh order .konfem puas hati n repeat order ❤😋 nk order @ tny ap² tekan je link wasap kt bio 😘 📲 01132183157 . p/s- yg penting harga xsampai RM20++ .mehh order cepat2 .😍 #keklapissarawak   #kek   #homemade   #bazarpaknil   #airtangansr   #moist   #gebu   #cheese   #supportbisnesmelayu   #terengganu   #yangpentingmurah   #keklapissedap   #keklapismurah   #keklapispremium   #keklapissarawakoriginal   #keklapislover   #keklapiskukus   #keklapissarawakmurah   #keklapissarawaksedap   #keklapisoriginal   #repost   #vsco   #sukamakan   #selamathariraya   #ramadan   #jalanjalancarimakantv3   #jjcmtv3  

Ade pengagum batik? Penyuka batik? Batik adalah warisan nusantara memiliki keeleganan. Bisa kita gunakan untuk acara apapun. Ayo pilih batik yang kamu banget! Kita punya banyak pilihan. . . . Info / konsul: 082243455800 . . . #batik   #batiksolo   #batikmodern   #batikkekinian   #batikfashion   #batikcap   #batiktulis   #batikkerja   #batikprint   #batiknusantara   #batikbagus   #ramadan   #lebaran   #idulfitri   #kebaya   #kebayaindonesia   #kebayamodern   #ootd   #bajulebaran   #jahitbatik   #kain   #kainbatik   #outfitpost   #hijabfashion   #fashiontrends   #fashionable   #seragamkerja   #batikmadura  

📌 Manhaj Salaf Pencarian Terakhirku. . 👤Ustadz Syafiq Riza Basalamah Hafidzahullah . . Jazakumullahu Khairan . Silahkan Follow @agungsgarto Silahkan Follow @thesalaf_path . . #tadabbur    #alquran    #sunnah    #salafy    #salafiyyah   #ahlussunnah    #muslim    #shiftpemudahijrah   #dakwah    #tauhid    #manhaj    #manhajsalaf    #aswaja   #ustadzsyafiqbasalamah   #ustadzsubhanbawazier    #ustadzfirandaandirja   #ustadzkhalidbasalamah    #ustadzbadrusalam   #ustadzyazidjawas    #ustadzfarhanabufuraihan   #kajianislam    #kajiansunnah    #rodjatv    #ramadan   #ilmuberfaidah   #ramadhan   #LetTheSunnahGoForth   #indonesiabertauhidofficial   #agungsgarto   #thesalafpath  

@allah_islam__quran لمن يزاودون على موائد الافطار والتصوير فليعلم بان هذه الموائد تغيظ الاحتلال عندما يمتنعون المرابطات امثال خديجة خويص وهنادي الحلواني من دخولهم للمسجد الاقصى يرابطون على ابوابه ويطعمون زوار المسجد كل خميس وجمعة . . . ‎ #القدس   #فلسطين   #قبة_الصخرة   #الاقصى   #القدس_عاصمة_فلسطين   #palestine   #jerusalem   #aqsa   #كلنا_مريم   #freepalestine   #instagood   #المسجد_الاقصى   #mosque   #palestinians   #رمضان   #ramadan   #فلسطين   #خديجة_خويص   #هنادي_الحلواني   #اليتيمة   #جوليا_بطرس   #الحق_سلاحي  

Abu Dharr Radi Allahu Anhu reported Rasool-Allah Sal-Allahu Alaihi Wasallam said that Allah subhanahu said: He who comes with goodness, there are in store for him ten like those and even more than those And he who comes with sin it is only for that ,he is called to account. I even forgive him (as I like) and he who meets Me in the state that his sins fill the earth, but not associating anything with Me, I would meet Him with the same (vastness) of pardon (on My behalf). Telegram - @rishualikhan Scholar Numbers For Help or Questions: Deeni Sawalaat- 18001234433 Adv. Faiz Syed- +912402336984 http://islamicurdubooks.com/ #rishualikhan   #islamic   #islam   #muslim   #allah   #islamicquotes   #quran   #sunnah   #muslimah   #hijab   #ramadan   #dua   #allahuakbar   #deen   #jannah   #makkah   #prayer   #love   #muhammad   #urdu   #ahmadjuneja   #hadith   #instaislam   #pray   #hijabi   #prophet   #ummah   #dakwah   #salah   #subhanallah  

Metalic Octagonal Frame . IDR 110k . ✨Variasi :SpaceGrey,BrownGold,Black/Gold,Black,Black/Silver ✨Kondisi :Baru ✨Berat :19gram . Pembelian Sudah termasuk : ✨Hardcase kacamata ✨Kain Lap Lensa ✨Lensa anti radiasi . Frame Kacamata terhits dan terbaru , cocok untuk fashion dan semua jenis pakaian 😚 . *GRATIS !! Lensa Single Vision Ukuran : ✨minus -0,25 sampai -5,00 ✨cyl -0,25 sampai -1,00 ✨plus +0,25 sampai +2,00 . Jangan lupa swipe yaa , ada video reviewnya di akhirr 😘🙏 . Minat? Contact : 💬WA : 081375550414 💬Line : @hik7029j 💬DM . #kacamata   #kacamatahits   #kacamatamurah   #fashion   #barangmurah   #indonesia   #murah   #koreanfashion   #ngehits   #populer   #ramadan   #ramadanfashion   #kacamatakorea   #kacamataartis  

. مباراة لا يمكن تفويتها ! معركة محاربي الصحراء وأسود التيرانجا في نهائي امم افريقيا ، شاهد مباراة الجزائر والسنغال في " بون جور بون سوار كافيه " في تمام الحادية عشر يوم الجمعة الموافق ١٩ يوليو . 🇩🇿 🇸🇳 . . Match not to be missed! The Battle of the Sahara Warriors and the Black Terranga in the African Nations Final, saw the match between Algeria and Senegal at the "Bonjour Bonsoir Café" at 11:00 on Friday, 19 July. 🇩🇿🇸🇳 ———————————————————————— بون جور بون سوار كافيه - البستان - مجمع البستان خلف مبنى نوفوتيل، طريق المطار (مقابل مصنع البيبسي كولا) 🕑مفتوح يومياً من الساعة 7:30 صباحا حتى 2:00 ليلاً ☎02 4433380 🚘مواقف مؤمنة في الطابق الأول ———————————————————————— بون جور بون سوار كافيه – الراحة الطابق الأرضي – الراحة مول – أبوظبي 🕑 مفتوح يومياً من الساعة 8:30 صباحا حتى 2:00 ليلاً 🚘مواقف متوفرة بالمول ———————————————————————— ‏———————————————————————— Bonjour Bonsoir Live Cafe - Al Bustan Complex Located in Al Bustan Complex, behind Novotel Building, Airport Road (Opposite Pepsi Cola). 🕑Open daily from 7:30am till 2:00 am ☎02 4433380 🚘Underground Parking ———————————————————————— Bonjour Bonsoir Live Cafe - Al Raha Mall Ground Level, Al Raha Mall, Al Raha, Abu Dhabi. 🕑Open daily from 8:30am till 2:00 am. 🚘Mall Parking Available ———————————————————————— @bonjourbonsoircafe ———————————————————————— #بونجور_بونسوار_كافيه   #مجمع_البستان   #كوفي   #فطور_صحي   #الراحة_مول   #رمضان   #رمضان_كريم   #أبوظبي   #كافيه   #كافيه_أبوظبي   #رمضان_مبارك   #مطاعم   #مطاعم_ابوظبي   #الإمارات   #bonjourbonsoircafe   #ALBustanComplex   #ramadan   #AbuDhabiCafe   #AbuDhabiCity   #alrahamall   #AbuDhabiLife   #ramadan_mubarak   #AbuDhabiRestaurant   #holiday   #AbuDhabi   #uae  

TOday, 1,400 years agO On the 17th Of Ramadan, Muslims were ßlessed with a pivOtal victOry in spite Of Overwhelming Odds stacked against them. The idOl wOrshippers Of Makkah were humiliated and defeated in the Battle Of Badr. Since then ALLAH SWT has repeatedly granted Muslims key victOries in this MOnth Of Ramadan, amOng them histOry recOrds the cOnquests of Makkah, Jerusalem, Sindh, Andalusia and COnstantinOple. Let us beg ALLAH SWT tO make HIS believing slaves victOriOus Over their enemies in Gaza, Syria, Iraq, Afghanistan, Burma, Nigeria, EthiOpia and elsewhere in this mOnth Of victOry.! As HE alOne is the granter Of true victOry. Aameen Summa Aameen..!! . . #ramadan   #mahiisyed