#parenting

In times where we feel our worse ,💊 nothing compares to a mother’s touch. In the special moments of our lives, 💃 there is nobody else we would rather share it with than our mothers. When our turn comes, we pass the love on. . . . . . . #motherslove   #coraluv   #UV   #UVC   #uvsanitizer   #sanitize   #sterilizer   #sterilize   #sterilization   #sanitization   #baby   #parents   #parenting   #babybottles   #babybottle   #clean   #keepclean   #hygiene   #germs   #virus   #bacterias   #bacteria   #pregnant   #pregnancy  

Striped jumpsuit for your mini💙 🛒Shop: Click our linkinbio👆 (Search🔎: Striped Onesies) ------- Check out our LAST and NEXT posts for customer sharing pictures💞 . . . #patpatlife   #patpatshopping   #patpat   #parenthood   #familytime   #parenting   #momlife   #motherhood   #mommy   #motheranddaughter   #fatherandson   #mommyandme   #familytime   #familyfirst   #justbaby   #toddler   #babyfashion   #clickinmoms   #simplychildren   #newborn   #babyboy   #babygirl   #kidzootd   #love   #summer   #swimsuit   #ootd   #matching   #minime  

Reposted from @drchristianenorthrup - Time to re think a few things. - regrann ..................... #vaccines   #vaccineschedule   #MMR   #smallpox   #polio   #HPV   #FluVaccine   #infant   #parenting   #Bronx   #NYC   #Brooklyn   #Queens   #TheRockaways   #LongIsland   #Atlanta   #LosAngeles   #Miami   #LasVegas   #Houston   #Washington   #NewOrleans   #Philadelphia   #Detroit  

👧😇 . . . Buat yg udah gede..dengerin kalo dinasehatin sama orangtua.. Harus nurut sama orangtua selama dalam koridor kebaikan 😇 . . Simak juga postingan kami yg lainnya . . Klik Like ❤ + Komentar yang baik baik, Tag seseorang @... . @sahabatsurga Media Berbagi Inspirasi . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . #muslimah   #motivasi   #dakwah   #islami   #unik   #inspirasi   #hijrah   ceramah @sahabatsurga #hidayah   #kekinian   #jomblo   #trending   #parenting   #viral   #ngaji   #jodoh  

Raising any child is a difficult feat, but there are some hurdles unique to a father-daughter relationship. Our father and daughter camp is coming up soon. Spend precious time in nature with your daughter and learn skills to help you support her as she becomes a young woman. #parenting   #raisingdaughters   #raisingkids  

Striped jumpsuit for your mini💙 🛒Shop: Click our linkinbio👆 (Search🔎: Striped Onesies) ------- Check out our LAST and NEXT posts for customer sharing pictures💞 . . . #patpatlife   #patpatshopping   #patpat   #parenthood   #familytime   #parenting   #momlife   #motherhood   #mommy   #motheranddaughter   #fatherandson   #mommyandme   #familytime   #familyfirst   #justbaby   #toddler   #babyfashion   #clickinmoms   #simplychildren   #newborn   #babyboy   #babygirl   #kidzootd   #love   #summer   #swimsuit   #ootd   #matching   #minime  

Apa Sih Terrible Two itu? Dilansir dari situs thebump.com, Betsy Brown Braun, spesialis perkembangan sikap dan perilaku anak mengatakan, bahwa terrible two adalah fase perilaku menentang yang dialami oleh si kecil saat memasuki usia 2 tahun. Ya, memasuki usia 2 tahun biasanya terjadi perubahan perilaku pada anak. Semakin pandai berjalan, melompat, tapi semakin rewel juga. Perubahan perilaku ini sering disebut fase “terrible two” Meskipun banyak orangtua yang bingung dan khawatir tentang perubahan perilaku anak memasuki fase ini nyatanya “terrible two” adalah fase yang baik. Bagaimana bisa baik? Padahal mengetahui anak sering tantrum saja sudah membuat pusing. Jangan pusing dulu “Terrible two” itu dianggap baik karena dalam fase ini anak mencapai tahap perkembangan yang normal dan beberapa perkembangan yang besar. Hal penting yang harus diingat, ▪️Pastikan langkah yang tepat saat anak memasuki fase “terrible two” ▪️Sikap konsisten dari Ayah Bunda sangat diperlukan dalam menghadapi fase ini ▪️Hindari sikap emosi dan tetaplah tenang ▪️“Terrible two” adalah masa yang baik bagi perkembangan anak karena anak berada dalam masa kecerdasan Menghadapi anak yang memasuki fase “terrible two” memang tidak mudah. Butuh ketenangan, kesabaran dan konsistensi dari lingkungan. Langkah yang tepat akan membawa dampak yang baik untuk masa yang akan datang. Jadi nikmati prosesnya dengan kesabaran karena masanya akan berlalu.😍 Ai_ #terribletwo   #anakanak   #parenting   #selfreminder   #hafiztalkingdoll   #alqolam  

Tolong Aamiin kan do'a ini: . . . اَللَّهُمَّ الرْزُقْنَا زِيَارَةَ بَيْتِكَ اَلْمُعَظَّمْ وَرَسُوْلِكَ اَلْمُكَرَّمْ فِى هَذَا الْعَامْ وَفِى كُلِّ عَامْ بِاَحْسَنِالْحَالْ . . . . “Ya Allah, karuniakan kepada kami rezeki untuk mengunjungi rumah-Mu yang agung dan Rasul-Mu yang mulia dengan keadaan sebaik-baiknya.” . AAMIIN…ALLAHUMMA… AAMIIN .. . . Simak juga postingan kami yg lainnya . . Klik Like ❤ + Komentar yang baik baik, Tag seseorang @... . @sahabatsurga Media Berbagi Inspirasi . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . #muslimah   #motivasi   #dakwah   #islami   #unik   #inspirasi   #hijrah   ceramah @sahabatsurga #hidayah   #kekinian   #jomblo   #trending   #parenting   #viral   #ngaji   #jodoh  

Striped jumpsuit for your mini💙 🛒Shop: Click our linkinbio👆 (Search🔎: Striped Onesies) ------- Check out our LAST and NEXT posts for customer sharing pictures💞 . . . #patpatlife   #patpatshopping   #patpat   #parenthood   #familytime   #parenting   #momlife   #motherhood   #mommy   #motheranddaughter   #fatherandson   #mommyandme   #familytime   #familyfirst   #justbaby   #toddler   #babyfashion   #clickinmoms   #simplychildren   #newborn   #babyboy   #babygirl   #kidzootd   #love   #summer   #swimsuit   #ootd   #matching   #minime  

“For all the places I have been, I'm no place without you.” 💍😍❤️ . . . Happy anniversary @tinylittlehumans. 8 years of marriage and I’m grateful every day that I get to do life with my best friend. 👰🏻🤵🏻 . . . #wedding   #marriage   #anniversary   #love   #truelove   #throwback   #picoftheday   #photography   #mom   #momlife   #momblogger   #mommyblogger   #childhoodunplugged   #motherhoodthroughinstagram   #ohheymama   #instamom   #parenthood   #parenting   #momlifeisthebestlife   #letthembelittle   #momstyle   #workingmom   #uniteinmotherhood   #mommyandme   #toddlermom   #motherhoodrising   #stayathomemom   #momswithcameras   #bliss   #happiness  

Striped jumpsuit for your mini💙 🛒Shop: Click our linkinbio👆 (Search🔎: Striped Onesies) ------- Check out our LAST and NEXT posts for customer sharing pictures💞 . . . #patpatlife   #patpatshopping   #patpat   #parenthood   #familytime   #parenting   #momlife   #motherhood   #mommy   #motheranddaughter   #fatherandson   #mommyandme   #familytime   #familyfirst   #justbaby   #toddler   #babyfashion   #clickinmoms   #simplychildren   #newborn   #babyboy   #babygirl   #kidzootd   #love   #summer   #swimsuit   #ootd   #matching   #minime  

Becoming us - Before Baby with @bbucknersuarez is starting on August 8th. This class is all about communication before you are on the learning curve of life with a newborn. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ If you have taken this class before? We would love a chime in! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #becomingus⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀   #newbornstress⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀   #marriageafterbaby⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀   milagrosboutique ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dailypod⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀   parenteducation ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #newparentsupportgroup⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀   #becomingafamily⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀   #parenting⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀   shopsmall ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ shoplocal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ shoppdx ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ newfamily ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #community  

SOMEONE’S MOMMA 👊🏽🌈 .. Have you ever had one of those shitty days that you just want to wrap everything up and quit ? 🧳🚫 .. Yeah that was me today! I woke up and tried fighting that feeling but the more I fought, the more I was giving in! I showered got dressed and walked out wearing @felicialatour shirt, SOMEONES MOMMA and suddenly it hit me ! 💥 .. In life there will be always PEOPLE putting you down, there will be always THINGS happening, and LIFE telling you, “YOU ARE NOT GOOD ENOUGH !” But I’ve realized that IM SOMEONE’s MOMMA ! And I can’t allow those things to get in my path of showing my kids HOW AMAZING I AM !! .. We don’t give ourselves enough CREDIT! We constantly allow others to depict how we should feel about ourselves! Well not anymore! Not TODAY, TOMORROW, or the day AFTER ! Im these kids momma, if there was one thing that has made me a hell of a STRONG women, had been being their mother !!!! ————- 🚸Shirt : @felicialatour 🧚‍♀️ Lashes: @lashesbyjazmin [SPANISH TRANSLATION BELOW ] .. #momlife   #momstrongmovement   #selflove   #motherhoodquotes   #strong   #parenting   #encouragement   #momabs   #pregnancy  

Macacão Banho De Sol Verde Milon Tam.: P e M Fazemos entrega em Ouro Preto, Jaru e Ji-paraná. Whats 69 992459014 . . . . #kids   #baby   #love   #children   #family   #fun   #kidsfashion   #fashion   #instagood   #cute   #happy   #summer   #instakids   #photography   #os   #parenting   #o   #art   #mom   #babygirl   #babies   #momlife   #a   #ni   #babyboy   #instagram   #education   #like   #handmade   #bhfyp  

Striped jumpsuit for your mini💙 🛒Shop: Click our linkinbio👆 (Search🔎: Striped Onesies) ------- Check out our LAST and NEXT posts for customer sharing pictures💞 . . . #patpatlife   #patpatshopping   #patpat   #parenthood   #familytime   #parenting   #momlife   #motherhood   #mommy   #motheranddaughter   #fatherandson   #mommyandme   #familytime   #familyfirst   #justbaby   #toddler   #babyfashion   #clickinmoms   #simplychildren   #newborn   #babyboy   #babygirl   #kidzootd   #love   #summer   #swimsuit   #ootd   #matching   #minime  

Ada yang nanya ke Saya, "Memangnya minum VB CENTELLA bisa bikin pintar ya?" Begini.. Saya coba mengibaratkan otak itu adalah tanaman. Agar tanaman tumbuh dengan cepat dan baik harus diberikan 2 komponen tambahan yaitu air dan pupuk.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tanpa dikasih pupuk, tanaman bisa tetap tumbuh asalkan selalu disiram air. Jika tanaman hanya diberi pupuk tanpa diberi air tentu tidak akan bisa tumbuh, karena air adalah komponen utama agar bisa tumbuh. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Namun jika tanaman diberikan air dan pupuk, maka pertumbuhannya akan lebih pesat dibanding tanaman yang hanya diberi air saja. Betul? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bagaimana dengan otak Kita?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jika otak diibaratkan tanaman, maka air adalah kegiatan belajarnya dan pupuknya adalah nutrisi otak. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Apakah bisa pintar dengan hanya belajar tanpa nutrisi otak tambahan? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bisa.. Apakah bisa pintar hanya dengan konsumsi nutrisi otak namun tanpa harus belajar?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tidak akan bisa.. Bandingkan mana yang lebih cepat pintar dan cerdas antara anak yang belajar dan diberi nutrisi otak dengan anak yang hanya disuruh belajar terus-menerus tanpa diberi nutrisi otak tambahan? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Saya yakin tidak perlu Saya jawab Anda sudah tau jawabannya.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ada dua hal yang sangat didambakan orang tua kepada anak-anak nya, yaitu memiliki anak yang sehat dan cerdas. Saya yakin Anda sepakat dengan Saya. :) So, masih perlukah nutrisi otak untuk anak Kita khususnya yang sedang dalam tahap perkembangan?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jawabannya tergantung Anda masing-masing. 😊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #vbajadulu   #vitabrain   #vitabrainvbcentella   #vbcentella   #vitaminotak   #vitaminkecerdasan   #vitaminanaksusahmakan   #vitaminanak   #vitamindewasa   #vitaminanakcerdas   #obatherbal   #edukasianak   #parentingislami   #parenting   #edukasianakmuslim   #suplemenotak   #suplemenotakanak   #suplemenanakcerdas   #suplemenanakpintar  

When things were simple and we were all loving each other ❤️❤️ #missmyfamily   #missmylife   #happiness   #love   #mummyofmelbourne   #melbournemum   #mumofinstagram   #parenting  

Prepare yourselves if you haven’t arrived here already 😂😘📸 credit @fruitloopkeeper

Go to @theappreciationpage . . We are giving one of our lucky followers $750 cash as a thank you for following along with us! Entering is easy and the lucky follower will be chosen immediately after the contest ends. Note this runs 24 hours so join in while there is still time. Open worldwide! . . How to enter: ✖ ”LIKE” this post ✖ Head to @theappreciationpage & follow everybody they follow! ✖Optional & just for fun: share why you love following my page! . . Ends in 24 hours. To read all the rules please visit the appreciation page. Note: This is in no way sponsored, endorsed or administered by Instagram. By participating you agree to the above rules, confirm you are 18 years old, release Instagram of any responsibility and agree to their terms. . . #thesocialtumbleweedmotherhood   #ig_motherhood   #instamom   #momlife   #unitedinmotherhood   #love   #family   #motherhoodunplugged   #motherhoodrising   #parenting   #diariesofasahm   #sahm   #parenthood   #momblog   #momblogger   #mum   #photooftheday   #toddler   #mombloggerph   #mommybloggerph   #ig_kids   #ig_toddlers   #motherhoodunfiltered   #motherhoodinspired   #motherhoodthroughinstagram  

Do you find you're stressed, always trying to cram in a bunch of errands and you're always telling your friends you're too busy but maybe you can make it next time? 😩😴⁠ .⁠ We have a solution for you. Outsource your cleaning,⁠ .⁠ The average home takes around 20 hours a week of your time to keep clean.⁠ .⁠ Even if you only cut it down by half you've got 10 hours back in your week! 10 HOURS! 🤯😲⁠ .⁠ Get in contact with us via the links in our bio and we can have a look at when to come over and come up with a plan that will give you back your life..⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ ⁠ #womeninbusiness   #mumlife   #mumpreneur   #mumboss   #girlboss   #womeninbiz   #worklifebalance   #womensupportingwomen   #parenting   #workthatworks   #workfromhome   #wahm   #workingmother   #crazygoodlife   #bossbabe⁠   #Hobartbusiness⁠   #supportlocal⁠   #lovelocal⁠   #tasbusiness⁠   #shewillshine⁠   #jointhevillage⁠   #peachieclean🍑⁠   #GetPeachieCleaned⁠   #GetPeached🍑  

You might be surprised to find that rewards, a popular parenting tactic does more harm than good! Guilty? 👋🏼👋🏽👋🏾 Yeah, so are most parents. But we found more than 45 years of research that shows you will actually end up reinforcing more of the OPPOSITE behavior you're looking for! No worries – In this session from our online course, you will be all set to move towards a more positive path—no rewards or bribes required! Comment below if you know what we mean! #parenthood   #momlife   #motherhood   #parenting   #positiveparenting   #gentleparenting   #family   #motherhoodunplugged   #honestmotherhood   #letthembelittle   #motherhoodinspired   #motherhoodrising   #consciousparenting   #mindfulparenting   #PPS   PositiveParentingSolutions Go to https://ecs.page.link/9ypxL for a trial.

Catching some morning sun to hold off nap time 🌞💤 - - - #hudsonjamesfoster   #wednesdayvibes   #wednesdayfeels   #myboy   #parenting  

Hai sahabat shalihah, yang kemarin belum sempat ikutan baby bash bersama mamachoice dijakarta. Kinin baby bash mama choice kembali hdir lho. Dan akan bagi tiket gratis untuk 3 orang. Ayuk buruan yang mau ikutan. Karena acaranya pasti seru habis. IKuti semua rule nya yang ada. ... ... Aku pingin ikutan tapi, nggak punya anak umur 6-12 bulan. Anak ku udah umur 6 tahun. 😂. ... ... Reposted from @mamaschoiceid (@get_regrann) - Yuk Ma, ikutan giveaway MamasChoiceXBabyBash! Hadiah 3 tiket gratis senilai Rp. 200,000,- untuk kehadiran Mama, Papa, dan si kecil. Apa saja syaratnya? 1. Menjadi anggota Mama’s Choice VIP Club. Belum mendaftar? Daftarkan diri Mama ke website mamaschoice.id. Klik Sign Up di pojok kanan website. Pastikan Mama sudah mengisi data lengkap ya Ma. 2. Memiliki bayi usia 6-12 bulan. 3. Berdomisili di Jabodetabek Ketentuan giveaway: 1. REPOST sebanyak-banyaknya dan tuliskan alasan Mama mengapa ingin mengikuti acara Baby Bash 2. TAG @mamaschoiceid dan 3 teman Mama. 3. Sertakan hashtag MamasChoiceXBabyBash 4. IG jangan di lock/private Periode giveaway: Periode giveaway ini hanya berlaku hingga besok tanggal 24 Juli 2019 ya, Ma. Pengumuman pemenang: 1. Pemenang akan diumumkan selambat-lambatnya tanggal 25 Juli 2019 di story Instagram @mamaschoiceid 2. Pemenang akan dipilih berdasarkan caption paling menarik dan inspiratif. Ketentuan hadiah: 1. Hadiah akan diwujudkan dalam bentuk e-voucher dan tidak dapat diuangkan. 2. Hadiah akan dikirimkan melalui e-mail. 3. Pemenang wajib menghadiri acara Baby Bash sesuai dengan syarat dan ketentuan yang berlaku. Informasi selengkapnya tentang Baby Bash bisa Mama cek di bit.ly/MamasChoiceXBabyBash (atau tap link di bio) Selamat mencoba Ma! . . . #bumil   #busui   #bumilbusui   #l4l   #f4f   #like4like   #follow4follow   #likeforlikes   #liker   #likesback   #ilike   #15likes   #parenting   #parentingtips   #momtips   #produkibuhamil   #produkbumil   #pastagigiibuhamil   #pastagigibumil   #spamlikeberhadiah   #giveawayindo   #giveawayindonesia   giveawayid - #regrann  

20190724 . . 어쩐일로 오늘은 레인부츠 를 거부하시고 우산만 챙기시는 #아드님   내일부터방학시작 이니.. 잘 놀다오렴 ♥️ . . #굿보이   #4세   #안태규   첫째아들 ♥️ #맘스타그램   #애스타그램   #육아   #육아스타그램   #아들   #아기스타그램   #원숭이띠맘   #도치맘   #아들스타그램   #헬육아   #baby   #instababy   #myson   #boystagram   #parenting   #mylove   #babylove   #family   #lovely   #32개월아기   #992daysold  

This has been my view for most of the day. Corn, corn, soybeans, and more corn. Beautiful and green, and barely any buildings. Road tripping with three kids and a dog is quite a challenge, let me tell you! We’ve made about 100 stops (3/4 of them in the first two hours), listened to a toddler scream for 30 minutes, and had to buy (and exchange) two travel kennels for Penelope because she figured out how to get out of the first one in about ten minutes. I totally understand why my dad was always so grumpy in the car on road trips now. #becausekidsand100peestops  

Shop for a cause teamcitlaly https://www.avon.com/fundraiser/teamcitlaly #avonrep   #rettsyndrome   #avonfundraising   #girlpower   #mommaslittlegirl   #parenting   #beautylover   #beautifulstruggle   #mommaprideandjoy   sharethislink👇 https://www.avon.com/fundraiser/teamcitlaly

We had such a great time tonight at @PawPatrolLive! "Race to the Rescue". The look on their faces was priceless! Seeing them dance to the music and singing along brought me so much happiness. It was definitely a night to remember!! For tickets and more information visit www.pawpatrollive.com. You can find the link in my bio. • • • • • #sponsored   #pawpatrollive   #ryder   #chase   #skye   #marshall   #everest   #rubble   #rocky   #zuma   #tracker   #nickelodeon   #nickjr   #momlife   #toddlerlife   #toddler   #toddlers   #mom   #dad   #familytime   #parenthood   #parenting   #familymemories   #familystuff   #familytime   #childhoodunplugged   #adventurebay   #nojobtoobignopuptoosmall  

“What have you done to make your school or your community a better place?” Check out the link in bio to find out how to answer this prompt!

Sebaiknya sebagai orang tua, mari kita ajarkan pengertian kata “maaf” untuk anak, karena ada hal-hal penting yang perlu untuk Anda ketahui mengenai makna kata “maaf” untuk anak yaitu: . 1. Menekan ego anak karena anak pasti akan semakin mengerti bahwa saling memaafkan itu dapat melegakan jiwanya. 2. Melatih simpati anak, jadi anak akan jauh lebih mengerti akan perasaan sehingga ia dapat melakukan sesuatu dengan hati-hati. 3. Pendewasaan sejak dini, anak akan kian mudah memahami arti untuk mengakui kesalahannya, dan mengalahkan egonya yang tinggi. 4. Karena dengan memaafkan, anak anak semakin mengetahui bahwa dirinya adalah mahluk sosial yang memang seharusnya mampu mengucapkan "maaf" jika melakukan kesalahan. Rsn #tipsparenting   #parenting  

This is ABSOLUTELY something to consider when purchasing new toys for kids- or replacing batteries in current toys. For my favorite toys and how to use them, visit: http://www.mrsspeechiep.com/top-5-toys/ • • • • #slp   #slpeeps   #speechtherapy   #igers   #instagood   #instalike   #instaslp   #love   #favorite   #slpbloggers   #instadfw   #preschoolslp   #autism   #parents   #parenting   #toddlers   #earlyintervention   #specialeducation   #ashaigers   #sped   #iteachtoo   #languagedevelopment   #speechdelay   #slp2be   #specialneeds   #ditchthebatteries  

The other day, Mark was working on first grade work and said: “it’s not fair... why don’t you get to be the children and we get to be the parents?!” Happily, I handed over the washing cloth and told him that I’d complete his math page and he was now in charge of cleaning the table, then on to the dishes, and lastly vacuuming the downstairs! He looked at me, smiled, and went on to finishing his math at lightning speed! 😁 The next day, we took the kids driving for their first time!! They didn’t think that was easy either! 😂 #childhoodmemories   #childhoodunplugged   #parenting   #mommyknowsbest   #mommyblog  

Sebaiknya sebagai orang tua, mari kita ajarkan pengertian kata “maaf” untuk anak, karena ada hal-hal penting yang perlu untuk Anda ketahui mengenai makna kata “maaf” untuk anak yaitu: . 1. Menekan ego anak karena anak pasti akan semakin mengerti bahwa saling memaafkan itu dapat melegakan jiwanya. 2. Melatih simpati anak, jadi anak akan jauh lebih mengerti akan perasaan sehingga ia dapat melakukan sesuatu dengan hati-hati. 3. Pendewasaan sejak dini, anak akan kian mudah memahami arti untuk mengakui kesalahannya, dan mengalahkan egonya yang tinggi. 4. Karena dengan memaafkan, anak anak semakin mengetahui bahwa dirinya adalah mahluk sosial yang memang seharusnya mampu mengucapkan "maaf" jika melakukan kesalahan. Rsn #tipsparenting   #parenting  

We are empowering the youth with insight to resist substance use. Available at www.indigo.ca or www. Amazon.ca. #cannabis   #healthy   #canada   #adolescents   #substanceuseprevention   #mentalhealthawareness   #wellbeing   #parenting   #familyhealth  

Talk with your daughters play with your sons. You need to be a better friend to them than anyone else. The society will offer you alot evil friends. Before they make those friends. They need to find their best friend in you . . . . . #IslamicParenting   #AliHudaTV   #AliHuda   #parentingquotes   #parentingmemes   #mummyquotes   #daddyquotes   #mumquotes   #dadquotes   #parenting   #kids   #MuslimKidsTV   #Parenting   #family   #love   #respect   #learning   #ParentingTips   #mumlife   #mummyblogger   #stayathomemom   #motherhood   #motherhoodthroughinstagram   #mumma   #mumssupportingmums   #parenthood   #mummy   #daddy   #mumblogger  

You know how you encourage your kids to be brave and do things they think they can’t? To us it seems simple & you have no doubt they’ll be able to do it if they just TRY. ⠀ Well, somewhere along the way, we stop believing we’re capable of new or different things. We stop trying. So we fall in line and do what everyone else is doing. Don’t want to rock boat, right? 🚣🏼‍♀️ ⠀ I was frustrated and tired and felt pulled in a million directions. We were living a rat-race/Groundhog day life. I wanted something to change, but nothing seemed like it was helping—different hospital, different schedule, same struggle. ⠀ So I decided to go against the grain and start slinging shampoo on the side. Because that’s what dreams are made of, right? Talk about the ultimate plot twist. But instead of staying small, I decided to dream big and see if this could really be what God had for me. Turns out it is, and I’m able to help so many people along the way. The same could be true for you, too. Don’t put a limit on what God can do & use.

A brand new episode of the Heal Yeah podcast is now available! In this episode, I chat with @mindytakeshape who just finished a 9 month, 43 state, RV adventure with only her two young children. Mindy calls the experience, “One of the most healing experiences of my life.” This is such an insightful conversation and Mindy is a superwoman - I’m so glad she joined me in the studio! Listen on @itunes @stitcherpodcasts @tunein & @thelightersidenetwork ✨Listening Links in Bio✨

@dinnerandadiary @get_reposter You need a couple people who will understand everything you say without over analyzing. . No judgement. . You need someone that will agree with you when you say you can’t stand you kids today. (Although you love them to death). . No judgement. . You need someone who will tell you it’s ok to let the kids color on the walls in turn for some peace and quiet. . No judgement. . You need people who will not think twice when they walk in your house and there’s Cheerios scattered everywhere. . No judgement. . You need a friend who knows not to call you because you will only watch it ring. It’s 2019 people, text me like a normal person. . No judgement. . You need someone who will cry with you when you cry because you can’t handle the stress anymore. . No judgement. . You need someone who will hold you tight when you’re battling postpartum and tell you it will pass, knowing really well that it just might not. . No judgement. . You need someone who you can vent to knowing with all certainty not one word will pass to the next person. . No judgement. . You need a safe haven. Somewhere you’re always welcome. Somewhere you make your happiest memories. Somewhere you heal. Somewhere you feel at ease. Somewhere you’re loved with no questions asked. . Somewhere there is simply no judgement. . Happiness and love don’t have a price. And they’re not easy to attain AND to maintain. These are my people and without them, it really would not be the same. . . . motherhood motherhood #herviewfromhome   #selfcare   #selflove   #motherhoodquotes   #motherhoodunplugged   #mothercare   #momstruggles   #momlife   #momquotes   #momtruth   #momprobs   #scarymommy   #windsorupdates   #todayparents   #parentingquotes   #parentprobs   #parentingproblems   #family   #happinessquotes   #inspirationalquotes   #inspirational   #dinnerandadiary   #explorepage   #momofthree   #writersofinstagram   #writer   #writerscommunity   #momblogger   #parenting  

Living the dream 💕 @momsbehavingbadly

When your girl follows in your healthy eating footsteps. Fresh from three hours of dance and eating chicken and brown rice Arizona style from @musclemakergrill that I brought home. #healthy   #healthyeating   #dancer   #chicken   #instillgoodhabits   #daughter   #dance   #refuel   #muscles   #parenting  

Best workout to help with starting your lawn mower. 🐣 You’re welcome. 😂😂 #health   #fitness   #postdinnerworkout   #workout   #fitfam   #getsome   #gains   #horribleform   #yougotthis   #haveaniceday   #weekflow   #gym   #lowes   #betterhomesandgardens   #parenting   #dad   fatherhood @loweshomeimprovement @betterhomesandgardens @fatherly @thebaddadsclub

⁣ Recently, a client was grieving the feeling of being stagnant due to parenting. My heart ached in compassion for her and yet...⁣ ⁣ I was struck by her capacity to hold so much - It was as if over the course of our work together - her wisdom, insight, empathy, ability to feel emotions, and dream about her future had expanded and deepened. It is evident how hard she has worked to heal from what brought her to my office and that may on the surface appear as stagnant, but it is significant movement in her heart & mind, akin to roots of a tree sinking deeper into the earth and strengthening itself. ⁣⁣ ⁣⁣ We explored what it meant to hold both the role of mothering & her own self, to give herself permission to create space and margin for own needs, & reach out for support and not feel that she has to do it all alone.⁣⁣ ⁣⁣ I have had the honor of sitting across from expectant mothers, grieving mothers, adoptive mothers, parenting mothers and so many wounded daughters 12-70 years old in some capacity for almost a decade now & I truly believe the call of mothering is the most beautiful, important, & challenging position in life.⁣⁣ ⁣⁣ A part of our healing work includes our own awareness & compassion for our internal wounded child parts from early attachment experiences and how that influences our lives - a journey we can all take as we all came through a mother’s womb.⁣⁣ ⁣⁣ HappyMothersDay , to every mothering person, may you feel honored for the nurture and love you give. May you find a way to nurture yourself today & each day. ⁣⁣ ⁣⁣ -Artist Unknown, thanks for sharing the image @annabeckhamlpc ⁣⁣ ⁣⁣ #happymothersday   #mothering   mother and child⁣⁣ #perinatalsocialwork   #therapy   #socialwork   #therapyiscool   perinatalmentalhealth ⁣⁣ #counseling   #healthandwellness   #mentalhealth   #selfcare   #selfcompassion   #wholeness   #hope   #healing   #empathy   #connection   #attachment   #internalfamilysystems⁣   #parenting   #pregnancy  

Children can be loud sometimes. They are learning the ways of the world, social cues and, most importantly, they are modeling the behavior of you and the people around them. So being aware of how you act and how others act around your child is important. Also, loud children can be as uncomfortable for you as the people around you. Fortunately, there are so many ways to help your child lower their volume without using embarrassment or shame. ✨ Here are a few more tips for the moments when your child is a little louder than you would like. ✨ Make sure you don't yell at your kids; remember, they model your behavior. ✨ Make sure your child's emotional cup is filled up. Always reconnect before you request. ✨ Are you getting down on your child's level, honoring them in the way you are communicating so they learn how to honor you in return? ✨ Are you asking too much of your child's current developmental state? Having a young child wait for extended periods of time without time and attention can be unrealistic if this hasn't been respectfully cultivated. ✨ Are you including your child so they feel like they are welcome or are they being treated like they’re less than and perhaps unhappy about it? ✨ Remember these ideas the next time you are close to reacting with an outburst to your child's volume or using shame as a parenting tactic. I know it can be difficult to keep calm, but respecting your child and speaking to them as a whole being, in the volume and voice you wish they were speaking in, is worth the initial discomfort. You must lead the way. You can respectfully model to them how to keep their voice down and respect others without using shame. The discomfort of those around you may last for a moment, but shame as a go-to parenting tool is something that children will carry with them for decades. ✨

This Ponderosa Pine is over 500 years old with a diameter of 8 ft 6 inches. Pretty incredible sight. #summerfun   #nature   #parenting   #fatherhood  

Repost @misshiday • • • • • • . Nikmat Allah yg tidak bisa DIULANG adalah WAKTU..... Sebegitu BERHARGANYA.. Hingga Allah pun bersumpah atas nama WAKTU .. DEMI MASA... . Rasa syukur yg begitu besar.. Saat Allah berikan WAKTU BERHARGA ini utk BELAJAR dan MENGAJAR melalui BANYAK HAL.. . Salah satunya tertulis di buku #IKNOWYOU   Parenting dan couple . Sedang mengusahakan utk menulis lanjutannya di #iknowyou   SCHOOL .. @iknowyoucenter Mohon doanyaa .. . Alhamdulillah... Sumringah saya kalo mendapat cerita2 manis begini .. Bahwa buku merah itu menjadi wasilah utk MEMAHAMI KESAYANGAN dgn lebih baik lagi.. . Thanks mas Rijal #Sensing.. Peserta   #wstematik   stifinHR dan stifinleadership @stifininstitute kemarin.. . Menyusul yaaa di #wstematik   STIFInHealth dan STIFInTahfidz tgl 3 dan 4 Agustus mendatang.. . Barakallah....barakallah...barakallah .. Ya Allah tambahkanlah NIKMATMU bagi sahabat2 yg terus BERSYUKUR atas pemberianMu.. . #jalankembali   #JalanBersyukur   #STIFIn   #misshiday   #Singspirer   #SuksesMulia   #psikologi   #psychology  

Sssssttt.....!? Sudah ready vol. ke-6 Isinya apa aja yaaa? . . Volume kali ini temanya ialah, "Poster Dakwah Islami". Sobat bisa dapetin 900+ video MP4 Poster Dakwah Islami dengan kualitas HD, tentu saja ada juga video-video manarik dan MP3 kajian lainnya... . . Total kontennya ada 1.542 Files dengan jumlah 1.241 video dan 300 audio... Banyak banget kan...? . . Kuy pesennya di @ardhie.store... Boleh langsung whatsapp saja jika sobat berminat, link nomor wa tersedia di profil yaa :D . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #hijrah   #hijrahcinta   #kajianyuk   #hijrahyuk   #katabijak   #quran   #flashdiskkajiansunnah   #flashdiskkajianislam   #speakermurottal   #murottal   #dakwahtauhid   #dakwahsalaf   #dakwahislam   #ardhiestore   #kajiansunnah   #kajianislam   #salafiyyah   #salafittiba   #katanasehat   #nasehatislam   #nasehatdiri   #nasehatcinta   #nasehatpernikahan   #kajiansalaf   #nikahmuda   #flashdiskkajian   #bukuislami   #selfreminder   #parenting   #parentingislami  

The mission of parenting doesn’t end after your kids become adults. We have been overwhelmed with the number of people we have met around the country who are hurting because their adult children are struggling in their faith…or who have rejected faith all together. In these four video sessions, Dr. Rob Rienow will encourage you with biblical principles which will inspire you to reconnect with your adult child and give you practical ways to encourage faith in their hearts. visionaryfam.com/nevertoolate #nevertoolate   #faith   #love   #family   #marriage   #parenting   #christian   #familylife   #christianliving   #christianparenting   #biblicalparenting   #christianmarriage   #podcast   #marriagecounseling   #christianmarriage   #visionarymarriage   #visionaryfamily   #visionaryparenting  

divorce hurts! In fact it sucks! Mistakes are made but they don’t limit us! fear limits us from moving forward! Are you going to let your fears limit you from the life you deserve? Yes or No? #divorced   #empowermentquotes   #empowerment   #selfrespect   #selfrespectquotes   #you   #change   #selfcare   #selflove   #spirtuality   #lawofattraction   #philly   #therapy   #lifecoach   #lifequotes   #family   #parenting  

Moms are so awesome! My day just did not go the way I planned. When one thing goes wrong seems like everything follows sometimes 🙄. Gotta love the domino effect. But even at my age a healthy snack from my mom makes the day better. She knew I hadn’t eaten anything all day and when I picked her up she had an apple for me. It was also so thoughtful of her to cut it up for me so it would be easier to eat while I drove. Feeling so grateful and loved. We often put our own needs aside to care for the people we love but we can’t forget the basic necessities haha. #loved   #grateful   #loveyoumom  

If your child receives a diagnosis, such as ASD or a speech delay, it can result in a wide range of emotions. All of these feelings are valid. Again, for emphasis: your feelings are valid- all of them, whatever they are. . That being said, one thing I try to emphasize with parents whose child has recently been given a diagnosis or who are struggling with the diagnosis, is that a diagnosis can open doors. What this means is that often, a diagnosis is the first step toward getting the appropriate services and supports in place to best help your child. And, isn’t that what all of us parents want? . It can be beneficial to view a diagnosis as a way to access help, rather than through the lens of as something limiting. Unfortunately, the way our system is set up (at least in the US, can’t speak to other countries), services such as speech therapy, ABA, OT, physical therapy, etc. are usually only covered through insurance/government assistance if the recipient has a diagnosis/medical prescription. Otherwise, the family can access those services, but must pay out of pocket- which is too cost prohibitive for most families. . A diagnosis does NOT define your child. Your child is SO much more than whatever label may be given. But, by receiving a diagnosis, you can start the process of getting whatever services are needed to help your child have the best outcomes. . I strongly believe that parents in general could benefit from ABA informed parenting and that ABA services should be available to anyone, with or without a diagnosis. The science works, regardless of the individual’s label. . . This can be a touchy subject, but I’d love to have a respectful dialogue and learn from others- parents, practitioners, related fields, etc. What are your thoughts?

Grandma got the switch watch out lol 😭

I am so excited to share that my TEDx Talk is now LIVE! Months of preparation and deep soul work led to this moment in front of a packed audience in May in beautiful Colorado Springs. . In it I share my struggle as a new mom, and how by feeling like I wasn't doing or being enough, I was slowly falling into a dark pit of depression and despair. My saving grace came at my lowest point, where I made the decision to become more selfish with my self-care, and from there I've never looked back. I don't think it was a coincidence that the day I gave my speech, it was Mother's Day. Talk about Universal alignment. . So if I have ever brought anything of value to you over the years, I would so appreciate it if you watched and shared my talk out to your network--who knows, someone in your life might be desperately needing to see it at just this time in their life. Thank you so much. All my love, Liz #motherhoodunstressed   #creativity   #selfcare   #tedtalk   #linkinbio  

What if they all went to sleep at the same time? 🤯 #wellrestedmama  

In Villa Indonesian 🇮🇩 Barbecue for 4 turned into a romantic night for 2 since the babies wanna sleep... 🧑🏽👨🏾‍🦲❤️🥩🥘 🍽🍷 _________________________________ Visit heybbt.com (link in bio) and ask me anything. _________________________________ #datenight   #love   #foodie   #foodporn   #happy   #bali   #life   #goodlife   #goodvibes   #indonesia   #parenting   #lifeisgood   #grilling   #beautiful   #wife   #husband   #summervacation   #familytrip   #lights   #iloveyou   #nature   #blessed   #funtimes   #barbecue   #seafood   #blacklove   #smile   #blackcouple   #passport   #villa  

CHILDREN'S REMEDY TIME: 🍵 On this Tuesday morning I would like to give a tip to parents for their infant and children's Thrush (Oral candidiasis). 😓 This is a condition so common and can be very concerning for new parents, as it is considered a yeast-shaped fungas of the mouth and throat, which can be extremely uncomfortable for your little one. 😬 Luckily there are herbs that can help, one of them being the great and versatile, Raspberry Leaf. 🌿 In the case of Thrush, make a strong infusion of Raspberry Leaf tea and swab the mouth several times daily. 😋 Tag a friend and follow @tearapeutic for lifestyle tips, teas and herbal remedies🙋🏻‍♀️ • • • • • • • • • #mommyblogger   #mummyblogger   #momblogger   #momblog   #mommyblog   #mommylife   #momsofinstagram   #mumlife   #motherhoodunplugged   #momlife   #motherhood   #motherhoodthroughinstagram   #ohheymama   #instamom   #parenthood   #mommy   #parenting   #momlifeisthebestlife   #letthembelittle   #momstyle   #workingmom   #uniteinmotherhood   #mommyandme   #toddlermom   #motherhoodrising   #stayathomemom   #momswithcameras   #momtogs   #boymom   #brave