#ootd

SEXYBACK RIBBON TOP Price: P 230 only SIZE: Freesize, fits small-medium Message us for orders. *Pre-order. Shipping every Tuesday. #peplumtop   #ribbontop   #sexyback   #sexybacktop   #trendytops   #trendyfashion   #trendyoutfits   #ootd   #ootdfashion   #foldnbrewph  

Extra confidence look, with cold tone colour, that outshines your unique personalities! ___________________________________ Welcome for appointment :- ☎Tel: 03-2072 2888 📩FB Inbox: E3 Salon Masjid Jamek 📍Address: No 42-1 Wisma Konwa Jalan Tun Perak 50050 Kl ___________________________________ #e3   #e3salon   #e3salonmasjidjamek   #haircut   #klsalon   #perm   #potd   #treatment   #bestsalon   #koreaperm   #ootd   #bleach   #makeover   #styles   #hairstyle   #haircolo  

#💕   홈쇼핑 에서 겟 한 데싱디바글램무브 진짜 얇아져서 젤 같넹~ 쿨하게 긁어준 짝꿍 땡큐 ㅎㅎ 올겨울 신나게 네일 바꿀수있겠옹! #쇼핑   #지름   #데싱디바   #젤네일   #겨울네일   #1초네일   #1초네일완성   #일상   #소통   #신난다   #ootd  

N G Ắ N - D À I | 𝐒𝐚𝐭𝐢𝐧 𝐏𝐢𝐣𝐚𝐦𝐚 🌸 ▪️Material: satin ▪️Color: nhiều màu ▪️Size: 40 - 60kg 💰Giá: 180k 💰Giá sỉ: 1xx Direct us to buy📌 _________________________ 𝐓𝐨𝐕𝐲𝐏𝐢𝐣𝐚𝐦𝐚 ❤️Page Fb/Instagram: tovypijama 📞 0774736641 ( zalo ) ✅ Hàng luôn có sẵn tại xưởng #tovypijama   #pijama   #dobogiare   #giárẻ   #chuyendobo   #freestyle   #đồngủ   #likeforlikes   #thờitrang   #vnxk   #giahocsinh   #ootd   #vsco   #dethuong   #tovypijama   #vnxkgiare   #giare   #dobohanquoc   #couple   #đồngủ   #dongu   #đồngủgiárẻ   #đồngủnữ   #dongugiare   #đồngủđẹp   #đồbộngủ   #đồngủlụa   #giasi   #dulich   #dulichvietnam  

아침엔 다행이 열이안나네 병원당일예약이라 일어나자 마자 예약했는데 2시반 점심먹고쉬엄쉬엄가야것다 열나지마 아가야 아프지마 내사랑 #연년생맘   #다둥이맘   #쌍둥이예비맘   #17년생   #18년생   #20년생   #쌍둥이   #애가넷   #미소천사   #육아스타그램   #애스타그램   #전투육아   #육아기록   #육아맘   #맘스타그램    #예쁜아기    #도치맘   #내새끼그램    #육아일상   #육아소통    #follow    #like4like    #ootd  

Assalamualaikum ahzarayy lovers Akhirnya yang di tunggu2 rilis juga, pasti pada nungguin New Arrival dari ahzarayy kan yah . Bismillah Kemko Ghoza Original by Ahzarayy . Material : Cotton Royal Denim for ahzarayy , bahan ini spesial custom dari ahzarayy untuk ahzarayylovers , denim dibuat untuk ahzarayy ini bertekstur padat, halus, kokoh, tidak berbulu, dan nyaman tentunya . Detail : Kemko Ghoza sedikit mengadopsi kemko ghazi dibagian kantongnya, kantong tempel ber bordir logo ahzarayy dan ada bordir lagi di pundak bawah bagian belakang bertulis akan “ ahzarayy “ , kerah kemko membuat tampilan Koko ini fresh banget, lalu aplikasi double stick dibagian badan dan pundak menambah kesan maskulin serta aplikasi bahan kombinasi bahan bergaris di sisi dari ujung lengan sampai ujung koko memberi kesan unik , karena tema desain kali ini smart casual maka dari itu semua ahzarayy lovers wajib ngekepin yah . size : Baby S , M , L , XL Kid S, M , L , XL Ayah S, M , L , XL , XXL . Cek size chart terlebih dahulu dan pastikan memilih size sesuai LD masing2. . 📌 Warna : Royal Blue , Denim , Smoke , Cerise . 📌 Desclaimer : Dikarenakan setiap koko mempunyai cutting dan model yang berbeda, maka berkonsultasi terlebih dahulu dengan partner kami sebelum membeli. Ukuran setiap koko bisa sedikit berbeda 2-3 cm dari size chart dikarenakan adanya proses cutting dan sewwing. Hasil pencahayaan serta resolusi kamera bisa saja mempengaruhi warna kemko yang ada di katalog dengan realpict. Noda kapur bukan riject, insyaallah bisa hilang saat pencucian. . 📌 Order WA : 0896-7466-1495 . Harga : Baby 150.000 Kids 175.000 Dewasa 250.000 . . #kokoahzarayy   #kemkocouple   #kokodenim   #kokocouple   #kokomarun   #ootd   #kokobayi   #kokobiru   #kokojogja   #ahzarayyjogja   #kokounik   #kokokekinian   #jogja   #kemeja   #bajubayi   #bajukondangan   #bajulebaran   #brandedkidswear   #kidswear   #kidstyle  

난 흔적 같은 거 정말 싫은데 단점은 지문이 많이 묻어나는 것 땀 좀 닦아야겠다🤕 본의 아닌 부지런함에 치임 피아노도 침 그냥 다 침

Sedondon atau nak campur Boleh je... 😍 Rm360 10pc 1pc 2 meter Jom pakat ramai2 campur design..nak tengok katelog boleh klik link WhatsApp kt profile ig nti sy reply. 1pc rm45 2pc rm90 3pc rm126 10pc rm360 📣 #batikcotton   #cottonbatik   #batikterengganu   #bajukurung   #bajukurungmalaysia   #batikmalaysia   #batikcantik   #batikcanting   #ootd   #minikurungbatik   #minikurungmalaysia   #batikcottonmalaysia   #batikslover   #batikmurah   #batiksekolah   #cottonviscose   #batikcottonspan   #cottonspan   #kainpasang   #kainbatikpasang   #batikpasang   #kainpasangmalaysia   #batikcantik   #batiksedondon   #sayajualbatik   #batikpastelmalaysia   #batikpastel   #kainpastelmalaysia   #kainbatikpasangpastel  

Jelita dress👗 ukuran LD M : 95 cm LD L :100 cm LD XL : 105 cm 👌 Panjang :140 cm Bahan: brukat combi inner velvet dan di bawahnya aplikasi dengan tile, tanya tanya gratis mak😍 #bajumurah   #gamismurah   #gamiskece   #maxmara   #katun   #olshopklaten   #olshopbandung   #olshopjakarta   #celanajeanscewek   #gamissyari   #gamiscantik   #bajucewek   #bajumuslim   #grosirbaju   #hijabmurah   #gamispesta   #bajucouple   #bajuhijabers   #354   #ootd  

❗️공구 ❗️ Three pieces set-up 1930’s suit 를 복각하여 만들어진 labour union 의 셋업 입니다! 넉넉한 핏과 실루엣으로 봄 가을 겨울 모두 착용 가능합니다! 울 80% 로 제작되었습니다! 딱 10일간 공구 하도록 하겠습니다! 감사합니다

제주유나이티드 황성민 선수께서 맞추신 홀랜드쉐리 원단의 더블슈트 멋지게 피팅하셨습니다 ,

센슈얼하고 다양한 스타일링과 시즌무드가 가득담긴 아이템들로 준비했어요:) 드노리타 사이트로 얼른오세요! - - #드노리타소식   #드노리타브랜드   #드노리타제작   #드노리타   #소프트밍크퍼자켓   #퀼팅레더팬츠   빅레터링티 . . 지금 바로 노리타에서 만나보세요 http://masion-de-nolita.co.kr

Wearing @shein_mex @sheinofficial Recuerden que si utilizan mi código LIMILEY les dan un 15% de descuento, les dejo el link en mi bio. sheingals . . . . . . . . . #mexican   #mexicangirl   #blogger   #bloggerstyle   #lifestyle   #healthylifestyle   #hair   #hairstyle   #outfits   #outfitinspiration   #outfitoftheday   #ootd   #lingerie   #photography   #photo   #photoshoot   #shooting   #girl   #hairgoals   #makeup   #makeuptutorial   #fashionblogger   #travel   #fashion   #skirt   #shein   #clothes   #likeforlikes  

Extra confidence look, with cold tone colour, that outshines your unique personalities! ___________________________________ Welcome for appointment :- ☎Tel: 03-2072 2888 📩FB Inbox: E3 Salon Masjid Jamek 📍Address: No 42-1 Wisma Konwa Jalan Tun Perak 50050 Kl ___________________________________ #e3   #e3salon   #e3salonmasjidjamek   #haircut   #klsalon   #perm   #potd   #treatment   #bestsalon   #koreaperm   #ootd   #bleach   #makeover   #styles   #hairstyle   #haircolo  

라식 후유증으로 인한 빛번짐 사태.. —— —— #제주도   #제주여행   #제주도맛집  

나 곧 다시 올게 기다려 #핼in홍콩  

It’s my last day in Australia and boy am I going to miss it. The weather, the people, everything. There’s a lot in NY im not looking forward to dealing with but reality has to hit eventually. This won’t be my last trip here that’s for sure but NYC, I’ll see you soon 😭

“아빠차에 토한날” . . . #멀미  

학교 갑시다.🤓 찡찡긋😗

@cham.mom 이 찍어줌 ♡

@dms_o5 으네가 찍어준 사진

피자 존맛👍👍

💚크리스마스는 그린치와💚

오늘도 열씨미 🙂 . . #대어가횟집  

Details Voal Uniqlo KHAHA Voal Uniqlo Size : 120 x 120 cm Finishing : Laser cut Order : Tokopedia/Wa (link di Bio) #hijabers   #hijab   #hijabfashion   #hijabstyle   #indonesia   #ootd   #muslimah   #hijabmurah   #lfl   #fashion   #instagood   #ootdhijab   #hijaber   #hijabootd   #fashionhijab   #jilbab   #like4like   #instagram   #likeforlike   #hijabindonesia   #voaluniqlo   #khahahijab   #voalpremium  

‘디즈니 팬인 집사람한테 결혼1주년 선물로 주고싶은데 빠른배송 부탁드릴께요^^’ 영암에서부터 택배시킨거 없냐고 묻더니.. 서프라이즈 !!!! 좋다............ #💕   #르미에   #콕스워스   #disney  

쉬폰소재라 더여성스럽고 여리여리하쥬😊 . . . #안나bl   #repeat👗  

The Tree is up in all her glory. Let the Holidays begin! ✨

Feeling all the love and gratitude this week after our baby shower on Sunday! We are so lucky to be surrounded by such wonderful friends and family who already adore Baby A so much! 🥰

내일부터 출근하는 김도현.

If you lose the power to laugh, you lose the power to think. . #yogawithbilly   #比利瑜伽🍗👅🐟➕  

안녕하세요~😝 동래sbs아카데미뷰티스쿨입니다~~ 이번에 동래sbs아카데미에서 금정구에 위치한 금빛초등학교에 진로체험을 다녀왔는데요~~ 우리 금빛초등학교 학생들이 어떤과목을 체험해봤냐!!! 바로 특수분장(상처분장)입니다! 징그러워하면서도 재밌어서 깔깔 웃으며 분장하는 우리 금빛초등학교 아이들!😘 즐거운체험 시간이였어요^^ 더 다양한 체험들도 있으니 문의는!! 📞 051.710.3344

자체공강은 너무 행복한하루야 🤪

막 찍어도 너무 이쁘던

아.... 내 얼굴 당장 돌려놔줘요,,,,

오늘 1시간자고 수업온거 실화냐,,

오늘도 기도하자🙏🏻

La vida se mide en momentos. No dejes pasar ni un solo segundo sin haberlo vivido. Disfruta, sé feliz, ríe, pasa tiempo con las personas que valen la pena, despégate un poco de esa pantalla, regala abrazos, y besos, no dejes pasar ni un solo segundo sin haber dado lo mejor de ti, sin haber dejado huella en cada persona que ha pasado por tu lado. Es cierto lo que dicen; el tiempo vuela y no vuelve, así que no te quedes ahí parado esperando a mañana. Lo que de verdad importa es el hoy. Por eso, por favor, vive. 📸: @edd.ition ✨

행복은 가까운 곳에 🙊 #예쁜옷찾았을때  

더 행복한 2020년이 될 거야 💓 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #NH20해봄   #너와마무리해봄  

술자리가 많은 연말에 우리 가족에게 선물하고 싶은 특별한 선물 레디큐 패키지! 요즘 젤 핫한 장성규가 광고하는 핫한 숙취 해소제를 오직 카카오톡 선물하기에서만 구매 하다네요!! 연말 대비는 레디큐로💛 #selfie   #selca   #ootd   #follow   #fff   #f4f   #팔로우   #맞팔해요   #오오티디   #소통   #일상   #일상스타그램   #셀카   #셀피   #셀스타그램   #얼스타그램   #강남   #수원   #좋아요   #좋아요반사   #daily   #데일리   #친스타그램   #instagood   #instalike   #좋반   #댓반   #맞팔선팔환영   #맞팔   #운동하는여자  

2020년에는 다 잘됐으면🙏🏻💕 #2019   #🔜   #2020  

무슨 색으로 바꿀까 ¿

Be yourself no matter what! Keep on believing, God has more in store for you! 2019 is not over yet, wait for the unexpected! 💝💕💋🥰

나도 바다보러 갈래