#nailartist

‼️‼️‼️‼️ this is why I use @valentinobeautypure . It’s a brand that I can confidently invest my money in and know that I’m not just another customer! I am also comforted in knowing that their brand ambassadors reflect the equality and diversity that I wish is present in other companies! teamvalentino . .For all things Valentino in the Uk @angelcrystals9 is the plug🔌 . #paradiseklawz   #acrylic   #notpolish   #glitternails   #nailsmagazine   #birminghamnails   #senmom   #nailporn   #nailenvy   #ombrenails   #glittertribe   #nailsbylashauna   #naillove   #scratchmagazine   #acrylicnails   #nailsofinstagram   #nails   #3dnailart   #nailsofbirmingham   #teamvalentino   #nailpro   #nailartist   #nailsoftheday   #naildesign   #nailswag   #birthdaynails   #gelpolishnails   #gelpolish   blingnails @nailsmagazine @forcolourednails @scratchmagazine @blackgirlsdonails

1️⃣ημέρα🎄Τετράγωνο με καμπύλη C 2️⃣ημέρα 🌷Κλασικό οβάλ 3️⃣ημέρα 🍄Μπαλαρίνα 4️⃣ημέρα 😍Μοντέλο αμύγδαλο ❤️Πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων: ☎️2311281288 📱6939324556 & 📬 Inbox 📨 #nailart   #nailschool   #naildesign   #naillove   #nailartists   #nailartist   #nail   #nailsofinstagram   #nails   #nailstyle   #followforlike   #follow4followback   #followforfollowback   #followers   #like4likes   #likeforfollow   #liketime   #liker   #thessaloniki   #greece   #athens   #athensgreece  

First go at rose quartz they’re so cute 😍 @fluidnaildesign | ultra pink, Snow White, cover pink & pink @colourmeprettygelpolish | diamond gloss top coat, French white DISCOUNT CODE⬇️ For 10% off @glittergalsaustralia use code Tristinn10 BOOK NOW⬇️ https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=15012571 ________________________________________ #acrylicnails   #luxuryfreed   #nailsofinstagram   #featurenails   #nailitmag   #nailart   #fashionblogger   #colourmeprettygelpolish   #nailartgallery   #naildit   #bathurst   #acrylicnails   #blingnails   #spjbeauty   #nailporn   #notd   #nailpro   #nailinspiration   #glittergalsaustralia   #nailqueensonly   #nailsinspo   #naildesigns   #celebritynailartist   #nailartist   #nailblogger   #shiningclaws   #nailsoftheday   #nailstylist   #nailstagram   #kyliejenner  

+ . . sand colour gel . . . お好きなカラーでサンドジェル作れますよ〜 ------------------------ sawa nail 完全予約制ホームサロン 常磐線取手駅より徒歩5分 ご連絡↓↓ DMまたはLINE ID: @sawanail ------------------------

Работа мастера @irina_nails_msk г. Москва

GellyFit Professional Greece 🎀Reposted from @myrtopanagopoulou 💖- A dream of spring 🌸🌹💐 *Something old* Using: Gellyfit NU14 . www.gellyfit.gr . #gellyfitgreece   #plaidnails   #checknail   #gellyfit   #colorgel   #pronails   #ombrenails   #gradientnails   #νυχια   #gelpolish   #gellyfitgreece   #newcollection   #nailsalon   #koreannails   #greeknails   #nailsgreece   #nailsbulgaria   #nailscyprus   #nailartist   #instagramsensation   #nailstagram   #nails   #fashionista   #nails2inspire   #ημιμόνιμο   #glitternails   #nailart   #nailtechnician  

אחרי 5 שבועות! מניקור לק ג׳ל על טבעיות 🤩

İŞLEMLER: Medikal Manikur Medikal Pedikür Tırnak Tedavileri (mantar-batık v.b) Protez Tırnak Kalıcı Oje İpek Kirpik (3D, 5D, 6D) Kirpik Lifting Microblanding KaşVitamini . . 📍Halaskargazi Mah. Rumeli Caddesi No:15 K:3 D:303 Riva İş Merkezi Nişantaşı/Ist. . . Çalışma saatleri: 10.00 - 22.00 . . #nailartwow   #nailartjunkie   #nailartaddict   #istanbul   #nisantasi   #nailartclub   #nailartheaven   #besiktas   #nailartist   #nailartdesign   #nailshop   #iphoneonly   #fashion   #beautycenter   #new   #russia   #manicure   #gelish   #дизайнногтей   #наращиваниегелем   #ручнаяработа   #маникюр   #germany🇩🇪  

GellyFit Professional Greece,🎀Reposted from @nailsbydora_ 💖 - 💜...Mermaid with my favorite @gellyfit_greece color "CNL10" 💜💜💜💜 . www.gellyfit.gr . #gellyfitgreece   #plaidnails   #checknail   #gellyfit   #colorgel   #pronails   #ombrenails   #gradientnails   #νυχια   #gelpolish   #gellyfitgreece   #newcollection   #nailsalon   #koreannails   #greeknails   #nailsgreece   #nailsbulgaria   #nailscyprus   #nailartist   #instagramsensation   #nailstagram   #nails   #fashionista   #nails2inspire   #ημιμόνιμο   #glitternails   #nailart   #nailtechnician  

Halo para followers @shelookpretty.id kami kembali dengan segala kecantikan yg akan kami berikan untuk kalian, salah satunya ini ya😍 Pasti kalian bakalan terlihat cantik pakai nail art yg super gemash ini hehe. Bisa dipakai untuk kondangan, acara bareng temen, nongkrong cantik, acara2 keluarga, atau jalan sama pacar kamu😛 mau tau gmn pesannya? caranya: 1. Kamu hubungi salah satu admin kita yg tertera di WA ya 2. Sebutkan Kode nomor yg tertera digmbar, kamu mau nomor berapa. Simple kan?🥰 Nama produk : Nail Art Motif unyu 42 Price : 40k (Sudah bonus kotak tempat kuku + Lem) dan untuk lem nya tergantung ketersediaan barang nya ya😍 Fake nail isi 24pcs ya. jd bisa kapan aja kamu pake dan ganti2 beb☺️ BOLEH BANDINGIN HARGA DI HARGA SEBELAH BEB, MIRING BANGET DARI ONLINESHOP AKU😍 Yuk diorder, jangan ketinggalan, nanti kamu nyesel, karena stock nya gabanyak😛 Happy Shopping!♥️♥️♥️ #nailart   #nailsofinstagram   #hitz   #shelookpretty   #bekasi   #bekasitimur   #lovepict   #realpict   #pictures   #ilkeit   #likepost   #nailartclips   #nailfashion   #nailartist   #pictures   #fakenailsmurah   #fakenails   #onlineshop   #nailsaddict   #belanjaonline   #onlineshopbekasi   #beautifulgirls   #onlineshopbekasi   #lovenails   #likeforfollow   #pictures   #loveit   #nailartlover   #lovely   #likeforlikes   #likeforlikeback   #followersinstagram   #followersinstagram   #followersindonesia  

Gorgeous fresh face from our lovely customer Olivia, Using our highlights for this sweet summer glow 😍✨

Fabulous prom nails with lots of nailbling! Have fun Daniella xo . .. @lecollagesalon #mtkiscosalon   #poundridge   #bedford   #mtkisco   #nailsalon   #naildesigns   #nailartist   nailstones @opi #rheinstones   #nailaddict   #gelnails   #gelpolish   ledpolish @chicpea1

Лето так близко🌿 ________________________ Записаться можно в директ или по телефону 8 996 187 83 46 в WhatsApp, Viber. ✍Можно записаться онлайн, ссылка в шапке профиля. #маникюрекб   #ручнаяросписьнаногтях   #птицынаногтях   #ногтиекб   #ногтицентрекб   #маникюрцентрекб   #nails   #nailartist   #nailart   #перманентныймакияжбровейекб   #перманентныймакияжекб   #пудровыебровиекб   #love   #instagood   #follow   #followme   #photooftheday   #beautiful   #picoftheday   #like4like   #instagramanet   #instatag   #friends   #fun   #fashion   #instalike   #follow4follow   #likeforlike  

Лично я не фанат красного, нооооо redfactor от lianail это😍💣💥 а ещё и под матовым топом от lianail Цвет redfactor 2 спасибо девочкам @lianailukraine 😘❤️ #lianailukraine   #lianailacademy   #nail   #nails   #mattenails   #matte   #naildesign   #naildesigner   #nailartist   #nailartists   #nailart   #nailartbykuzmuk   #gelpolish   #shellac   #shellak   #gellac   #gelnail   #ногтидизайн   #ногтилук   #маникднепр   #маник   #гельлакманикюр   #гельлакднепр   #аппаратныйманикюр   #красимподкутикулу   #выравниваниеногтевойпластины   #мастераманикюра  

Halo para followers @shelookpretty.id kami kembali dengan segala kecantikan yg akan kami berikan untuk kalian, salah satunya ini ya😍 Pasti kalian bakalan terlihat cantik pakai nail art yg super gemash ini hehe. Bisa dipakai untuk kondangan, acara bareng temen, nongkrong cantik, acara2 keluarga, atau jalan sama pacar kamu😛 mau tau gmn pesannya? caranya: 1. Kamu hubungi salah satu admin kita yg tertera di WA ya 2. Sebutkan Kode nomor yg tertera digmbar, kamu mau nomor berapa. Simple kan?🥰 Nama produk : Nail Art Motif unyu 41 Price : 40k (Sudah bonus kotak tempat kuku + Lem) dan untuk lem nya tergantung ketersediaan barang nya ya😍 Fake nail isi 24pcs ya. jd bisa kapan aja kamu pake dan ganti2 beb☺️ BOLEH BANDINGIN HARGA DI HARGA SEBELAH BEB, MIRING BANGET DARI ONLINESHOP AKU😍 Yuk diorder, jangan ketinggalan, nanti kamu nyesel, karena stock nya gabanyak😛 Happy Shopping!♥️♥️♥️ #nailart   #nailsofinstagram   #hitz   #shelookpretty   #bekasi   #bekasitimur   #lovepict   #realpict   #pictures   #ilkeit   #likepost   #nailartclips   #nailfashion   #nailartist   #pictures   #fakenailsmurah   #fakenails   #onlineshop   #nailsaddict   #belanjaonline   #onlineshopbekasi   #beautifulgirls   #onlineshopbekasi   #lovenails   #likeforfollow   #pictures   #loveit   #nailartlover   #lovely   #likeforlikes   #likeforlikeback   #followersinstagram   #followersinstagram   #followersindonesia  

Halo para followers @shelookpretty.id kami kembali dengan segala kecantikan yg akan kami berikan untuk kalian, salah satunya ini ya😍 Pasti kalian bakalan terlihat cantik pakai nail art yg super gemash ini hehe. Bisa dipakai untuk kondangan, acara bareng temen, nongkrong cantik, acara2 keluarga, atau jalan sama pacar kamu😛 mau tau gmn pesannya? caranya: 1. Kamu hubungi salah satu admin kita yg tertera di WA ya 2. Sebutkan Kode nomor yg tertera digmbar, kamu mau nomor berapa. Simple kan?🥰 Nama produk : Nail Art Motif unyu 40 Price : 40k (Sudah bonus kotak tempat kuku + Lem) dan untuk lem nya tergantung ketersediaan barang nya ya😍 Fake nail isi 24pcs ya. jd bisa kapan aja kamu pake dan ganti2 beb☺️ BOLEH BANDINGIN HARGA DI HARGA SEBELAH BEB, MIRING BANGET DARI ONLINESHOP AKU😍 Yuk diorder, jangan ketinggalan, nanti kamu nyesel, karena stock nya gabanyak😛 Happy Shopping!♥️♥️♥️ #nailart   #nailsofinstagram   #hitz   #shelookpretty   #bekasi   #bekasitimur   #lovepict   #realpict   #pictures   #ilkeit   #likepost   #nailartclips   #nailfashion   #nailartist   #pictures   #fakenailsmurah   #fakenails   #onlineshop   #nailsaddict   #belanjaonline   #onlineshopbekasi   #beautifulgirls   #onlineshopbekasi   #lovenails   #likeforfollow   #pictures   #loveit   #nailartlover   #lovely   #likeforlikes   #likeforlikeback   #followersinstagram   #followersinstagram   #followersindonesia  

Special nails for a special one @_lahrin_ ✨ #chromenails  

🔅Используя кисть, нарисуйте геометрические фигуры лаками 430 FLY HIGH и 429 HURRICANE MODE. Дайте лаку хорошо просохнуть. Нанесите верхнее покрытие (топ SOLARGEL TOP COAT). ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ #KineticsBossUp ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀   #kineticsrussia   #kineticsnails   #kineticsacademy_ru   #kineticsnailacademy   #ногти   #маникюр   #педикюр   #nailart   #naildesign   #nails   #instanails   #nailpro   #nailartist   #nailtutorial   #тегсообществанейлру2019  

Halo para followers @shelookpretty.id kami kembali dengan segala kecantikan yg akan kami berikan untuk kalian, salah satunya ini ya😍 Pasti kalian bakalan terlihat cantik pakai nail art yg super gemash ini hehe. Bisa dipakai untuk kondangan, acara bareng temen, nongkrong cantik, acara2 keluarga, atau jalan sama pacar kamu😛 mau tau gmn pesannya? caranya: 1. Kamu hubungi salah satu admin kita yg tertera di WA ya 2. Sebutkan Kode nomor yg tertera digmbar, kamu mau nomor berapa. Simple kan?🥰 Nama produk : Nail Art Motif unyu 39 Price : 40k (Sudah bonus kotak tempat kuku + Lem) dan untuk lem nya tergantung ketersediaan barang nya ya😍 Fake nail isi 24pcs ya. jd bisa kapan aja kamu pake dan ganti2 beb☺️ BOLEH BANDINGIN HARGA DI HARGA SEBELAH BEB, MIRING BANGET DARI ONLINESHOP AKU😍 Yuk diorder, jangan ketinggalan, nanti kamu nyesel, karena stock nya gabanyak😛 Happy Shopping!♥️♥️♥️ #nailart   #nailsofinstagram   #hitz   #shelookpretty   #bekasi   #bekasitimur   #lovepict   #realpict   #pictures   #ilkeit   #likepost   #nailartclips   #nailfashion   #nailartist   #pictures   #fakenailsmurah   #fakenails   #onlineshop   #nailsaddict   #belanjaonline   #onlineshopbekasi   #beautifulgirls   #onlineshopbekasi   #lovenails   #likeforfollow   #pictures   #loveit   #nailartlover   #lovely   #likeforlikes   #likeforlikeback   #followersinstagram   #followersinstagram   #followersindonesia  

Halo para followers @shelookpretty.id kami kembali dengan segala kecantikan yg akan kami berikan untuk kalian, salah satunya ini ya😍 Pasti kalian bakalan terlihat cantik pakai nail art yg super gemash ini hehe. Bisa dipakai untuk kondangan, acara bareng temen, nongkrong cantik, acara2 keluarga, atau jalan sama pacar kamu😛 mau tau gmn pesannya? caranya: 1. Kamu hubungi salah satu admin kita yg tertera di WA ya 2. Sebutkan Kode nomor yg tertera digmbar, kamu mau nomor berapa. Simple kan?🥰 Nama produk : Nail Art Motif unyu 38 Price : 40k (Sudah bonus kotak tempat kuku + Lem) dan untuk lem nya tergantung ketersediaan barang nya ya😍 Fake nail isi 24pcs ya. jd bisa kapan aja kamu pake dan ganti2 beb☺️ BOLEH BANDINGIN HARGA DI HARGA SEBELAH BEB, MIRING BANGET DARI ONLINESHOP AKU😍 Yuk diorder, jangan ketinggalan, nanti kamu nyesel, karena stock nya gabanyak😛 Happy Shopping!♥️♥️♥️ #nailart   #nailsofinstagram   #hitz   #shelookpretty   #bekasi   #bekasitimur   #lovepict   #realpict   #pictures   #ilkeit   #likepost   #nailartclips   #nailfashion   #nailartist   #pictures   #fakenailsmurah   #fakenails   #onlineshop   #nailsaddict   #belanjaonline   #onlineshopbekasi   #beautifulgirls   #onlineshopbekasi   #lovenails   #likeforfollow   #pictures   #loveit   #nailartlover   #lovely   #likeforlikes   #likeforlikeback   #followersinstagram   #followersinstagram   #followersindonesia  

Halo para followers @shelookpretty.id kami kembali dengan segala kecantikan yg akan kami berikan untuk kalian, salah satunya ini ya😍 Pasti kalian bakalan terlihat cantik pakai nail art yg super gemash ini hehe. Bisa dipakai untuk kondangan, acara bareng temen, nongkrong cantik, acara2 keluarga, atau jalan sama pacar kamu😛 mau tau gmn pesannya? caranya: 1. Kamu hubungi salah satu admin kita yg tertera di WA ya 2. Sebutkan Kode nomor yg tertera digmbar, kamu mau nomor berapa. Simple kan?🥰 Nama produk : Nail Art Motif unyu 37 Price : 40k (Sudah bonus kotak tempat kuku + Lem) dan untuk lem nya tergantung ketersediaan barang nya ya😍 Fake nail isi 24pcs ya. jd bisa kapan aja kamu pake dan ganti2 beb☺️ BOLEH BANDINGIN HARGA DI HARGA SEBELAH BEB, MIRING BANGET DARI ONLINESHOP AKU😍 Yuk diorder, jangan ketinggalan, nanti kamu nyesel, karena stock nya gabanyak😛 Happy Shopping!♥️♥️♥️ #nailart   #nailsofinstagram   #hitz   #shelookpretty   #bekasi   #bekasitimur   #lovepict   #realpict   #pictures   #ilkeit   #likepost   #nailartclips   #nailfashion   #nailartist   #pictures   #fakenailsmurah   #fakenails   #onlineshop   #nailsaddict   #belanjaonline   #onlineshopbekasi   #beautifulgirls   #onlineshopbekasi   #lovenails   #likeforfollow   #pictures   #loveit   #nailartlover   #lovely   #likeforlikes   #likeforlikeback   #followersinstagram   #followersinstagram   #followersindonesia  

1 mesto - Rad učenice na kursu ! CENA AKCIJSKA ⚜️25-26 maj - SERTIFIKOVANI VIKEND KURS ZA NOKTE sa obukom šminkanja -Radi profesionalno od prvog dana , iskoristi akcijusku cenu . • •VIKEND OBUKA : 25-26 maj - 1 mesto • JUNI termini: 4-7. Juni 8-9.juni 23-24 juni ‼️CENA AKCIJSKA‼️ Prvi samostalan rad učenice na kursu ! • 💞uz kurs promo obuka šminkanja💞 - ‼️Upisi kurs - Radi profesionalno od prvog dana!! ‼️ - 3-tehnike + aparatni manikir -💯NADOGRADNJA,IZLIVANJE NOKTIJU i tehnika aplikacije GEL LAKOVA sa APARATNIM MANIKIROM! 💯KOREKCIJA svih tehnika - 📓📓Teoriju dobijate u vidu skripte📓📓 - ceo kurs koncipiran na praktičnom radu, podrška i posle kursa! - 📜nternacionalni Sertifikat registrovanog udruženja Nail Artist-a na engleskom jeziku priznat i van Srbije - ✔️Izaberite obuku mudro,ne budite početnik mesecima posle obuke,radite profesionalno od prvog dana 📑📑📄📄 ‼️program kursa: ‼️ 1.higijena,proizvodi,gradja nokta 2.pravilna mehanička i hemijska priprema nokatne ploče, 3.ukrajanje sablona, 4.nadogradnja tipsama,obrada tipsi,pinčovanje tipsi, 5.izlivanje 6.pravilna aplikacija gela,gradjenje bilder sloja,izrada apex-a 7.pinčovanje, 8.gradjeni french,crtani french,aplikacija boje ispod kutikule 9.pravilna tehnika turpijanja, 10.priprema nokatne ploče za gel lak,aplikacija gel lak-a ispod kutikule 11.korekcija svih tehnika. 12.aparatni manikir #manikir   #nokti   #noktici   #noktibeograd   #noktisrbija   #nail   #nails   #nailsalon   #naildesign   #nailpolish   #frenchnails   #frenchnails   #obuka   #kurs   #beograd   #ibd   #ibdgel   #ibdnails   #ibdi_nails   #ibdbeauty   #nailart   #nailartist   #nailartclub   #dpalavestrastudio   #kurszanokte   #obukazanokte   #obukazanoktebeograd  

Halo para followers @shelookpretty.id kami kembali dengan segala kecantikan yg akan kami berikan untuk kalian, salah satunya ini ya😍 Pasti kalian bakalan terlihat cantik pakai nail art yg super gemash ini hehe. Bisa dipakai untuk kondangan, acara bareng temen, nongkrong cantik, acara2 keluarga, atau jalan sama pacar kamu😛 mau tau gmn pesannya? caranya: 1. Kamu hubungi salah satu admin kita yg tertera di WA ya 2. Sebutkan Kode nomor yg tertera digmbar, kamu mau nomor berapa. Simple kan?🥰 Nama produk : Nail Art Motif unyu 36 Price : 40k (Sudah bonus kotak tempat kuku + Lem) dan untuk lem nya tergantung ketersediaan barang nya ya😍 Fake nail isi 24pcs ya. jd bisa kapan aja kamu pake dan ganti2 beb☺️ BOLEH BANDINGIN HARGA DI HARGA SEBELAH BEB, MIRING BANGET DARI ONLINESHOP AKU😍 Yuk diorder, jangan ketinggalan, nanti kamu nyesel, karena stock nya gabanyak😛 Happy Shopping!♥️♥️♥️ #nailart   #nailsofinstagram   #hitz   #shelookpretty   #bekasi   #bekasitimur   #lovepict   #realpict   #pictures   #ilkeit   #likepost   #nailartclips   #nailfashion   #nailartist   #pictures   #fakenailsmurah   #fakenails   #onlineshop   #nailsaddict   #belanjaonline   #onlineshopbekasi   #beautifulgirls   #onlineshopbekasi   #lovenails   #likeforfollow   #pictures   #loveit   #nailartlover   #lovely   #likeforlikes   #likeforlikeback   #followersinstagram   #followersinstagram   #followersindonesia  

Hellöö💅🏻 dünkü postta minik papatyalar kondurmaya çalıştığım tırnaklarımı paylaşmıştım 😅 ilk video çalışmam bu basit nailart ile oldu tabii, (eğer noktalama kaleminiz yoksa ve almak istemiyorsanız siyah tel tokaların uçlarını kullanabilirsiniz ) 🌸Taban ojem : OPI (Look at My Bow!) 🌸Papatyanın ortası için kullandığım renk: Essence (118 Little Miss Sunrise) 🌸Ve papatyanın yaprakları için: Flormar (400 Bright White) . Renkli günler 🌈 . . . . #ojesanatı   #oje   #manikür   #tırnak   #tırnakbakımı   #opi   #opinail   #flormar   #nailart   #essencecosmetics   #nail   #nails   #nailvids   #nailartist   #nailartvideos   #instanail   #diynailart   #nailpolish   #daisynails   #tırnaksüsleme  

Kolor Sicilian Orange w połączeniu z lakierem Hokus Pokus z kolekcji Glass Summer to przepis na orzeźwiający, letni manicure. 🍊🧡 Stylizację wykonała @majamarkowicz Indigo Designer Maja Markowicz. 💅🏻🧡 #welovenails   #nails   #nailart   #stylizacje   #paznokciehybrydowe   #nailpro   #nailsaddict   #manicure   #stylistkapaznokci   #stylizacjapaznokci   #nailfashion   nailartist ​ #nailsinspiration   #nailsoftheday   #IndigoSantorini   #SantoriniCollection  

. @nailartist_asal @nailartist_asal @nailartist_asal . Asalگروه طراحی و خدمات ناخن *متفاوت در ارائه خدمات ناخن* . IRAN | Tehran . #asalnail   کامل_باش _______ . برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید ғᴏʀ ᴍᴏʀᴇ ɪɴғᴏ : 09195018540 ------------------- @nailartist_asal @nailartist_asal . . . . . . . #nails   #nailpolish   #nailartist   #nailart   #naildesign   #nailteam   #manicure   #pedicure   #nailsofinstagram -------------------   #ناخن   #زیبایی   #کاشت   #کاشت_ناخن   # کاشت_ژل   #مانیکور   #تهران   #ایران   #آرایش   #عروس   #عروسی  

. @nailartist_asal @nailartist_asal @nailartist_asal . Asalگروه طراحی و خدمات ناخن *متفاوت در ارائه خدمات ناخن* . IRAN | Tehran . #asalnail   کامل_باش _______ . برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید ғᴏʀ ᴍᴏʀᴇ ɪɴғᴏ : 09195018540 ------------------- @nailartist_asal @nailartist_asal . . . . . . . #nails   #nailpolish   #nailartist   #nailart   #naildesign   #nailteam   #manicure   #pedicure   #nailsofinstagram -------------------   #ناخن   #زیبایی   #کاشت   #کاشت_ناخن   # کاشت_ژل   #مانیکور   #تهران   #ایران   #آرایش   #عروس   #عروسی  

Halo para followers @shelookpretty.id kami kembali dengan segala kecantikan yg akan kami berikan untuk kalian, salah satunya ini ya😍 Pasti kalian bakalan terlihat cantik pakai nail art yg super gemash ini hehe. Bisa dipakai untuk kondangan, acara bareng temen, nongkrong cantik, acara2 keluarga, atau jalan sama pacar kamu😛 mau tau gmn pesannya? caranya: 1. Kamu hubungi salah satu admin kita yg tertera di WA ya 2. Sebutkan Kode nomor yg tertera digmbar, kamu mau nomor berapa. Simple kan?🥰 Nama produk : Nail Art Motif unyu 35 Price : 40k (Sudah bonus kotak tempat kuku + Lem) dan untuk lem nya tergantung ketersediaan barang nya ya😍 Fake nail isi 24pcs ya. jd bisa kapan aja kamu pake dan ganti2 beb☺️ BOLEH BANDINGIN HARGA DI HARGA SEBELAH BEB, MIRING BANGET DARI ONLINESHOP AKU😍 Yuk diorder, jangan ketinggalan, nanti kamu nyesel, karena stock nya gabanyak😛 Happy Shopping!♥️♥️♥️ #nailart   #nailsofinstagram   #hitz   #shelookpretty   #bekasi   #bekasitimur   #lovepict   #realpict   #pictures   #ilkeit   #likepost   #nailartclips   #nailfashion   #nailartist   #pictures   #fakenailsmurah   #fakenails   #onlineshop   #nailsaddict   #belanjaonline   #onlineshopbekasi   #beautifulgirls   #onlineshopbekasi   #lovenails   #likeforfollow   #pictures   #loveit   #nailartlover   #lovely   #likeforlikes   #likeforlikeback   #followersinstagram   #followersinstagram   #followersindonesia  

. @nailartist_asal @nailartist_asal @nailartist_asal . Asalگروه طراحی و خدمات ناخن *متفاوت در ارائه خدمات ناخن* . IRAN | Tehran . #asalnail   کامل_باش _______ . برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید ғᴏʀ ᴍᴏʀᴇ ɪɴғᴏ : 09195018540 ------------------- @nailartist_asal @nailartist_asal . . . . . . . #nails   #nailpolish   #nailartist   #nailart   #naildesign   #nailteam   #manicure   #pedicure   #nailsofinstagram -------------------   #ناخن   #زیبایی   #کاشت   #کاشت_ناخن   # کاشت_ژل   #مانیکور   #تهران   #ایران   #آرایش   #عروس   #عروسی  

Halo para followers @shelookpretty.id kami kembali dengan segala kecantikan yg akan kami berikan untuk kalian, salah satunya ini ya😍 Pasti kalian bakalan terlihat cantik pakai nail art yg super gemash ini hehe. Bisa dipakai untuk kondangan, acara bareng temen, nongkrong cantik, acara2 keluarga, atau jalan sama pacar kamu😛 mau tau gmn pesannya? caranya: 1. Kamu hubungi salah satu admin kita yg tertera di WA ya 2. Sebutkan Kode nomor yg tertera digmbar, kamu mau nomor berapa. Simple kan?🥰 Nama produk : Nail Art Motif unyu 34 Price : 40k (Sudah bonus kotak tempat kuku + Lem) dan untuk lem nya tergantung ketersediaan barang nya ya😍 Fake nail isi 24pcs ya. jd bisa kapan aja kamu pake dan ganti2 beb☺️ BOLEH BANDINGIN HARGA DI HARGA SEBELAH BEB, MIRING BANGET DARI ONLINESHOP AKU😍 Yuk diorder, jangan ketinggalan, nanti kamu nyesel, karena stock nya gabanyak😛 Happy Shopping!♥️♥️♥️ #nailart   #nailsofinstagram   #hitz   #shelookpretty   #bekasi   #bekasitimur   #lovepict   #realpict   #pictures   #ilkeit   #likepost   #nailartclips   #nailfashion   #nailartist   #pictures   #fakenailsmurah   #fakenails   #onlineshop   #nailsaddict   #belanjaonline   #onlineshopbekasi   #beautifulgirls   #onlineshopbekasi   #lovenails   #likeforfollow   #pictures   #loveit   #nailartlover   #lovely   #likeforlikes   #likeforlikeback   #followersinstagram   #followersinstagram   #followersindonesia  

Halo para followers @shelookpretty.id kami kembali dengan segala kecantikan yg akan kami berikan untuk kalian, salah satunya ini ya😍 Pasti kalian bakalan terlihat cantik pakai nail art yg super gemash ini hehe. Bisa dipakai untuk kondangan, acara bareng temen, nongkrong cantik, acara2 keluarga, atau jalan sama pacar kamu😛 mau tau gmn pesannya? caranya: 1. Kamu hubungi salah satu admin kita yg tertera di WA ya 2. Sebutkan Kode nomor yg tertera digmbar, kamu mau nomor berapa. Simple kan?🥰 Nama produk : Nail Art Motif unyu 33 Price : 40k (Sudah bonus kotak tempat kuku + Lem) dan untuk lem nya tergantung ketersediaan barang nya ya😍 Fake nail isi 24pcs ya. jd bisa kapan aja kamu pake dan ganti2 beb☺️ BOLEH BANDINGIN HARGA DI HARGA SEBELAH BEB, MIRING BANGET DARI ONLINESHOP AKU😍 Yuk diorder, jangan ketinggalan, nanti kamu nyesel, karena stock nya gabanyak😛 Happy Shopping!♥️♥️♥️ #nailart   #nailsofinstagram   #hitz   #shelookpretty   #bekasi   #bekasitimur   #lovepict   #realpict   #pictures   #ilkeit   #likepost   #nailartclips   #nailfashion   #nailartist   #pictures   #fakenailsmurah   #fakenails   #onlineshop   #nailsaddict   #belanjaonline   #onlineshopbekasi   #beautifulgirls   #onlineshopbekasi   #lovenails   #likeforfollow   #pictures   #loveit   #nailartlover   #lovely   #likeforlikes   #likeforlikeback   #followersinstagram   #followersinstagram   #followersindonesia  

Gel nail extension done by team Amrit's Call 9461088831 #nailart   #nailofinstagram   #nailstyle   #nailartist   #udaipurbestsalon   #udaipurblog   #gelcolors   #shellacnails  

... результат творческого тандема двух nail - мастеров 💅🏻 👩‍❤️‍💋‍👩 🤩👩‍❤️‍💋‍👩🤩👩‍❤️‍💋‍👩🤩👩‍❤️‍💋‍👩🤩👩‍❤️‍💋‍👩🤩👩‍❤️‍💋‍👩🤩👩‍❤️‍💋‍👩🤩👩‍❤️‍💋‍👩 . @studiyatefi 📲247-70-24 —————————————— #студиякрасоты   #салонворонеж   #салонкрасоты   #воронеж36   #воронежногти💅   #nailart   #nailartist   #СтудияТефи  

❤ Love Violet - außergewöhnlich tolle Farbe mit einem Hauch von Rot/Blau Schimmer ❤ Termin online buchen auf Homepage: www.novaste.at oder direkt: https://novaste.belbo.com/login #novaste   #nagelstudiobregenz   #shortnails   #fullcover   #msethebeautycompany   #nailsonfleek   #nailart   #perfectnails   #nailsoftheday   #nails2inspire   #nailartaddict   #acrylnägel   #gelnägel   #nailartwow   #nailsofinstagram   #nailtech   #naildesigns   #nailartist   #nailaddict   #nägel   #schönenägel   #gelnails   #gel   #acrylnägel   #nailartclub   #nailartist   #gellack   #gellacknails   #ladynail   #mystyle   #girlsstuff   instanails @novaste_elegance

Halo para followers @shelookpretty.id kami kembali dengan segala kecantikan yg akan kami berikan untuk kalian, salah satunya ini ya😍 Pasti kalian bakalan terlihat cantik pakai nail art yg super gemash ini hehe. Bisa dipakai untuk kondangan, acara bareng temen, nongkrong cantik, acara2 keluarga, atau jalan sama pacar kamu😛 mau tau gmn pesannya? caranya: 1. Kamu hubungi salah satu admin kita yg tertera di WA ya 2. Sebutkan Kode nomor yg tertera digmbar, kamu mau nomor berapa. Simple kan?🥰 Nama produk : Nail Art Motif unyu 32 Price : 40k (Sudah bonus kotak tempat kuku + Lem) dan untuk lem nya tergantung ketersediaan barang nya ya😍 Fake nail isi 24pcs ya. jd bisa kapan aja kamu pake dan ganti2 beb☺️ BOLEH BANDINGIN HARGA DI HARGA SEBELAH BEB, MIRING BANGET DARI ONLINESHOP AKU😍 Yuk diorder, jangan ketinggalan, nanti kamu nyesel, karena stock nya gabanyak😛 Happy Shopping!♥️♥️♥️ #nailart   #nailsofinstagram   #hitz   #shelookpretty   #bekasi   #bekasitimur   #lovepict   #realpict   #pictures   #ilkeit   #likepost   #nailartclips   #nailfashion   #nailartist   #pictures   #fakenailsmurah   #fakenails   #onlineshop   #nailsaddict   #belanjaonline   #onlineshopbekasi   #beautifulgirls   #onlineshopbekasi   #lovenails   #likeforfollow   #pictures   #loveit   #nailartlover   #lovely   #likeforlikes   #likeforlikeback   #followersinstagram   #followersinstagram   #followersindonesiaaktif  

DBNL nail files are just flying off the shelves and making their way all over the world! Have you tried them yet? I’m so grateful for all the amazing feedback, I put so much time and passion into the research and development, so that with my 4 files, there’s no need for you ever to have another type! These have been priced to make it less of a financial strain for those techs in cities where you are legally obliged to have single use files, but for those techs and enthusiasts that can disinfect and reuse files, you’ll be amazing how long these last! ♥️. Let me know which is your favourite, Diamond, Topaz, Quartz or Amber 💅🏻 Tap product tags 🏷 on picture to buy or browse 💗💅🏻 • • • • #nailsofinstagram   #nailsdone   #nailartwow   #hairandnailfashion   #notd   #nailsartclips   #nailsarttvids   #bling   #nailartvideos   #nailvideos   #nailswag   #nail   #nails   #nailart   #nailartist   #naildesign   #nailtech   #nailedit   #nailstagram   #natashalee   #nailartaddict   #nailtutorial   #divinebynatashalee   #dbnl   #divinebynl   #glitter   #brush   #files   #nailfile  

. . . 미희가 내 둘째보석 보자마자 선생님이랑 완전 붕어빵빵~ 했었는데.. 붕어빵 글쎄 🤔 조금.. 🤔🤔 정도였는데.. 이 느낌.. 뭐니.. 😁😅😅 좋아.. #cynical   chic 😎 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #그림그리는그녀   #healing   #goodfeelings   #makeupartist   #nailartist   #건강   #뷰티   #beautylover   #antiquelover   #마음공부   #읽는즐거움   #재미와의미   #칭찬의기술   #도치맘  

Halo para followers @shelookpretty.id kami kembali dengan segala kecantikan yg akan kami berikan untuk kalian, salah satunya ini ya😍 Pasti kalian bakalan terlihat cantik pakai nail art yg super gemash ini hehe. Bisa dipakai untuk kondangan, acara bareng temen, nongkrong cantik, acara2 keluarga, atau jalan sama pacar kamu😛 mau tau gmn pesannya? caranya: 1. Kamu hubungi salah satu admin kita yg tertera di WA ya 2. Sebutkan Kode nomor yg tertera digmbar, kamu mau nomor berapa. Simple kan?🥰 Nama produk : Nail Art Motif unyu 31 Price : 40k (Sudah bonus kotak tempat kuku + Lem) dan untuk lem nya tergantung ketersediaan barang nya ya😍 Fake nail isi 24pcs ya. jd bisa kapan aja kamu pake dan ganti2 beb☺️ BOLEH BANDINGIN HARGA DI HARGA SEBELAH BEB, MIRING BANGET DARI ONLINESHOP AKU😍 Yuk diorder, jangan ketinggalan, nanti kamu nyesel, karena stock nya gabanyak😛 Happy Shopping!♥️♥️♥️ #nailart   #nailsofinstagram   #hitz   #shelookpretty   #bekasi   #bekasitimur   #lovepict   #realpict   #pictures   #ilkeit   #likepost   #nailartclips   #nailfashion   #nailartist   #pictures   #fakenailsmurah   #fakenails   #onlineshop   #nailsaddict   #belanjaonline   #onlineshopbekasi   #beautifulgirls   #onlineshopbekasi   #lovenails   #likeforfollow   #pictures   #loveit   #nailartlover   #lovely   #likeforlikes   #likeforlikeback   #followersinstagram   #followersinstagram   #followersindonesia  

Halo para followers @shelookpretty.id kami kembali dengan segala kecantikan yg akan kami berikan untuk kalian, salah satunya ini ya😍 Pasti kalian bakalan terlihat cantik pakai nail art yg super gemash ini hehe. Bisa dipakai untuk kondangan, acara bareng temen, nongkrong cantik, acara2 keluarga, atau jalan sama pacar kamu😛 mau tau gmn pesannya? caranya: 1. Kamu hubungi salah satu admin kita yg tertera di WA ya 2. Sebutkan Kode nomor yg tertera digmbar, kamu mau nomor berapa. Simple kan?🥰 Nama produk : Nail Art Motif unyu 30 Price : 40k (Sudah bonus kotak tempat kuku + Lem) dan untuk lem nya tergantung ketersediaan barang nya ya😍 Fake nail isi 24pcs ya. jd bisa kapan aja kamu pake dan ganti2 beb☺️ BOLEH BANDINGIN HARGA DI HARGA SEBELAH BEB, MIRING BANGET DARI ONLINESHOP AKU😍 Yuk diorder, jangan ketinggalan, nanti kamu nyesel, karena stock nya gabanyak😛 Happy Shopping!♥️♥️♥️ #nailart   #nailsofinstagram   #hitz   #shelookpretty   #bekasi   #bekasitimur   #lovepict   #realpict   #pictures   #ilkeit   #likepost   #nailartclips   #nailfashion   #nailartist   #pictures   #fakenailsmurah   #fakenails   #onlineshop   #nailsaddict   #belanjaonline   #onlineshopbekasi   #beautifulgirls   #onlineshopbekasi   #lovenails   #likeforfollow   #pictures   #loveit   #nailartlover   #lovely   #likeforlikes   #likeforlikeback   #followersinstagram   #followersinstagram   #followersindonesia  

Знакомьтесь новый мастер нашей студии Жанна. 👑Опыт работы у Жанны более 3 лет . Работа со сложными ножками, удаление мозолей, выросших ногтей, со всеми проблемами которые у вас возникли на ножках смело можно обращаться к Жанне. Идеальный , чистый маникюр, покрытие под кутикулу , все это вы получите в нашей студии . Трепетное отношение к работе - это главный двигатель. 💅👀Ближайшие свободные места у Жанны уже в эти выходные, для уточнения времени пишите или звоните. Запись в WhatsApp 89827692017  Или в Instagramm через Direct #hudabeauty   #ногтиекатеринбург    гельпаутинкадизайн ногтях #радужнаявтирка   #аэрографиянаногтях   #аэрографвманикюре   #beautyekb   #аппаратныйманикюрекб    #маникюрекб   #ekaterinburg    #ekbnails    #салонкрасотыекб   #nailstudioekb   #ногтиекб    #маникюр    #дизайнногтейекб   #френчекб    #маникюрекатеринбург   #екатеринбург    #екбсегодня   #manicure   #nailart   #nailartist   #beautynails   #beautyfulnils   #gelpolishmanicure   #glamnails   #гельпаутинкаекб   #гельпаутинкадизайн