#mountyongyap

view that make me calm #mountyongyap  

6th highest mountain in peninsular Malaysia🤙🏻🤙🏻 . 📍Mt. Yong Yap (2,168m) ⛰ . #yongyap   #tnbyy   #dayhike   #daypack   #mountyongyap   #gunungyongyap   #thehikingmobs   #perak   #kelantan   #malaysia   #hiking   #ikutcarakita   #brocuba   #naturephotohraphy   #natureiscalling   #enjoynature  

6th highest mountain in Peninsula🇲🇾 3-4 August 2019 📍Mt Yong Yap ( 2167mtr / 7110ft ) • Serious... trip kali nie memang mental ok, group & muka2 yang sama tapi kali nie semua jenis xde jantung punya..😆 Xde peluang yeee nak nyandorrr, pewaiii pun jalan hokayyy😅Berjalan tanpa henti cuma berhenti untuk ikat tali kasut, minum air & tarik nafas je.. Yang lain JALANNNNN.....🏃‍♀️🏃🏻‍♂️Itu pentingnya training sebelum nak hike mana2 ye, apa lagi kalau naik G7, boleh muntah hijau kalau x training 🤮Tapi apa pun trip kali nie sangat best, semuanya kenal, masih orang yang sama, tiada yang jalan sorang2😅Dan semuanya Alhamdulillah selamat kembali kerumah masing2😁👌 • @teratai.kemboja.7737 @hafeace @sally_shima05 @boykamal @rashidery @adlina_sulaiman @ujang_botak @syaidatulazirah @jai525_dr • #hikingpeak   #G7   #yongyap   #mountyongyap   #mountainlover   #forestwalk   #hike   #hiking   #hikinglife   #hikingbuddies   #fightthefear   #testyourlimits   #explore   #mossy   #mentalandphysicalchallenge   #mossyfores   #adventure   #fresh   #nature   #green   #love   #view   #amazing   #landscape   #bluesky   #clouds   #outdoor   #outdoorlifestyle   #lifeofadventures  

When you’re entering your happy place...😍🍃🍂 #feelingblessed   #waterfall   #mountyongyap   #mountainforest   #nature   #beautiful   #view   #landscape   #love   #outdoor   #hikinglife   #lifeofadventures  

Alhamdulillah ! My first achievement unlock ( Mt Yong Yap ) ✔️ Target next G7 mission 💪 #mountYongYap   #misiG7  

with my colleague.. • Someone is missing...😂@maverick_oh_maverick @khai_maverick • #wealthworksfamily   #prudential   #hikingbuddy   #g7   #g7mountain   #mountyongyap   #yongyap   #nature   #mossyforest   #hikinglife   #adventure   #nature   #outdoor  

6th highest mountain in Peninsula🇲🇾 3-4 August 2019 📍Mt Yong Yap ( 2167mtr / 7110ft ) • #conqueredonemorepeak   #hikingpeak   #G7   #mount   #mountyongyap   #mtyongyap   #mountainlover   #forestwalk   #hike   #hiking   #explore   #mossy   #mossyforest   #adventure   #fresh   #nature   #green   #love   #view   #amazing   #landscape   #bluesky   #clouds   #outdoor   #outdoorlifestyle   #masihsteady  

GUNUNG YONG YAP ⛰️ 2168meter 7113feet (6th highest point in Peninsular Malaysia) Date: 03 - 04 August 2019 Total distance: 37km +- (return) #mountYongYap   #misiG7  

21-22072019 Mount Yong Yap (2,168M) Alhamdulillah, I did my 1st G7! Bermacam-macam dugaan & cabaran dari mula sehinggalah tamat. Memang sangat mencabar. Macam-macam perasaan ada masa naik dan turun. Serik, menyesal, nak campak-campak je beg. 😥 Bila dah balik, esoknya lupa dah menyesal. Terus nak join group untuk next G7 trip 🤣 Anyway, suatu pengalaman yang sangat berharga untuk 1st timer G7, carry load 16kg+ dengan beg salah setting pulak tu. #HoodHikers   #Hiking   #Hikers   #Mountain   #MountYongYap   #GunungYongYap   #Perak   #Fit   #Fitness   #Outdoor   #Adventure   #Nature   #AIAVitalityMY   #BeBetter   #HealthierLongerBetterLives   #KnowYourHealth   #ImproveYourHealth   #EnjoyTheRewards   #MissionPlatinum   #FitOver40  

Abe: sekali sekala main air ... #mountyongyap   #gunungyongyap  

Kekuatan bukan pada otot, tetapi pada mental.., Keberanian bukan pada tekad, tetapi pada niat... 💪😎 #mountg7malaysia   #mountYongYap   #pendakikacak   #pendakijomblo   #eigeradventure   #pumalovers   #kuraRimbahikers   #kurKurhikers   #berjayadbergaya🤗😎  

Kegembiraan itu kadang2 datang tak diduga dan begitu singkat.....tetapi yang membuatkan kegembiraan itu lama adalah kasih sayang siraturrahim yang erat dan baik...... #mountyongyap   #figoadvanture   #rakanoutdoorssemalaysia  

There you were.. A beautiful river... With a sparkling smile and glint in the eyes.. With the curvy streams and the soothing voice.. Into my heart and through my soul you flew.... A sense of desire that grew... I couldn't wait... I dove into you.!!! But you were cold... Should I swim away... Should I swim away... .. . #meow . .   #MountYongYap   #SimpangY   #throwback  

throwback Mount Yong Yap March 2019 Sue+Puteh #hikers   #hiking   #hobbies   #relationshipgoals   #mountyongyap  

Bila kita tengok orang lain kechik je dari atas nie, tapi deme kat bawah tu pon nampak kita nie kechik jugak. Sama je. Takde beza. #gunungonline   #yongyap   #gunungyongyap   #mountyongyap   #yyba  

Lokasi : Kem Agas, Gunung Yong Yap Kami hanyalah orang biasa yang suka mendaki gunung. Ada banyak kekurangan. Hampir kebanyakan dari kami dah lama tak join ekspedisi mendaki lama-lama nie. Dah lama tak menyeksa diri bawak beg berat dan OT lama-lama. Trip Yong Yap - Berhid - Aler nie pon lebih kepada reunion dengan kawan-kawan yang dah kenal berbelas tahun. . Kami tak mampu nak buat daypack. Kami respek para pendaki muda yang kuat dan mampu buat daypack. Laju-laju pulak tu. Tak tercapai dek akal. In fact masa hari yang kami pergi nie pon ada kumpulan yang buat YY daypack. Aku baru sampai Kem Agas pukoi 7 petang deme dah turun dari puncak YY dan bertembung kat Agas. Masa hari kedua pulak ada jumpa 2 orang buat YYBTN reverse. Start dari Rengil 7.30 pagi.Pukoi 4.30 petang dah turun dr YY dan jumpa kat Balak Pecah. Bapak laju. . Purata umur dalam ekspedisi ni ialah 42.76. Paling senior berumur 57 tahun. Paling junior berumur 28. Harap-harap umur 57 nanti aku masih kuat mendaki. 50an - 3 orang 40an - 11 orang 30an - 11 orang 20an - 1 orang Tua ke muda ke, yang paling penting kenalah hormat-menghormati. Ringankanlah mulut untuk bertegur sapa kalau jumpa dalam hutan. Tua jangan disangka bapak. Muda jangan disangka anak. Tak semestinya tua ni betoi. Tak semestinya muda tu salah. Raikan perbezaan pendapat secara matang. Yang tua nie pernah muda. Yang muda pon akan jadi tua. Kitaran hidup. Pengakhirannya dalam tanah jugakkan. #gunungonline   #yongyap   #gunungyongyap   #mountyongyap   #yyba  

Puncak Yong Yap 1. Bett - Macpac Cascade 75 2. Colgate - Arteryx Bora AR50 3. Azue - Karrimor Panther 4. Jay - Lowe Alpine Cerro Torre 65-85 5. Apek Pinky - Berghaus Free flow 35 + 8 6. Kak Ezi - Deuter Air Contact SL 7. Kak Mai - Lafuma Land Cruiser 60+10 8. Apek MMU - Fjallraven Keb 52 9. Awin - Osprey Aura AG 50 10. Farah - Fjallraven Kaipak 58W 11. Ferol - Deuter Futura Pro 12. Lily Freelance - Lowe Alpine Cerro Torre ND55-70 13. Nowa - Osprey Exsos 58 14. Mizi Belantik - Berghaus Biofit 65-10 15. Abe G - ATM 16. Topeq - Karrimor Sabre 60-100 17. Beckham - Karrimor Jaguar 75-90liter 18. Abe - Lowe Alpine Alpamayo 19. Kak T - Deuter Futura Vario 20. Atiq - Gregory Wonder 21. Kudin - Karrimor Ridge 40 22. Che Khalil - Karrimor Panther 55-65 23. Eppot - Macpac Nikau 24. Man Black - Quechua Forclaz 50 Symbium 25. Hamdi - Osprey Atmos 65 Ver.2011 26. Kari - Lowe Alpine Cerro Torre 65 + 15 #gunungonline   #yongyap   #gunungyongyap   #mountyongyap   #yyba  

Alhamdulillah semua ahli ekspedisi Yong Yap - Berhid - Aler dah selamat keluar. Orang terakhir sampai pukul 8.30 malam. Tanah runtuh di jalan masuk ke Kampung Rengil dah siap dibaiki. Gambar ni kat puncak Gunung Berhid. Belakang tu nampak Yong Yap. #gunungonline   #yongyap   #gunungyongyap   #mountyongyap   #yyba  

. Misi ke-4 success. Alhamdulillah Walaupun tiada open view. Tapi puas hati sgt2. Trek yang panjang dan jauh betul2 menguji kesabaran diri. Mujur mental masih kuat 😆. . #hiking   #hikingadventures   #mountain   #mountyongyap   #yongyap   #gunungyongyap   #yy   #my4thg7   #g7  

People will hate you, rate you, break you and shake you. How strong you stand is what makes you. . . . . #insprirationalquotes   #hiking   #hikingadventures   #hikingbuddies   #hikers   #hikermalaysia   #banjarantitiwangsa   #hikersofinstagram   #hikerslife   #nature   #naturelovers   #mountyongyap   #yongyapsingle  

Its a great day to get outside! Sundays are the best time to spent outdoor. . . . . . . . . . #nature   #naturephotography   #naturelovers   #hiking   #hikingadventures   #hikers   #hikingbuddies   #newnetwork   #mountyongyap   #mountyy   #yongyapsingle   #sundaylicious   #camping  

Mount Yong Yap is a mountain located along the Perak and Kelantan state border in Peninsular Malaysia.At 2,168 m, it is the 6th highest point in Peninsular Malaysia. . . . 📷 @myzatulhazra . . . #malaysia   #malaysiatrulyasia   #southeastasia   #like4like   #like4follow   #travel   #instatravel   #mountain   #mountyongyap   #gunungyongyap   #exploremalaysia  

🎁 Give back! ⛺ Gunung Yong Yap 📷 @ierahsulaiman #gunungyongyap   #mountyongyap   #yongyap   #kentalbuddies   #pendakimalaysia   #pendakigunung   #hiker   #hiking   #dayhike   #camping   #mountain   #outdoor   #adventure   #nature   #trekking   #running   #swimming   #climbing   #volunteer   #malaysia   #sayaanakmalaysia   wehiketocreatenewbond Contact via Admin Account @fafatihahh @c.y.d.o.t @dauschika @farhanzaki_ @megato_noraji @mizcino @yatie.majid

They celebrated my bday at the peak, thank you @tomvicgneswaran Anne for thought, much appreciated #mountyongyap   #2167m✔️✔️✔️  

If you don’t challenge yourself, you will never realise what you can become #gunungyongyap   #yongyap   #yongyapsingle   #mountyongyap   #yy   #adventures   #backpacker   #camp   #camping   #hiking   #trekking   #jungle   #forest   #nature   #kemsgjerok  

The Mountain is calling. 3D 2N at Mount Yong Yap expedition, Malaysia. Organized by H.Coach Andyn from Strength Avenue, together with our neighbouring brothers & sisters from Malaysia. Much thanks to our Mountain guides too, CM & Jiji. Fun and awesome adventure where embracing nature is such truly a humbling and beautiful experience. Day 01, from Sg to the Meeting point to our first part of our 4hrs expedition to our campsite. Enjoy! 🕺💜 #singapore   #malaysia   #mountains   #mountyongyap   #G7   #goprohero7   #buddygoaltrekkers   #strengthavenue   #coachandyn   #training   #passionmadepossible   #love   #embrace   #nature  

3 more to go guys ⛰ . #GunungYongYap   #MountYongYap   #YongYapViaGepeh   #6hikers  

. best moment in the mossy forest.. #mountyongyap   #7161mdpl  

Surprise Birthday di Puncak Yong Yap. Alhamdulillah for all the blessed from Above..Tq semua utk doa n wishes. #arrazxsport   #g7mission   #birthday🎂   #birthdayboy🎉   #tnbyy   #gunungyongyap   #mountyongyap   #yy   #ontopofthemountain   #hikinglife   #hikingadventures   #hiker   #hike   #misig7  

Alhamdulillah. Xpdc Trans TNBYY (Tok Nenek - Bubu - Yong Yap) tamat. Yong Yap 2168m; g7 yg ke 4 bagi kami. Paling x boleh lupa Surprise Birthday kt Puncak Yong Yap. #arrazxsport   #g7mission   #birthday🎂   #birthdayboy🎉   #tnbyy   #gunungyongyap   #mountyongyap   #yy   #ontopofthemountain  

🍃 20.01.2019 @ Mt. Yong Yap 🍃 Day 2 to YY Summit 3:30am - Kem Sg. Jerok 11:30am - 12:00pm - YY summit #mountyongyap   #gunungyongyap   #srikandigunung   #hikingmoments   #obesepunboleh   #pendakigemuk  

🍃 19.01.2019 @ Eco R&R Lojing Kelantan 🍃 Day 1 to Mt. Yong Yap (YY) 8:30am - Kg. Org Asli Sg. Rengil 6:30pm - Kem Sg. Jerok (camp site) #mountyongyap   #gunungyongyap   #srikandigunung   #obesepunboleh   #pendakigemuk  

I'm hiking lover. Trek to Yong Yap After 3 hour off road.... Mount Yong Yap is a mountain located along the Perak and Kelantan state border in Peninsular Malaysia. At 2,168 m, it is the 6th highest point in Peninsular Malaysia. This mountain is part of the Titiwangsa Rangewhich is an extension of the Tennaserim Range from Thailand Tb2009 #iammalaysian   #hikinglove   #mountyongyap   #rainforests   #mountainlovers   #titiwangsa   #naturelover   #nature  

Alhamdulillah selesai misi Trans 3 puncak, Gunung Tok Nenek 1,916m, Gunung Bubu 1,974m dan Gunung Yong Yap 2,167m dalam anggaran 31 jam lebih kurang (tentatif asal 36 jam) bermula dari Sabtu jam 4.50 am di lojing dan sampi ke parking kereta dalam jam Ahad 1.15 pm...Pengalaman pertama tak akan ada percubaan kali kedua 😅😅😅. takda khemah, fly atau ground...betul-betul tido on track...bersepah kena gigit agas...trip kali ni aku PEWAI habis...muntah... Terima kasih Abe Man selaku gogo dan madi sweeper dan lineup banyak menolong sepanjang ontrack 📸 Abe Man #hike   #hiker   #hiking   #mounttoknenek   #mountbubu   #mountyongyap   #kgb   #kakigunungbrotherhood   #love   #life   #enjoy   #peace   #vomit   #g7   #yybtn   #reverse   #nature   #climb   #climbing   #newfriends   #pewaiteruk   #kelantan   #lojing   #kampungorangasli   #waterfall   #trans   #peak   #summit   #forest  

Throwback.. 15&16 Sept 2018..Alhamdulillah sampai juga ke Gunung Yong Yap. Syukur. Pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Bergelumang dengan lumpur selut dan hujan serta sungai..kuatkan mental. Pewai tu pasti. First time Akak pikul load, balik lagi berat load jadinya sebab isinya banyak yang basah. Walau apa pun best trip ni, Alhamdulillah. #gunungyongyap   #yongyap   #hikingmountains   #alhamdulilah   #g7summit   #hike   #hikingsisters   #rawanghikers   #mountyongyap   #redahsampaipewai   #pewaiitupasti   #whi   #mingguanwanita  

1 of my bucket list wishes is to do G7 mission again after completing it almost 17yrs ago... After put it on hold for couple of months, due to work & other commitments, I've finally kick start my G7 mission... So,for my 1st G7 mountains,I've decided to climb (G6) Mount Yong Yap 2168m, sixths highest mountains in Peninsular Malaysia via Kuala Mu/Gepeh Hulu (Trek legend) a leisure hike for 3days 2nights... From the drop off point,it took me 5hrs to reached Kem Pondok (our camp site) due to slippery trek,lots of fallen bamboo trees & we have to crawled for almost 5-10meters on a few parts of the trek due to fallen trees & thick bushes that up to almost head high bcoz this trek haven't been use by other climbers for months bcoz of the toughness of the trek & most climbers prefer to climb Mount Yong Yap via Pos Rengil which is easier... Next day,after 8am we start climbing to the peak.Most parts of the trek is slippery due to overnight rain & a bit muddy in the mossy forrest area.It took me 4hrs 30mins to reached the peak of Mount Yong Yap.After resting for an hour at the peak & finished eating our lunch,we decided to go back to our camp site & it took me 3hrs to reached our camp site... The following day,we all wake up early, pack our bags,clean the camp site area & went home.Along the way to the pick up point,one of our hikers got injured,thank God nothing serious just a sprained ankle,she walk slowly & limb her way out for the rest of the journey. After the organiser (ATA is the best organiser by far 👍😁) gave certificate of completion to each one of us,we took photos & we all went home... It's been a great weekend for me coz I've finally kick start my G7 mission & met wonderful new friends,what more could you ask...😉😁 1 down ⬇ 6 to go ⬆💪😁 (G6) Gunung Yong Yap (2168m) ✔ Done 💪😁 #G7Mission   #G7Mountains   #MountYongYap   #GunungYongYap   #SungaiSiput   #Perak   #HikingTrip   #HikingDay   #AliasTafAdventure   #ATA   #1Down6ToGo   #DekatJer   #wlolife   #LifeOfAnAdventurer  

pewai itu indah ganjaranya #mountyongyap   #ospreypacks  

One more #g7   mountyongyap done and dusted. Did it single via Sg.Rengil, hiked more than halfway crossed countless rivers to reach our base camp at kem agas. Woke up 2am next day for summit attack, reached peak close to 9am, shrouded with clouds, raining, and cold as hell. ❄️❄️😵😵 Overall it was good, just the hike out was rushed to chase the fleeting sunlight. Hate to get stuck in the trails after Maghreb, so thank our lucky stars we got to the dirt road before 7pm. We then walked til out feet died. And we walked some more. Til we got out. So tired. So satisfying. Dunno how to ...finish this. Exhausted. Sleepy. Slept one eye. Behind the wheel. Slept some more. That was yesterday. Now sleepy still. So tired. Sleepy. Tired. Damn. You. G7. Mountain. When.. Can.. I.. Go.. Again.. ..can't wait To... 😴😴😴 #nofilter   #ceritaahadlepas   #hiking   #trail   #g7gunung   #mountains   #gunung   #river   #summit   #peak   #nature   #jungle   #malaysia   #lovingit  

Hiking Yong Yap single. Kami 7org geng gunung JKG7, kali ni join trip lain yg seramai 40org hikers. . Trip ni sgt compress. 2hari 1malam bermula jam 8.30am, 15hb Sept hingga 11.53pm 16hb Sept keluar hutan. . Pada 16hb shj, kami trekking dan membajak selama 21hrs dari campsite, ke puncak, dan terus turun ke starting point. . Mcm2 cerita, mcm2 ragam, mcm2 dugaan. Kita layan. Alhamdulillah, G7 yg ke-2 selepas Yong Belar. Done! . Note: kali ni tak dan nak bervideo, trek yg mental. Ajak repeat? Sorry tobat dah. 😅 . . . #yongyap   #gunungyongyap   #hiking   #yongyapsingle   #membajak   #sandalhikers   #muddy   #g7   #gunung   #trekking   #jkg7   #15kgload   #pacak   #endurance   #sgrengil   #pahang   #kelantan   #lojing   #21hrstrekking   #justforfun   #groupkami   #trekmental   #nature   #slowhikers   #harimalaysia   #malaysiaday   #gunungmalaysia   #mountyongyap  

能够这么快开始爬马来西亚半岛7大高山简称G7系列其中一座排行第六的杨压峰(Gunung Yong Yap ),真的很感谢我身边的三位朋友Uncle mak, Bobbykin和Eunice yew,没有你们的带领我也没有这么快有勇气开始去征服。 认识你们真好 谢谢你们😊 #malaysia🇲🇾   #mountain⛰️   #g7   #mountyongyap   #g6   #2168m   #01092018   #missiondone✔️  

我终于开始爬马来西亚半岛7大高山了😎 海拔7千尺以上的高山<俗称G7>✌ 这一座山是排行第六的杨压峰(Gunung Yong Yap ) 高度2168m #malaysia🇲🇾   #mountain⛰️   #g7   #mountyongyap   #g6   #2168m   #01092018   #missiondone✔️  

Takat la ni...hati pait anip masih lagi merdeka...Hahaha Salam kemerdekaan ke-61 semua...🤗🤗🇲🇾🇲🇾 #sayangimalaysiaku   #kibarjalurgemilang   #merdeka61   #malaysiaku   #yongyap   #mountyongyap   #gunungyongyap   #g7malaysia   #hikerforlife  

Senja di Puncak Gunung YongYap.. 25th Aug 18 . 📸: @trisy7 . . mountains #gunungyongyap   #mountyongyap   #trailblazerzmy   #welikeitdirty   #hikers   #hike   #tnbyy   #tnbyydayhike   #fitover40