#holiday

Liburan lagi 🤣🤣 #holiday  

🌴❤️ M i a m i ❤️ 🌴 Traveling with my favourite person 👫 🌴🌴🌅🌴🌴Fun fact: The first effective sunblock was invented in Miami, Florida in the 1940's🌴🌴🌅🌴🌴 . . . . . . . . . . #miami   #sunblock   #sunshine   #travelmemories   #travelbuddy   #travelers   #coupleswhotravel   #couplesthattravel   #instacouple   #southbeach   #everglades   #miamibeach   #miamiflorida   #miamigram   #travellingcouple   #husband   #wife   #married   #couplegoals   #happy   #superblessed   #thankful   #travel   #usa   #beach   #vacation   #holiday   #filters   #sunglasses   #happiness  

Me: After getting stuck in Florida when the Iceland Volcano erupted in 2010, we’ll never have a freak incident happen to use again. Thomas Cook, world’s oldest travel company: *collapses* Oh well, I’ll be staying at the world of Disney (and Universal) for the rest of my life bye guys #thomascook   #cancellation   #holiday   #flight   #disney   #universal   #stranded  

Aloha from Waikiki Beach! 🌴🌈 #hawaii   #aloha   #holiday   #diamondhead   #ocean   #paradise   #gratitude  

Made it!! This far 😂 @foreveranfield . . . #holiday   #edinburgh   #edinburghairport   #girlsholiday  

Sebuah harapan dan jalan selalu datang untuk mereka yang selalu senantiasa berdoa serta berjuang tanpa mengenal sebuah kata menyerah... Happy Monday... In Frame @wiwisunnn_ #canonphoto   #canoncamera   #canoneosm   #canoneosmid   #canonindonesia   #canoneosmregionalbandung   #likesforlike   #likesforlikes   #like4like   #likeforfollow   #followersaktif   #holiday   #instasunda   #instagram   #photography   #likeforfollowers   #indonesia   #eosm3   #canon   #canoneosm3   #explorebandung  

Tidak semua senyuman menggambarkan kebahagiaan😇 . . . . . #kampungjarami   #kampungjaramitanjungsari   #instagrammeble   #holiday   #tanjungsari   #tanjungsarihits   #sumedangupdate   #lfl   #likeforlikes   #likelike   #lflflflflflflflflflflfl  

Banyuwangi merupakan kota yang terletak di ujung paling Timur pulau Jawa. Di bulan Agustus kemarin kota Banyuwangi di gegerkan dengan KKN desa penari dengan cerita horor nya yang sangat menyeramkan. Perlu di ketahui juga bahwa Banyuwangi tidak identik dengan horor nya saja tapi Banyuwangi juga memiliki banyak destinasi wisata yang bagus dan indah yang wajib dikunjungi. Untuk detail lengkapnya silahkan kunjungi di blog hoterip atau link link berikut https://blog.hoterip.com/informasi/5-destinasi-wisata-di-banyuwangi-yang-wajib-dikunjungi/ #hoteripstory   #hoterip   #holiday   #info   #wisata   #bookinghotel   #hoterip.com  

#. 🌿   happyme *

EGE'NİN İNCİSİ🍀 29 EYLÜL AYVALIK TURU BAUN GEZİ® FARKI VE GÜVENCESİYLE✌ 😎 . 🌸Gruplara 69 TL 🌸Kişi Başı 79 TL KONTENJAN 40 KİŞİ İLE SINIRLIDIR ! ★ ÜCRETE DAHİL OLANLAR ★ ✔Lüks araçlarla Ulaşım ✔Profesyonel fotoraf çekimi ✔1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası ✔Rehberlik Hizmeti ✔Araç içi ikramlar ✔Samimiyet, güleryüz ve %100 memnuniyet :) - ★ OPSİYONEL OLANLAR ★ • Müze ve örenyeri girişleri • Kişisel harcalamarınız - ☎️ 0537 673 76 57 (whatsapp) . . #gezi   #travel   #turkey   #seyahat   #gezgin   #tatil   #doğa   #istanbul   #nature   #photography   #türkiye   #instagood   #holiday   #travelphotography   #photo   #instatravel   #instagram   #travelgram   #photooftheday   #traveller   #camping   #manzara   #trip   #traveling   #gezilecekyerler  

Pengger, 22 september 2019 . . . "Wong lanang nek wis sugih nafsune nggaet wedokan akeh. Wong wedok nek wis sugih rabutuh wong lanang." Makane aku ratau ndongo entuk bojo sugih. Sing penting gemati lan iso menuntun ke jalan yang benar. -quotes by @alifahvalavi . . . 📸By.? . . . 📍pinus pengger, Yogyakarta. . . . #holiday   #holidays   #pinus   #pinuspengger   #pinuspenggerjogja   #pengger   #penggerjogja   #hutanpinus   #hutanpinuspengger   #jogja   #jogjakarta   #jogjatrip   #jogjaimages   #jogja24jam   #jogjaphoto   #yogya   #yogyakarta   #yogyakartahits   #yogyakartaistimewa   #yogyakartacity   #explorejogja   #exploregunungkidul   #exploresleman   #explorebantul   #explorekulonprogo   #meitu   #meituapp   #meitupic  

Weekly Highlights! These folks on photo already had experience watching live in our pub! smiles on their faces are proof that they are completely satisfied! Come and Join us! See ya in da pub! Xin Sláinte #irishpub   #radiodublin   #hoian   #bar   #holiday   #livesports   #live   #drinks   #pub   #vietnam   #cocktails   #rwc2019  

8시에 자서 6시에 일어났더니 하루가 길다 섬까지 산책갔다가 밥먹으로 가고 학교구경하고 패들보트타고 이제 해변에서 책읽는척하다가 낮잠자면 꿀🍯

time really flies (fourth)

Masih ramai lagi tau yang tak tau pasal khasiat sarang burung ni lagi-lagi untuk kecantikan ☺ Nah kita share sikit supaya korang tak ragu-ragu lagi nak amalkan SAHI & KRASA 👍😃 . . 🌹 Sebagai agen pencerah Sangat membantu dalam merawat kulit dari dalam dengan mengembalikan warna kulit yang sekata . . 🌹 Kembalikan keremajaan kulit Dapat menegangkan kulit muka dan mengekalkan kelembapan kulit . . 🌹 Melambatkan proses penuaan Mengecilkan pori-pori dan menegangkan kulit dengan menghilangkan garis-garis halus . . 🌹 Pengganti kolagen Meningkatkan imunisasi tubuh dan dapat mengalakan penghasilan kolagen secara semulajadi . . 🌹 Amalan untuk awet muda Sesuai diamalkan sebelum tidur untuk awet muda . . 🌹 Sesuai untuk ibu hamil Membantu menghasilkan kulit bayi yang putih mulus . . 🌹 Hapus jerawat Dapat merawat parut, jerawat, kulit kasar dan kusam, hilangkan bekas-bekas jerawat . . 🌹 Meransang pertumbuhan sel Sangat baik selepas menjalani pembedahan . . 🌹Meningkatkan metabolisma Memperbaiki sistem pencernaan . . 🌹 Meningkatkan sistem imunisasi Bertindak sebagai agen pemulihan sel-sel Sahi - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 0182342818 dan dapatkan daripada teamsahi berdekatan okay #sarangburung   #sarangburungmalaysia   #krasa   #krasasusukambing   #susukambing   #sihatdancantik   #cantik   #sihat   #makanansunnah   #makanantambahan   #makananterbaik   #bazaarpaknil   #jeragatpudar   #jerawat   #jeragat   #produkviral   #produkmalaysia   #sahihq   #sarangburungwalit   #sarangburungmalaysia   #sahisoap   #sahibirdsnestsoap   #barsoap   #facialsoap   #sabunsarangburung   #travel   #holiday   #sahisarangburung  

When the bride & groom turn the wedding into a Surprise glowparty at @chesapeake_inn We hooked into existing tvs & utilized our @dragonfrontboards Facade w/ 60” TV to show Music Videos & run @jammtext so guests can text in Well Wishes & pictures right from the event! @djjimmyt Entertainment LLC has experienced and professional DJs that provide memorable wedding experiences for you and your guests. Operating since 2014, we’re recommended by leading entertainment professionals. Our standard package includes lighting, wireless microphone, interactive DJ/emcee, advance set-up, and an online planning portal with an extensive music library. Book today with a $250 flat deposit! #djjimmyt   #brandontomasello   #goals   #cocktailhoursinger   #mddj   #dedj   #padj   #njdj   #nydj   #nycdj   #dcdj   #weddingwire   #teamdjjimmytentertainment   #knotbestofweddings   #dj   #djlife   #chesapeakeinn   #events   #djs   #licensed   #insured   #holiday   #winning   #party   #bestoftheday   #bestdayever   #bestday   #bestdayeverdjs  

Whose ready to sparkle and shine this holiday season? 🎄🎁 . These brand new with tags j.crew and j.crew collection pieces are now listed in my closet. Click link in bio to shop! #jcrew   #holiday   #poshmark  

✨NewArrival 💋Falling in Love Playsuit : จั้มสูทแขนยาว ผ้าลูกไม้ปักดอกนูนสีชมพู ตัดต่อกับลายผ้า Signature ของ PaR ลาย Falling in Love หงส์คู่ ซับในทั้งตัว ไม่คันแน่นอนค่ะ . Price: 3,590 ฿ 🎈สอบถาม/สั่งซื้อ Line @parcloset

日式單根嫁接睫毛 ,真假睫毛二合為一,100%沒有不適感,十分自然舒適💓 Whatsapp:5227 9996  🔸一根假接一根真技術,不傷真睫毛,沒有不適感,輕盈舒適 🔸距離真睫毛根部1mm位置嫁接,不黏眼皮,不傷害皮膚 🔸睫毛可維持3-4星期左右(視乎客人保養、習慣) 🔸過程需時1-1.5小時  #eyebrows   #permanetmakeup   #eyeline   #半永久化妝服務   #韓式半永久   #霧眉   #飄眉   #髮際線   #頭皮著色   #韓式氧氣眉   #美瞳眼線   #韓式一字眉   #hellolashnbrows   #婚禮化妝   #holiday   #hkgirl   #韓式半永久   #紋繡師   #紋眉   #半永久化妝   #嫁接睫毛   #日式嫁接   #植睫毛  

Check in time | The most exciting time of the trip. Repost @aroundtheworldbynini . THE CAPSULE HOTEL Add: 640 George Street Tel:+61 2 8957 7763 Website: www.thecapsulehotel.com.au #trip   #sydney   #sydneyhotel   #sydneylife   #hotel   #monday   #rest   #capsulehotel   #capsulehotelsydney   #visitsydney   #nsw   #visitsydney   #holiday   #vacation   #local   #hotels   #bookonline   #wanderlust   #sydneys   #central   #city   #australia   #sydneycbd  

Here are some of the epic things most Indian families do while travelling. Do you have any funny stories to share? . . #LFOriginals   #familyday   #india   #indian   #indianfamily   #famjam   #familyfun   #travel   #travelling   #traveller   #travelblog   #travelblogging   #wanderlust   #adventure   #fun   #moments   #memories   #airport   #vacation   #holiday   #food   #foodie   foodlover Image Credits: Google

Last day @f1nightrace with this bday boy Terima kasih MUSE dan RHCP udah mau nyanyiin Happy Birthday, tapi boong, yakali mo bayar berapa, gile lu ndro #SingaporeGP   #F1NightRace  

Measureless mountain days.

Afternoon walk exploring the streets of Porto 🇵🇹

3 hari yang agak ajaib buat Capricorn introvert, ansos pula But Such an experience!! Liat segitu banyak orang heboh dan happy Aku ikut happy Happy itu nular banget ternyata Lebih seru nonton penontonnya sebenernya Terima kasih Singapura Terima kasih untuk diriku sendiri udah mau beli tiket, dan nyoba hal baru Next time ayok nyoba hal baru lagi kayak nonton balap odong-odong dalam karung misalnya Spesial terima kasih untuk Mas Hamilton, udah mau dadah dadahin aku Kyaa #SingaporeGP   #F1NightRace  

Nothing to do and all day to do it in. holiday — And we are kid free! 😎

Mas baju biru : "Aduh bro, tengeng leher akutudah nengok nengok mulu, kenceng bener mobilnya yak, gilegile" #SingaporeGP   #F1NightRace  

when it pours it rains....09.22.19

Ethan's first National Art Competition . . Two months ago, he participated in the Inhouse competition where he is taking his art lesson. . . Today, he has gone ahead for the National level. There were more than 260 participants. . . We prepped him to do his best during our journey to the competition venue. He did not win the TOP 3 positions. . . In the end, his takeaways are his experience and enjoyment during this competition. . . To reward for his hardwork, we brought him for a sumputous lunch. . . "The ultimate victory in competition is derived from the inner satisfaction of knowing that you have done your best and that you have gotten the most out of what you had to give." - Howard Cosell

suasana panas. nyemplung yuk di kolam baru akoh. . ngayal gak kena pasal. bebas gak dipenjara. . . . . . . . . . . 📸@kimi_boi . . . . . . . . #trip   #nusaceningan   #bali   #baliindonesia   #leisure   #sky   #bluesky   #pamper   #holiday   #vacation   #getaway   #pantatbesar   #toxicfree   #life   #freelife   #play   #playful   #wonderfulindonesia   #blue   #sunny   #scenery   #sunbath   #travel   #traveltime   #traveller   #scenery   #beach   #beachlife   #lyfe   #seekinghappinessproject   #storyofarc  

Roaring spot in this amazing city travel globetrotter #wanderlust   #photography   #travelphotography   #nofilter   #travelblogger   #travelgram   #landscape   #architecture   #explore   #adventure   #design   #instatravel   #view   #city   #urban   #europe   #world   #lion   #bridge   #holiday   #moment   #photooftheday   #picoftheday   #Budapest   Hungary 🌍🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🌍

Meanwhile in Tahiti.... 🏝☀️⛰ . . . #frenchpolynesia   #tahiti   #holiday   #beach   #clearwater   #noplution   #goodlife   #lucky   #spoilt   #instamodel   #refresh   #island  

When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it. -Henry Ford- . . . . . . #sunday   #fashion   #art   #life   #travel   #travelgram   #trip   #nature   #model   #selfie   #instalike   #likeforlikes   #vacation   #instagood   #follow   #instagram   #amazing   #photo   #photography   #happy   #enjoy   #holiday   #love   #landscape   #photooftheday   #natgeotravel   #beautiful   #cute   #photographer   #bestoftheday